Όροι Συμμετοχής
Για τη συμμετοχή στο PickMaster Euroleague είναι απαραίτητη η δωρεάν εγγραφή στο BasketStories.

Η χρήση των βασικών στοιχείων μέλους απαιτείται αποκλειστικά για την προσωπική χρήση των λειτουργιών του παιχνιδιού (υποβολή προβλέψεων, βαθμολογίες, προσωπικά σκορ) και για την ανάδειξη των νικητών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο PickMaster Euroleague έχει κάθε εγγεγραμμένο μέλος του BasketStories.

Για τη συμμετοχή στο PickMaster Euroleague δεν απαιτείται η εισαγωγή επιπρόσθετων στοιχείων, πέραν αυτών που έχουν εισαχθεί κατά την εγγραφή του στο BasketStories, από το διαγωνιζόμενο μέλος του BasketStories.

Η συμμετοχή στο PickMaster Euroleague είναι ανοιχτή σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο της χρονιάς. Το παιχνίδι δεν διαθέτει κάποια προθεσμία για τη συμμετοχή των διαγωνιζομένων.

Το παιχνίδι δεν σχετίζεται με την επίσημη διοργανώτρια αρχή της Euroleague.

Η βαθμολόγηση των προβλέψεων των διαγωνιζομένων στο PickMaster Euroleague γίνεται με βάση τα πραγματικά αποτελέσματα των αγώνων της Euroleague. Το BasketStories δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία βαθμολογούνται οι προβλέψεις των διαγωνιζομένων, αλλά μόνο για τον τρόπο με τον οποίο οι προβλέψεις τους βαθμολογούνται βάσει αυτών, όπως ορίζεται στις οδηγίες του παιχνιδιού.

Κάθε παίκτης είναι υπεύθυνος για να επιβεβαιώσει την αποθήκευση των επιμέρους προβλέψεών του, κατά τη διαδικασία της υποβολής προβλέψεων. Οι προβλέψεις κάθε παίκτη πρεπει να εμφανίζονται στη σελίδα "Κάνε Προβλέψεις" αμέσως μετά την υποβολή τους. Το BasketStories δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια πρόβλεψη δεν έχει αποθηκευθεί. Στην περίπτωση αυτή ο παίκτης καλείται να επαναλάβει τη διαδικασία ή να έρθει σε επικοινωνία με το BasketStories.

Αγώνες που αναβάλλονται σε ύστερη της προγραμματισμένης ημερομηνία λόγω κορονοϊού ή άλλων συνθηκών ενδέχεται να μην υπολογιστούν στα σκορ και τις βαθμολογίες του παιχνιδιού. Στο ενδεχόμενο αυτό, οι αγώνες αυτοί δίνουν μηδενική επίδοση σε κάθε είδος σκορ/μπόνους που μπορεί να σχετίζονται.

Αγώνες που ακυρώνονται ή δεν ολοκληρώνονται, ή κατοχυρώνονται στα χαρτιά (πχ 20-0) λόγω κορονοϊού ή άλλων συνθηκών δεν υπολογίζονται στα σκορ και τις βαθμολογίες του παιχνιδιού. Οι αγώνες αυτοί δίνουν μηδενική επίδοση σε κάθε είδος σκορ/μπόνους που μπορεί να σχετίζονται.

Ο πρώτος νικητής του PickMaster Euroleague κερδίζει ένα (1) Nintendo Switch 32GB. Το δώρο περιλαμβάνει το "κλασικό" πακέτο που διατίθεται στην αγορά. Δεν περιλαμβάνει έξτρα χειριστήρια, ή παιχνίδια, ή κάποιο άλλο περιφερειακό, πλην του Joy-Con.

Ο δεύτερος νικητής του PickMaster Euroleague κερδίζει μία (1) επίσημη φανέλα της αγαπημένης του Euroleague ομάδας. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει τη φανέλα οποιασδήποτε από τις 18 ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος νικητής του PickMaster Euroleague κερδίζουν από μία (1) μπάλα μπάσκετ OFFICIAL SPALDING TF-150.

O νικητής της ειδικής βαθμολογίας του Ολυμπιακού στο PickMaster Euroleague κερδίζει μία (1) επίσημη φανέλα της ομάδας.

O νικητής της ειδικής βαθμολογίας του Παναθηναϊκού στο PickMaster Euroleague κερδίζει μία (1) επίσημη φανέλα της ομάδας.

O νικητής της Regular Season του PickMaster Euroleague κερδίζει ένα (1) εισιτήριο για το Euroleague Final 4, οι ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής του οποίου θα ανακοινωθούν μέσα στη χρονιά. Το δώρο περιλαμβάνει τα εισιτήρια των τεσσάρων αγώνων του Final Four. Δεν περιλαμβάνει μεταφορικά, έξοδα διαμονής ή άλλα έξοδα/εισιτήρια. Το δώρο αυτό έχει ισχύ μονάχα αν το Final Four διεξαχθεί κανονικά με κόσμο (τουλάχιστον 50% πληρότητα). Διαφορετικά, αντικαθίσταται από μια φανέλα Euroleague ομάδας, πλην της περίπτωσης που ο νικητής της Regular Season είναι και ο νικητής στο τέλος της σεζόν, επομένως λαμβάνει το πρώτο δώρο του διαγωνισμού (ένα Nintendo Switch) και τα επόμενα δώρα πηγαίνουν στους επόμενους της τελικής βαθμολογίας.

O νικητής κάθε Max 5 βαθμολογίας στο PickMaster Euroleague κερδίζει μία (1) μπάλα μπάσκετ OFFICIAL SPALDING TF-150 Euroleague.

Οι θέσεις των νικητών των δώρων αναφέρονται στις τελικές συνολικές βαθμολογίες του παιχνιδιού, όπως προκύπτουν μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης της Euroleague και όχι σε κάποια ενδιάμεση φάση του παιχνιδιού ή της διοργάνωσης, πλην των βαθμολογιών Max 5, που αφορούν συγκεκριμένα διαστήματα αγωνιστικών μέσα στη χρονιά, αλλά και του νικητή της Regular Season.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, ισχύουν τα κριτήρια της ισοβαθμίας, όπως αναφέρονται στη σελίδα των οδηγιών.

Τα δώρα των νικητών των συνολικών βαθμολογιών είναι διακριτά και κάθε ένα αντιστοιχεί σε ένα μόνο διαγωνιζόμενο, ανάλογα με τη βαθμολογική του κατάταξη, όπως ορίζεται στη σελίδα των οδηγιών. Συνεπώς, κάθε διαγωνιζόμενος του PickMaster Euroleague μπορεί να κερδίσει μόνο ένα από τα υποψήφια δώρα των συνολικών βαθμολογιών (Γενική, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού).

O νικητής της κανονικής περιόδου αυτομάτως εξαιρείται από κάθε άλλο δώρο που προκύπτει από τις τελικές βαθμολογίες του παιχνιδιού, πλην της περίπτωσης το Final 4 να μην διεξαχθεί με κανονική πληρότητα και να τερματίσει ταυτόχρονα πρώτος στην τελική βαθμολογία, επομένως κερδίζει το δώρο του μεγάλου νικητή (ένα Nintendo Switch).

Νικητής σε κάθε τελική βαθμολογία ορίζεται ο παίκτης που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο σκορ από όλους τους υπόλοιπους παίκτες, πλην δηλαδή του νικητή Regular Season (εκτός κι αν το Final 4 δεν διεξαχθεί με κανονική πληρότητα, οπότε υπολογίζεται κανονικά για την πρώτη μόνο θέση της τελικής βαθμολογίας).

Σε περίπτωση που ένας παίκτης τερματίσει σε θέση δώρων τόσο στη γενική βαθμολογία, όσο και σε κάποια ειδική βαθμολογία (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός), τότε κερδίζει το δώρο που αντιστοιχεί κατά προτεραιότητα: α) στην 1η θέση της γενικής βαθμολογίας, β) στη 2η θέση της γενικής βαθμολογίας, γ) στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, δ) στη θέση 3 της γενικής βαθμολογίας.

Τα δώρα των βαθμολογιών Max 5 μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, όπως και με τα δώρα άλλων βαθμολογιών. Ένας παίκτης που έχει κερδίσει ένα δώρο από βαθμολογία Max 5 μπορεί να κερδίσει κάθε άλλο δώρο του διαγωνισμού.

Τα δώρα των νικητών παραδίδονται στο τέλος της χρονιάς μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Τα αναγραφόμενα δώρα μπορούν να τροποποιηθούν ή να αντικατασταθούν από άλλα δώρα (αντίστοιχης ή μικρότερης αξίας) αν αυτό κριθεί απαραίτητο, ή παραστεί σχετική ανάγκη (πχ μη διαθεσιμότητα δώρου, ή υπερτιμολόγηση δώρου).

Στην περίπτωση που ο νικητής κάποιου δώρου μένει εκτός Ελλάδας, είναι δική του ευθύνη να παραλάβει το δώρο που κέρδισε μέσα από τον ελλαδικό χώρο. Το BasketStories δεν φέρει καμιά υποχρέωση να στείλει δώρο εκτός της γεωγραφικής επικράτειας της Ελλάδας.

Οι επιδόσεις και οι βαθμολογίες των παικτών στο PickMaster Euroleague είναι ανεξάρτητες και δεν επηρεάζονται ούτε συμψηφίζονται με επιδόσεις/βαθμολογίες που μπορεί να έχουν οι ίδιοι παίκτες σε άλλα παιχνίδια του BasketStories.

Το BasketStories προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν τις δικές τους λίγκες (Private Leagues) και να δηλώσουν, αν αυτοί το επιθυμούν, κάποιο δώρο για τους νικητές τους. Το BasketStories δεν σχετίζεται με τα δώρα των Private Leagues και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την κατοχύρωση και παραλαβή των καθορισμένων δώρων στους νικητές των σχετικών Private Leagues.

Το BasketStories έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή και να διακόψει οριστικά τη διεξαγωγή και λειτουργία του παιχνιδιού, αν κριθεί απαραίτητο. Στην περίπτωση οριστικής διακοπής ή μή ολοκλήρωσης όλων των προβλεπόμενων αγωνιστικών του παιχνιδιού, δεν ανακηρύσσονται νικητές στις συνολικές βαθμολογίες (Γενική, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού) και οι παίκτες δεν έχουν δικαίωμα διεκδίκησης οποιουδήποτε σχετικού δώρου, εκτός κι αν έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της διοργάνωσης και έχει αναδειχθεί επίσημος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα μέσω της διαδικασίας των playoffs και του Final Four μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα διεξαγωγής της Euroleague (έως Μάιο 2023).

Σε περίπτωση διακοπής ή αναβολής του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού η διεξαγωγή του παιχνιδιού μπορεί να διακοπεί οριστικά από το BasketStories. Στην περίπτωση αυτή δεν ανακηρύσσονται νικητές στις συνολικές βαθμολογίες (Γενική, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού) και οι παίκτες δεν έχουν δικαίωμα διεκδίκησης οποιουδήποτε σχετικού δώρου, εκτός κι αν έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της διοργάνωσης και έχει αναδειχθεί επίσημος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα μέσω της διαδικασίας των playoffs μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα διεξαγωγής της Euroleague (έως Μάιο 2023).

Τα διαστήματα των Max 5 αγωνιστικών ορίζονται ως εξής: αγωνιστικές 1-5, 6-10, 11-15, 16-20, 21-25, 26-30, 31-34, 35-39 (Playoffs - όσες αγωνιστικές περιλαμβάνουν), 40-41 (Final Four).

Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης καμιάς αγωνιστικής μέσα σε κάποιο συγκεκριμένο Max 5 διάστημα/βαΘμολογία, δεν ανακηρύσσεται σχετικός νικητής. Αν διεξαχθεί έστω και μία αγωνιστική από το αντίστοιχο Max 5 διάστημα, τότε ανακηρύσσεται σχετικός νικητής.

Για να ξεκινήσει κάποιο νέο Max 5 διάστημα, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί/συμπεριληφθεί πέντε αγωνιστικές στο προηγούμενο Max 5 διάστημα, εκτός κι αν προβλέπεται κάτι διαφορετικό στις προδιαγραφές των διαστημάτων (πχ διάστημα αγωνιστικών 31-34, ή διάστημα αγωνιστικών Playoffs). Αν ακυρωθεί κάποια αγωνιστική, τότε πραγματοποιείται η σχετική μετατόπιση των αγωνιστικών στα αντίστοιχα διαστήματα, προκειμένου να αποκτήσουν το πλήθος που είχε οριστεί εξ' αρχής. Αν για παράδειγμα διεξαχθούν μόνο οι αγωνιστικές 1, 7, 12, 19, 25, αυτές αποτελούν ένα ενιαίο Max 5 διάστημα/βαθμολογία και όχι πέντε ξεχωριστά.

Οι όροι του παιχνιδιού επιδέχονται αλλαγών (προσθήκες, αφαιρέσεις, τροποποιήσεις) ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οποιαδήποτε αλλαγή θα αναγράφεται στην παρούσα σελίδα με τους όρους. Είναι ευθύνη του κάθε διαγωνιζομένου του παιχνιδιού να είναι ενήμερος για τους όρους χρήσης του παιχνιδιού, μέσω της παρούσας σελίδας.

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, πώληση, μεταφόρτωση και διανομή του συνόλου ή μέρους των δεδομένων και του λογισμικού που περιέχει το PickMaster Euroleague.

Στους όρους του παιχνιδιού PickMaster Euroleague συμπεριλαμβάνονται και οι γενικοί όροι χρήσης του BasketStories, όπως αυτοί ορίζονται στην αντίστοιχη σελίδα. Η συμμετοχή στο παιχνίδι προϋποθέτει τη γνώση και τήρηση τόσο των ανωτέρω όρων χρήσης όσο και των γενικών όρων χρήσης του BasketStories.
BasketStories
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ
FINAL 4
PRIVATE LEAGUE