We feel devotion
PICKMASTER EUROLEAGUE
Ο νικητής της ειδικής βαθμολογίας του Παναθηναϊκού στο PickMaster Euroleague!
Το BasketStories παρουσιάζει το νικητή και τα τελικά αποτελέσματα της ειδικής βαθμολογίας του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι.
Επιμέλεια: BasketStories
Δημοσιεύτηκε: 03/05/2019 10:40
Στη δεύτερη χρονιά διεξαγωγής του, το PickMaster Euroleague από το BasketStories δεν συνέχισε απλά στην επιτυχημένη συνταγή της πρώτης σεζόν, αλλά προσέθεσε και έξτρα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι που το έκαναν ακόμα πιο ενδιαφέρον, ενώ δημιούργησε και δύο ξεχωριστές ειδικές βαθμολογίες, μία του Ολυμπιακού και μία του Παναθηναϊκού, για περισσότερα δώρα στο αφοσιωμένο κοινό του παιχνιδιού! Καθεμιά από τις ειδικές αυτές βαθμολογίες περιλαμβάνει μόνο τους αγώνες που συμμετέχει η αντίστοιχη ομάδα και "τρέχει" παράλληλα με τη γενική βαθμολογία του PickMaster Euroleague, με τους παίκτες έτσι να ανταγωνίζονται σε ...τριπλό ταμπλό καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε στη διοργάνωση με τον αποκλεισμό από την Ρεάλ στα playoffs και την εντός έδρας ήττα με 82-89, στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε και η ειδική βαθμολογία του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι, μετά από 33 συναρπαστικές αγωνιστικές που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλα τα στρώματα της βαθμολογίας και φυσικά και στην κορυφή, η οποία πάντως δεν άλλαξε χέρια μετά την 22η αγωνιστική και τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ. Οι ανατροπές ήταν συνεχείς, οι αποστάσεις μεταξύ των παικτών ιδιαίτερα μικρές και ανατρέψιμες σε κάθε στρώμα της βαθμολογίας και τα αποτελέσματα των πρασίνων, μαζί με τις τελικές διαφορές έδωσαν μια διαφορετική νότα στο PickMaster Euroleague αλλά και στην ειδική βαθμολογία της ομάδας, όπου όλα ήταν ανοιχτά σε κάθε στροφή του παιχνιδιού. Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να ανατρέξετε στα αντίστοιχα άρθρα με τον απολογισμό της κάθε αγωνιστικής στο παιχνίδι και στο πως είχε διαμορφωθεί κάθε φορά η ειδική βαθμολογία του Παναθηναϊκού.

Με την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού, αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα δεν ήταν άλλος από τον Μηνά Καταλαγαριανάκη, ή κατά BasketStories κόσμον Kat.7 ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη θέση από την 18η αγωνιστική και τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, για να μείνει λίγο πίσω στη συνέχεια και να επανέρθει σταθερά πια πρώτος από την 22η αγωνιστική του παιχνιδιού και μετά, όταν και κατάφερε να πάρει 15 πόντους με 1 μόνο πόντο απόκλιση από την ήττα των πρασίνων στην Φενερμπαχτσέ, που του έδωσε αέρα πρωτοπόρου στη βαθμολογία. Έκτοτε δεν έπεσε ποτέ από την κορυφή, άνοιξε τη διαφορά από τους ανταγωνιστές του και διατήρησε την πρωτιά για να κερδίσει το δώρο της ειδικής βαθμολογίας του Παναθηναϊκού! Ο Μηνάς κατάφερε να συγκεντρώσει 325 πόντους στο σύνολο, 15 περισσότερους δηλαδή από τον κοντινότερο ανταγωνιστή του, έχοντας 26 στις 33 σωστές προβλέψεις αποτελεσμάτων! Η συνολική του απόκλιση στις διαφορές ήταν 247 πόντοι, ενώ στις 3 από τις 26 σωστές προβλέψεις του κατάφερε να πέσει ακριβώς μέσα, κερδίζοντας τα αντίστοιχα μπόνους διαφοράς.

Σε πλήθος 33 αγώνων, οι 325 πόντοι του Μηνά αντιστοιχούν σε 9,85 πόντους ανά αγωνιστική, σχεδόν 2 περισσότερους δηλαδή από τη μέση επίδοση στο παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό να μοιράζει κατά μέσο όρο 7,92 πόντους σε κάθε παίκτη ανά αγωνιστική, ενώ οι 15 περισσότεροι πόντοι από το δεύτερο αντιστοιχούν σε 0,45 πόντους περισσότερους ανά αγωνιστική, από τον αμέσως επόμενο καλύτερο παίκτη!

Για αυτή την επίδοση και φυσικά για την πρωτιά του στην ειδική βαθμολογία του αξίζουν τα συγχαρητήρια αλλά και οι ευχές μας να συνεχίσει να είναι το ίδιο εύστοχος στις προβλέψεις του σε όλα τα παιχνίδια του BasketStories, όπως και σε κάθε τομέα στη ζωή του! Ο Μηνάς, με τον οποίο έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία το BasketStories, έχει κερδίσει μια επίσημη φανέλα του Παναθηναϊκού η οποία και ανυπομονεί να φορεθεί από το δεύτερο χρονικά νικητή του φετινού PickMaster Euroleague. Ωστόσο, βάσει των κανονισμών του παιχνιδιού, ο Kat.7 του παιχνιδιού θα πρέπει να περιμένει, καθώς σε περίπτωση που τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις της γενικής βαθμολογίας, τότε το δώρο του αυτομάτως ...αναβαθμίζεται, όπως τονίζεται και στη σχετική σελίδα, σε κάποιο από τα μεγαλύτερα δώρα του παιχνιδιού. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτός είναι που έχει καταγραφεί ως ο καλύτερος παίκτης της πρώτης χρονιάς της ειδικής βαθμολογίας του Παναθηναϊκού στο PickMaster Euroleague.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους παίκτες που έπιασαν ...βάθρο στη βαθμολογία και έφτασαν μέχρι την πηγή, χωρίς τελικά να καταφέρουν να πιουν νερό, στις λεπτομέρειες. Ο λόγος αρχικά για το δεύτερο της βαθμολογίας ThE_DeaN, ο οποίος συγκέντρωσε 310 πόντους συνολικά, έχοντας μάλιστα καλύτερη στατιστική σε βασικές κατηγορίες από τον πρώτο Kat.7. Συγκεκριμένα ο ThE_DeaN πρόβλεψε σωστά μεγαλύτερο αριθμό αγώνων, 27, έχοντας μικρότερη συνολική απόκλιση κατά 22 πόντους (225), αλλά και 1 μπόνους διαφοράς λιγότερο (2). Πέρα από τα μπόνους, προφανώς ωστόσο και η κατανομή των αποκλίσεών του δεν τον βοήθησε ώστε να βρεθεί στην κορυφή, την οποία πάντως απειλούσε σταθερά από τη δεύτερη θέση στο δεύτερο μισό της χρονιάς, ενώ είχε βρεθεί εκεί προηγουμένως.

Ειδική μνεία και στους zergonis, Redclub και notis, που ισοβάθμησαν στην τρίτη θέση με 297 πόντους. Τρίτος ανακηρύχθηκε ο zergonis, με περισσότερες σωστές προβλέψεις, 25, έχοντας 248 πόντους απόκλισης και 2 μπόνους διαφοράς. Τέταρτος αναδείχθηκε ο Redclub με 24 σωστά αποτελέσματα, 233 πόντους απόκλισης και 3 μπόνους διαφοράς, ενώ στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο notis επίσης με 24 σωστά αποτελέσματα, αλλά μεγαλύτερη απόκλιση (240 πόντοι) και 2 μπόνους διαφοράς.

Ολοκληρωμένη η πρώτη δεκάδα της ειδικής βαθμολογίας του Παναθηναϊκού, με τους παίκτες που ξεχώρισαν στη φετινή σεζόν:

ΘέσηΠαίκτηςΣκορ
1Kat.7325
2ThE_DeaN310
3zergonis297
4Redclub297
5notis297
6παναθας294
7tomgian1981293
8onlybasket286
9lb33286
10Thr1los284


Ολοκληρωμένη η συνολική βαθμολογία του Παναθηναϊκού (TOP 100 των παικτών), βρίσκεται στην αντίστοιχη σελίδα.


Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, καθώς οι επιδόσεις τους, αλλά και η μορφή του παιχνιδιού μαρτυρούν πως θα μπορούσαν να βρεθούν ακόμα ψηλότερα, με τις λεπτομέρειες να κρίνουν την τελική κατάταξη, όχι μόνο στο TOP 10, αλλά και στις επόμενες θέσεις της βαθμολογίας. Οι επιδόσεις είναι πράγματι εντυπωσιακές, δεδομένης μάλιστα της επιπρόσθετης δυσκολίας που έβαλε η ομάδα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με τα "δύσκολα" εκτός έδρας παιχνίδια στο πρώτο μισό, αλλά και το εντυπωσιακό ντεμαράζ στη συνέχεια.

Μεμονωμένα, η καλύτερη επίδοση όσον αφορά τις σωστές προβλέψεις αποτελεσμάτων ανήκει στο δεύτερο ThE_DeaN, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός με 27 σωστές προβλέψεις. Αυτοί που βρήκαν τις περισσότερες ακριβείς διαφορές ήταν ο 6ος της βαθμολογίας παναθας και ο 28ος της βαθμολογίας iron80 με 4 μπόνους διαφοράς, ενώ τη μικρότερη συνολική απόκλιση είχε ο 14ος karamele8 με 221 πόντους.

Το PickMaster Euroleague φυσικά συνεχίζεται, με τη γενική βαθμολογία που περιλαμβάνει και τα περισσότερα δώρα να τρέχει μέχρι και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, στο Final Four της Μπασκόνια, όπου πλέον κάθε σκορ μετράει επί 3! Έτσι λοιπόν, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διεκδικείτε όλα τα υπόλοιπα δώρα του παιχνιδιού αλλά και να το απολαμβάνετε στη ...φυσική του ομορφιά, μέσω των προβλέψεών σας για όλους τους αγώνες, ενώ η ειδική βαθμολογία του Παναθηναϊκού δίνει ...ραντεβού για τη νέα χρονιά όπου θα μοιράσει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερα δώρα στους φίλους τους PickMaster Euroleague!

Συγχαρητήρια στον Μηνά και στους κορυφαίους παίκτες της σεζόν, όπως και σε όλους που έβαλαν το δικό τους μεγάλο λιθαράκι να παραμείνει τόσο ανταγωνιστική (και) η ειδική βαθμολογία του Παναθηναϊκού. Τα λέμε ξανά, μέσα από τις "παραδοσιακές" στήλες του παιχνιδιού.

Devotion.