Δώρα Νικητών
Πέραν της δράσης του game play, αλλά και του ιδιαίτερα υψηλού ανταγωνισμού, το BasketStories PickMaster Euroleague, θα προσφέρει πλούσια δώρα σε αυτούς που θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δίνοντας έτσι ένα έξτρα, πολύ μεγάλο κίνητρο σε όλους τους συμμετέχοντες του παιχνιδιού, αλλά και μια σπουδαία ανταμοιβή σε όσους καταφέρουν να προβλέψουν καλύτερα από τους υπολοίπους τα αποτελέσματα της φετινής Euroleague! Συγεκριμένα,

- Ο μεγάλος νικητής στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει ένα Nintendo Switch
- O νικητής της Regular Season κερδίζει ένα εισιτήριο για το Euroleague Final 4
- Ο δεύτερος της τελικής βαθμολογίας κερδίζει μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας
- Ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος της τελικής βαθμολογίας κερδίζουν από μια μπάλα Euroleague Spalding TF-150

- Επιπρόσθετα, ο πρώτος κάθε ειδικής βαθμολογίας Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο τέλος της χρονιάς κερδίζει από μία φανέλα της αντίστοιχης ομάδας.

- Τέλος, ο νικητής κάθε Max 5 διαστήματος κερδίζει μια μπάλα Euroleague Spalding TF-150.


Αναλυτικά:
Νικητής
Nintendo Switch
Ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού θα κερδίσει ένα Nintendo Switch HAD Joy-Con! H επαναστατική κονσόλα της Nintendo προσφέρει εξαιρετική gaming εμπειρία χάρη στο σχεδιασμό της και στο καινοτόμο χειριστήριο Joy-Con. Έτσι, μπορείς να παίξεις τόσο στην τηλεόρασή σου, όσο και οπουδήποτε αλλού, καθώς μετατρέπεται αυτομάτως σε φορητή κονσόλα, διαθέτοντας μια LCD οθόνη αφής, ανάλυσης 1280x720. Στο ανανεωμένο Nintendo Switch μπορείς να παίξεις όλα τα κλασικά παιχνίδια και τους αγαπημένους τίτλους της Nintendo και μάλιστα με βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ διαθέτει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 32GB, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με μια απλή κάρτα μνήμης!
Ως νικητής ορίζεται αυτός που θα βρεθεί πρώτος στη συνολική βαθμολογία (προβλέψεις αγώνων + προβλέψεις σεζόν) με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.
Από το δώρο εξαιρείται ο νικητής της Regular Season που έχει κερδίσει το εισιτήριο του Final 4, εφόσον το Final 4 διεξαχθεί με κανονική χωρητικότητα, διαφορετικά μπορεί να διεκδικήσει το δώρο του νικητή χρονιάς.
Νικητής Regular Season
Εισιτήριο Euroleague Final Four
Ο παίκτης που θα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση της Regular Season θα κερδίσει ένα εισιτήριο για το Euroleague Final 4. Το μεγαλύτερο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα διεξαχθεί στα τέλη Μαΐου (οι ακριβείς ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής μένει να ανακοινωθούν) και ο νικητής της Regular Season του PickMaster Euroleague θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά και τους τέσσερις μεγάλους αγώνες!
Ο νικητής της Regular Season προκύπτει μόνο από τα σκορ των προβλέψεων των αγώνων και όχι από τις προβλέψεις σεζόν. Μετά τη νίκη του, εξαιρείται από τη διεκδίκηση των δώρων της τελικής βαθμολογίας του παιχνιδιού (πλην σημείωσης, βλέπε παρακάτω).
Σημείωση: Σε περίπτωση που το Final 4 δεν διεξαχθεί με κανονική χωρητικότητα, τότε το δώρο αντικαθίσταται από μια επίσημη φανέλα της αγαπημένης Euroleague ομάδας του παίκτη, εκτός από την περίπτωση που ο νικητής της Regular Season είναι και ο νικητής στο τέλος της χρονιάς, οπότε κερδίζει το πρώτο δώρο, ένα Nintendo Switch.
2η Θέση
Επίσημη Φανέλα Αγαπημένης Euroleague Ομάδας
Ο δεύτερος της συνολικής βαθμολογίας του παιχνιδιού θα κερδίσει μία επίσημη φανέλα της αγαπημένης του Euroleague ομάδας, ανάλογα με την προτίμησή του! Ο νικητής θα είναι σε θέση να επιλέξει αυτός την ομάδα της φανέλας που θα κερδίσει και να την απολαύσει στους δικούς του αγώνες μπάσκετ!
3η έως 5η Θέση
Μπάλα Spalding Euroleague TF-150
Οι παίκτες που θα τερματίσουν στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέσης της τελικής βαθμολογίας θα κερδίσουν την επίσημη μπάλα εξωτερικού χώρου της Euroleague από την Spalding,
για ατελείωτες ώρες αγωνιστικής δράσης στα ανοιχτά γήπεδα!
1η Θέση Ολυμπιακού
Επίσημη Φανέλα Ολυμπιακού 2022-2023
Ο πρώτος της ειδικής βαθμολογίας του Ολυμπιακού στο τέλος της χρονιάς θα κερδίσει μια επίσημη φανέλα της ομάδας με τον αγαπημένο του παίκτη!
1η Θέση Παναθηναϊκού
Επίσημη Φανέλα Παναθηναϊκού 2022-2023
Ο πρώτος της ειδικής βαθμολογίας του Παναθηναϊκού στο τέλος της χρονιάς θα κερδίσει μια επίσημη φανέλα της ομάδας με τον αγαπημένο του παίκτη!
Πρώτοι Max 5 βαθμολογιών
Μπάλα Spalding Euroleague TF-150
Οι παίκτες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση κάθε Max 5 βαθμολογίας θα κερδίσουν την επίσημη μπάλα εξωτερικού χώρου της Euroleague από την Spalding,
για ατελείωτες ώρες αγωνιστικής δράσης στα ανοιχτά γήπεδα!
- Περισσότερα για τις βαθμολογίες του παιχνιδιού, τις ισοβαθμίες και πως μπορείς να αναδειχθείς εσύ σε έναν από τους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, μπορείς να βρεις στη σελίδα με τις οδηγίες του παιχνιδιού.

- Αναλυτικά, οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό.
BasketStories
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ
FINAL 4
PRIVATE LEAGUE