We feel devotion
PICKMASTER EUROLEAGUE
Ο νικητής της ειδικής βαθμολογίας του Ολυμπιακού στο PickMaster Euroleague!
Το BasketStories παρουσιάζει το νικητή και τα τελικά αποτελέσματα της ειδικής βαθμολογίας του Ολυμπιακού στο παιχνίδι.
Επιμέλεια: BasketStories
Δημοσιεύτηκε: 08/04/2019 20:14
Στη δεύτερη χρονιά διεξαγωγής του, το PickMaster Euroleague από το BasketStories δεν συνέχισε απλά στην επιτυχημένη συνταγή της πρώτης σεζόν, αλλά προσέθεσε και έξτρα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι που το έκαναν ακόμα πιο ενδιαφέρον, ενώ δημιούργησε και δύο ξεχωριστές ειδικές βαθμολογίες, μία του Ολυμπιακού και μία του Παναθηναϊκού, για περισσότερα δώρα στο αφοσιωμένο κοινό του παιχνιδιού! Καθεμιά από τις ειδικές αυτές βαθμολογίες περιλαμβάνει μόνο τους αγώνες που συμμετέχει η αντίστοιχη ομάδα και "τρέχει" παράλληλα με τη γενική βαθμολογία του PickMaster Euroleague, με τους παίκτες έτσι να ανταγωνίζονται σε ...τριπλό ταμπλό καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε στη διοργάνωση με τη νίκη του επί της Νταρουσάφακα με 99-74, στο τελευταίο ματς της Regular Season. Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε και η ειδική βαθμολογία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, μετά από 30 συναρπαστικές αγωνιστικές που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον ακόμα και στην κορυφή της βαθμολογίας, η οποία μάλιστα άλλαξε για τελευταία φορά χέρια μόλις στην 29η αγωνιστική του παιχνιδιού. Οι ανατροπές ήταν συνεχείς, οι αποστάσεις μεταξύ των παικτών ιδιαίτερα μικρές και ανατρέψιμες σε κάθε στρώμα της βαθμολογίας και τα αποτελέσματα των ερυθρολεύκων, μαζί με τις τελικές διαφορές έδωσαν μια διαφορετική νότα στο PickMaster Euroleague αλλά και στην ειδική βαθμολογία της ομάδας, όπου όλα ήταν ανοιχτά σε κάθε στροφή του παιχνιδιού. Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να ανατρέξετε στα αντίστοιχα άρθρα με τον απολογισμό της κάθε αγωνιστικής στο παιχνίδι και στο πως είχε διαμορφωθεί κάθε φορά η ειδική βαθμολογία του Ολυμπιακού.

Με την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού, αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, ή κατά BasketStories κόσμον lb33 ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη θέση μόλις μια βδομάδα πριν και κατάφερε να πάρει την πρωτιά και φυσικά να κερδίσει το αντίστοιχο δώρο! Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να συγκεντρώσει 263 πόντους στο σύνολο, 10 περισσότερους δηλαδή από τον κοντινότερο ανταγωνιστή του, έχοντας 23 στις 30 σωστές προβλέψεις αποτελεσμάτων! Η συνολική του απόκλιση στις διαφορές ήταν 278 πόντοι, ενώ στις 2 από τις 23 σωστές προβλέψεις του κατάφερε να πέσει ακριβώς μέσα, κερδίζοντας τα αντίστοιχα μπόνους διαφοράς.

Σε πλήθος 30 αγώνων, οι 263 πόντοι του Κωνσταντίνου αντιστοιχούν σε 8,77 πόντους ανά αγωνιστική, ακριβώς 2 περισσότερους δηλαδή από τη μέση επίδοση στο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να αποδεικνύεται η δεύτερη πιο απρόβλεπτη ομάδα στο παιχνίδι μετά την Μπαρτσελόνα, ενώ οι 10 περισσότεροι πόντοι από το δεύτερο αντιστοιχούν σε 0,33 πόντους περισσότερους ανά αγωνιστική, από τον αμέσως επόμενο καλύτερο παίκτη!

Για αυτή την επίδοση και φυσικά για την πρωτιά του στην ειδική βαθμολογία του αξίζουν τα συγχαρητήρια αλλά και οι ευχές μας να συνεχίσει να είναι το ίδιο εύστοχος στις προβλέψεις του σε όλα τα παιχνίδια του BasketStories, όπως και σε κάθε τομέα στη ζωή του! Ο Κωνσταντίνος, με τον οποίο έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία το BasketStories, έχει κερδίσει μια επίσημη φανέλα του Ολυμπιακού η οποία και ανυπομονεί να φορεθεί από τον πρώτο νικητή του φετινού PickMaster Euroleague. Ωστόσο, βάσει των κανονισμών του παιχνιδιού, ο lb33 του παιχνιδιού θα πρέπει να περιμένει, καθώς σε περίπτωση που τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις της γενικής βαθμολογίας, τότε το δώρο του αυτομάτως ...αναβαθμίζεται, όπως τονίζεται και στη σχετική σελίδα, σε κάποιο από τα μεγαλύτερα δώρα του παιχνιδιού. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτός είναι που έχει καταγραφεί ως ο καλύτερος παίκτης της πρώτης χρονιάς της ειδικής βαθμολογίας του Ολυμπιακού στο PickMaster Euroleague.

Πραγματικά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους παίκτες που έπιασαν ...βάθρο στη βαθμολογία και έφτασαν μέχρι την πηγή, χωρίς τελικά να καταφέρουν να πιουν νερό, στις λεπτομέρειες. Ο λόγος αρχικά για το δεύτερο της βαθμολογίας mosxopul, ο οποίος συγκέντρωσε 253 πόντους συνολικά, έχοντας μάλιστα καλύτερη στατιστική από τον πρώτο lb33. Συγκεκριμένα ο mosxopul πρόβλεψε σωστά τον ίδιο αριθμό αγώνων, 23, έχοντας μικρότερη συνολική απόκλιση κατά 1 πόντο (277), αλλά και 1 μπόνους διαφοράς παραπάνω (3). Προφανώς ωστόσο, η κατανομή των αποκλίσεών του δεν τον βοήθησε ώστε να βρεθεί στην κορυφή.

Ειδική μνεία και στον τρίτο της κατάταξης SotDev που βρέθηκε στην κορυφή για αρκετές αγωνιστικές, χάνοντας στο νήμα την πρωτιά. Ο SotDev συγκέντρωσε 252 πόντους, προβλέποντας σωστά τα 21 από τα 30 παιχνίδια των ερυθρολεύκων, έχοντας 282 πόντους συνολικής απόκλισης, ενώ επιπρόσθετα βρήκε την ακριβή διαφορά σε 2 από αυτά.

Ολοκληρωμένη η πρώτη δεκάδα της ειδικής βαθμολογίας του Ολυμπιακού, με τους παίκτες που ξεχώρισαν στη φετινή σεζόν:

ΘέσηΠαίκτηςΣκορ
1lb33263
2mosxopul253
3SotDev252
4ilias246
5παναθας245
6kazabuku244
7taschrys7241
8sak_kar240
9HEADMA$TER239
10Dim_Souf238Ολοκληρωμένη η συνολική βαθμολογία του Ολυμπιακού (TOP 100 των παικτών), βρίσκεται στην αντίστοιχη σελίδα.


Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, καθώς οι επιδόσεις τους, αλλά και η μορφή του παιχνιδιού μαρτυρούν πως θα μπορούσαν να βρεθούν ακόμα ψηλότερα, με τις λεπτομέρειες να κρίνουν την τελική κατάταξη, όχι μόνο στο TOP 10, αλλά και στις επόμενες θέσεις της βαθμολογίας. Οι επιδόσεις είναι πράγματι εντυπωσιακές, δεδομένης μάλιστα της επιπρόσθετης δυσκολίας που έβαλε η ομάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι, ακόμα και στα "καλά" της διαστήματα μέσα στη χρονιά.

Μεμονωμένα, η καλύτερη επίδοση όσον αφορά τις σωστές προβλέψεις αποτελεσμάτων ανήκει στο κορυφαίο δίδυμο, lb33 και mosxopul οι οποίοι ήταν και οι μοναδικοί με 23 σωστές προβλέψεις. Αυτός που βρήκε τις περισσότερες ακριβείς διαφορές ήταν ο aroukatos7 με 4 μπόνους διαφοράς, ο οποίος τερμάτισε στη 16η θέση της κατάταξης, ενώ τη μικρότερη συνολική απόκλιση από τους παίκτες που έκαναν προβλέψεις και στα 30 παιχνίδια τη σημείωσε ο δεύτερος της βαθμολογίας mosxopul με 277 πόντους, με το νικητή lb33 να ακολουθεί με 278.

Το PickMaster Euroleague φυσικά συνεχίζεται, με τη γενική βαθμολογία που περιλαμβάνει και τα περισσότερα δώρα να τρέχει μέχρι και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, στο Final Four της Μπασκόνια, ενώ παράλληλα μεγάλη μάχη γίνεται και στην ειδική βαθμολογία του Παναθηναϊκού, η οποία τρέχει τουλάχιστον μέχρι και τα Playoffs με την Ρεάλ. Έτσι λοιπόν, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διεκδικείτε όλα τα υπόλοιπα δώρα του παιχνιδιού αλλά και να το απολαμβάνετε στη ...φυσική του ομορφιά, μέσω των προβλέψεών σας για όλους τους αγώνες, ενώ η ειδική βαθμολογία του Ολυμπιακού δίνει ...ραντεβού για τη νέα χρονιά όπου θα μοιράσει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερα δώρα στους φίλους τους PickMaster Euroleague!

Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο και στους κορυφαίους παίκτες της σεζόν, όπως και σε όλους που έβαλαν το δικό τους μεγάλο λιθαράκι να παραμείνει τόσο ανταγωνιστική (και) η ειδική βαθμολογία του Ολυμπιακού. Τα λέμε ξανά, μέσα από τις "παραδοσιακές" στήλες του παιχνιδιού.

Devotion.