Δώρα Νικητών
Πέραν της δράσης του game play, αλλά και του ιδιαίτερα υψηλού ανταγωνισμού, το BasketStories PickMaster BasketLeague, θα προσφέρει πλούσια δώρα σε αυτούς που θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δίνοντας έτσι ένα έξτρα, πολύ μεγάλο κίνητρο σε όλους τους συμμετέχοντες του παιχνιδιού, αλλά και μια σπουδαία ανταμοιβή σε όσους καταφέρουν να προβλέψουν καλύτερα από τους υπολοίπους τα αποτελέσματα της φετινής BasketLeague! Συγεκριμένα,

- Ο μεγάλος νικητής στο τέλος του παιχνιδιού κερδίζει ένα Sony Playstation 4
- Ο δεύτερος της τελικής βαθμολογίας κερδίζει μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας
- Ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος της τελικής βαθμολογίας κερδίζουν από μια μπάλα Euroleague Spalding TF-150


Αναλυτικά:
Νικητής
Sony Playstation 4
Ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού θα κερδίσει ένα Sony Playstation 4 500GB F Chassis! Η πιο σύγχρονη εκδοχή της απόλυτης παιχνιδοκονσόλας, του Playstation 4 προσφέρει ένα τεράστιο, υπερσύγχρονο "οπλοστάσιο" δυνατοτήτων για κάθε gamer και όχι μόνο! Με επεξεργαστή AMD "Jaguar" x86-64, 8-Core, γραφικά 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon, ήχο Dolby Digital και χωρητικότητα σκληρού δίσκου στα 500 GB, αναμένεται να προσφέρει αμέτρητες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο μεγάλο νικητή!
Ως νικητής ορίζεται αυτός που θα είναι πρώτος στη γενική βαθμολογία (προβλέψεις αγώνων + προβλέψεις σεζόν) στο τέλος του παιχνιδιού.
2η Θέση
Επίσημη Φανέλα Αγαπημένης BasketLeague Ομάδας
Ο δεύτερος της συνολικής βαθμολογίας του παιχνιδιού θα κερδίσει μία επίσημη φανέλα της αγαπημένης του BasketLeague ομάδας, ανάλογα με την προτίμησή του! Ο νικητής θα είναι σε θέση να επιλέξει αυτός την ομάδα της φανέλας που θα κερδίσει και να την απολαύσει στους δικούς του αγώνες μπάσκετ!
3η έως 5η Θέση
Μπάλα Spalding Euroleague TF-150
Οι παίκτες που θα τερματίσουν στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέσης της τελικής βαθμολογίας θα κερδίσουν την επίσημη μπάλα εξωτερικού χώρου της Euroleague από την Spalding,
για ατελείωτες ώρες αγωνιστικής δράσης στα ανοιχτά γήπεδα!
- Περισσότερα για τις βαθμολογίες του παιχνιδιού, τις ισοβαθμίες και πως μπορείς να αναδειχθείς εσύ σε έναν από τους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, μπορείς να βρεις στη σελίδα με τις οδηγίες του παιχνιδιού.

- Αναλυτικά, οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό.
BasketStories
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ
FINAL 4
PRIVATE LEAGUE