We feel devotion
DataCenter
WEEK ANALYSIS
Forwards Preview 2022-23
Οι καλύτερες περιπτώσεις Forwards για το Euroleague Fantasy Challenge.
Επιμέλεια: Νότης Φιλιππίδης | phil@basketstories.net
Δημοσιεύτηκε: 05/10/2022 14:47
Μετά την ανάλυση των καλύτερων περιπτώσεων της θέσης των Centers συνεχίζουμε ...ανάποδα περνώντας στους Forwards, όπου επίσης υπάρχει ...μεγάλη ποικιλία και λύσεις για όλα τα οικονομικά γούστα, από πολύ ακριβά και αξιόπιστα ονόματα μέχρι και φθηνές ευκαιρίες που μπορούν να σας λύσουν τα χέρια.

Η κοστολόγηση και εδώ μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα ικανοποιητική ενώ η θέση συνολικά βρίθει ποιότητας, καθώς πολλοί είναι οι παίκτες που μπορούν να κάνουν αξιόλογα νούμερα. Όπως και στους σέντερ (αλλά και στους γκαρντ που ακολουθούν), η λίστα που ακολουθεί θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερη κι εδώ παρουσιάζεται απλώς μια προ-επιλογή, βάσει ιστορικού και του ξεκινήματος κάθε παίκτη στη σεζόν. Ενδεικτικά θα μπορούσαν να υπάρχουν επίσης οι κλασικές αξίες Yabusele και Shields που θα παραμείνουν έτσι κι αλλιώς στο φαντασιακό προσκήνιο, o Kalinic που καλείται να γεμίσει το κενό του Mirotic μέχρι να επιστρέψει, ο Derrick Williams που αναμένεται να πάρει μπόλικο χρόνο στο 4 για τον Παναθηναϊκό, ο έμπειρος Moerman της Μονακό, όπως και ο Kevin Punter, που όμως φέτος θα έχει υψηλότερο εσωτερικό ανταγωνισμό, με την αρχική τιμή των 11,8 να μην φαντάζει ιδανική. Στα κατώτερα στρώματα, ο Louis Olinde που απασχόλησε το παιχνίδι πέρυσι παραμένει σε ελκυστική τιμή άρα υπάρχει λόγος να τον εξετάσετε, ενώ έτσι κι αλλιώς υπάρχουν τόσοι πολλοί φθηνοί παίκτες στη θέση που πιθανότατα θα προκύψει σύντομα κάποια καλή ευκαιρία.

Ούτως ή άλλως, σε αντίθεση με τη θέση των σέντερ, εδώ μπορείτε και πρέπει να επενδύσετε σε φθηνότερους παίκτες (από μικρομεσαία στρώματα), σε τουλάχιστον δύο θέσεις του ρόστερ σας, καθώς υπάρχουν λύσεις. Ο λόγος για παίκτες που βρίσκονται χαμηλότερα από τα 8 κρέντιτς, ενώ από εκεί και πέρα αξίζει να ξοδέψετε διψήφιο αριθμό κρέντιτς για τους "βασικούς" σας φόργουορντ. Όπως και πέρυσι, υπάρχει ένα σχετικό κενό μεταξύ 8-10 κρέντιτς όπου δεν υπάρχουν συνολικά καλές περιπτώσεις, με ελάχιστες μόνο εξαιρέσεις.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες φόργουορντ για τη νέα σεζόν στο Fantasy.


Sasha Vezenkov (Ολυμπιακός) - 14,1



Ο φόργουορντ των ερυθρολεύκων ήταν μια από τις αποκαλύψεις της περσινής σεζόν, εκτοξεύοντας τα νούμερά του και μπαίνοντας στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Ο φαντασιακός του μέσος όρος ανήρθε στο 18,86, ενώ η τιμή του σκαρφάλωσε μέχρι και τα 14,7 κρέντιτς, παρότι ξεκίνησε από τα μόλις 11,2. Πέρα από το πολύ υψηλό ταβάνι του, ο Vezenkov αποτέλεσε κι έναν εκ των σταθερότερων παικτών της περσινής σεζόν με 34/38 διψήφια ράνκινγκς, αλλά και 27/27 στο διάστημα των αγωνιστικών 10-39. Προφανώς αναμένεται να αποτελέσει κεφάλαιο για το Fantasy και τη φετινή σεζόν, με την τιμή του να μπορεί να χαρακτηριστεί μάλλον ελκυστική βάσει των δυνατοτήτων του. Φέτος βέβαια η παρουσία του Peters και η εν γένει ισχυροποίηση της frontline του Ολυμπιακού πιθανώς να μειώσει το χρόνο συμμετοχής του (30:11 πέρυσι) κι αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση που δεν ξεκινά το παιχνίδι από ακόμα πιο υψηλή τιμή. Είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται και φέτος στους κορυφαίους του παιχνιδιού, ωστόσο η απόκτησή του την πρώτη αγωνιστική δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτακτική, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Βαρκελώνη (χωρίς Mirotic) κι εσείς έχετε να διαχειριστείτε ένα μπάτζετ 100 κρέντιτς για 11 θέσεις.


Luke Sikma (Άλμπα) - 12,8

Ίδια με πέρυσι η τιμή εκκίνησης του Αμερικανού, που με το εντυπωσιακό του ξεκίνημα είχε φτάσει στα 14 κρέντιτς, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη της κλάσης του πραγματοποιώντας πιο ...χλιαρές εμφανίσεις, κάτι όμως που δεν τον εμπόδισε να παραμείνει ή και να ξεπερνά τα επίπεδα των 12,8 κρέντιτς. Μάλιστα, ο ηγέτης της Άλμπα είχε πανομοιότυπο μέσο όρο σε Fantasy score το 2021 (14,74) και το 2022 (14,72) κάτι που ίσως δείχνει το δρόμο και για φέτος, αν σκεφτούμε ότι οι Βερολινέζοι παραμένουν ίδιοι στην frontline, αλλά και συνολικά στο ρόστερ τους. Ο πήχης του Sikma είναι πάντα υψηλός, λόγω της κλάσης και της ιδιαίτερης πληθωρικότητάς του, ενώ έχει θεωρητικά μικρότερο εσωτερικό ανταγωνισμό από τους περισσότερους φόργουορντ σε παρόμοια στρώματα τιμών. Στη Γερμανία μάλιστα ξεκίνησε θετικά με 18,5 μ.ο. ράνκινγκ στα δύο πρώτα ματς (13,5π. 6,5ρ. 6,5ασ.) και κάπως έτσι ο Αμερικανός, παρότι έχασε μερική από τη φαντασιακή λάμψη του στο τελευταίο κομμάτι της περσινής σεζόν, αναμένεται να αποτελέσει και φέτος μια από τις πλέον σοβαρές λύσεις της θέσης των φόργουορντ στο παιχνίδι.


Vladimir Lucic (Μπάγερν) - 12,4

Αναμενόμενη η παρουσία του Σέρβου στη λίστα και μάλλον το ίδιο ισχύει και για την τιμή του, αφού δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το παιχνίδι αποφάσισε να κοστολογήσει έναν παίκτη με τη μάξιμουμ τιμή που είχε πέρυσι. Η τελευταία βέβαια εξαρτάται σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό από την αρχική τιμή που του έχει δοθεί (11,3 πέρυσι) γι' αυτό και ο φόργουορντ της Μπάγερν έφτασε μέχρι τα 12,4 με φαντασιακό μέσο όρο σεζόν 14,86, ενώ ο Sikma που αναφέραμε προηγουμένως ήταν κατά κανόνα πάνω από τα 13 κρέντιτς με παρόμοιο μέσο όρο. Όπως και να 'χει, ο Lucic είναι ένας από τους κορυφαίους SF στην Euroleague και στο Fantasy τα τελευταία χρόνια, με το περσινό 14,86 βέβαια να μοιάζει με ...φτωχό συγγενή μπροστά στο 19,03 της προπέρσινης χρονιάς. Είτε έτσι είτε αλλιώς βέβαια, τα 12,4 κρέντιτς αποτελούν μια ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, στοχευμένη θα λέγαμε για να τον εξετάσει η πλειοψηφία των μάνατζερ του παιχνιδιού και δύσκολα θα παραμείνει ο 10ος σε κατάταξη φόργουορντ του Fantasy στη διάρκεια της χρονιάς.


James Nunnally (Παρτιζάν) - 10,6



Η Παρτιζάν ενισχύθηκε σημαντικά στα φτερά στη μεταγραφική περίοδο, με την τριπλέτα Exum-Nunnally και Παπαπέτρου να έρχεται να προστεθεί στον πυρήνα της ομάδας και στους περσινούς πρωταγωνιστές LeDay-Lessort-Punter. Από τους νεοφερμένους παίκτες, αυτός που έχει κοστολογηθεί πιο χαμηλά με βάση την περσινή σεζόν είναι ο πρώην παίκτης της Μακάμπι, ο οποίος ολοκλήρωσε τη χρονιά με 16 Fantasy Score και μια αν μη τι άλλο ιδιαίτερα ποιοτική στατιστική, κερδίζοντας ράνκινγκ όχι μόνο από το σκορ του, αλλά ως ένα βαθμό κι από άλλες στατιστικές κατηγορίες. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα επ' ακριβώς πως θα μοιράσει τους ρόλους ο Ομπράντοβιτς στη νέα ομάδα, ωστόσο την εκτελεστική δεινότητα του Αμερικανού δεν τη διαθέτει κανείς στην Παρτιζάν (πλην του ασταθούς Punter) κι έτσι δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα ξεχωρίσει φαντασιακά, τουλάχιστον σε σχέση με την αρχική του τιμή (στην Μακάμπι έπαιζε μεταξύ 10,3 και 11,9).


Bonzie Colson (Μακάμπι) - 10,3

Μια από τις σταθερές της φετινής Μακάμπι του Κάτας αναμένεται να είναι ο ρούκι στη διοργάνωση Colson, ο οποίος προέρχεται από γεμάτες σεζόν σε Καρσίγιακα και Στρασβούργο, αθροίζοντας πάνω από 17 μονάδες αξιολόγησης και στις δύο αντίστοιχες σεζόν του στο BCL, ενώ με τους Γάλλους αναδείχθηκε MVP τόσο στο Champions League όσο και στη γαλλική λίγκα το 2021. H ομάδα του Λαού φέτος θα κινείται στους ρυθμούς του Brown και του Baldwin, ενώ στα ψηλά Nebo και Poythress θα πρωταγωνιστούν στο ζωγραφιστό, το στυλ του Αμερικανού ωστόσο που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις φόργουορντ και έχει έφεση στα ρημπάουντ μπορεί να αποτελέσει την κατάλληλη "κόλλα" για μια επιτυχημένη σεζόν από τους Ισραηλινούς. Ο Colson είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο, πιθανώς θα απολαμβάνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο παρκέ και καλό θα είναι να τον έχετε υπόψη ως ένα δυνατό αουτσάιντερ που μπορεί να αναδειχθεί στο Fantasy ήδη από την αρχή της χρονιάς. Πιθανό ενδιαφέρον συγκεντρώνει και ο Poythress στα 10,2 κρέντιτς, ειδικά αν δεν μοιράζεται μόνο το 5 με τον Nebo, αλλά κατεβαίνει και στο 4, όπως φαίνεται να συμβαίνει έστω και για λίγο στα μέχρι τώρα ματς της Μακάμπι.


Semi Ojeleye (Βίρτους) - 10,2

Μια από τις ουκ ολίγες ηχηρές μεταγραφές της Βίρτους συνολικά στο 2022 ήταν αυτή του Αμερικανού, που αγωνίζεται για πρώτη φορά έξω από τη χώρα του, μετά από αρκετές ...τυπικές χρονιές στο ΝΒΑ. Ο Ojeleye έρχεται να δώσει βάθος στις θέσεις φόργουορντ των Ιταλών και κυρίως στο "4", όπου τον βοηθά να αγωνιστεί το αθλητικό του κορμί, παρά τα 1,98μ. ύψους. Εν τη απουσία του Toko Shengelia, ο Ojeleye έχει ήδη προλάβει να δώσει τα διαπιστευτήριά του με το 20 Index Rating στον ημιτελικό του ιταλικού σούπερ καπ με την Μιλάνο, ενώ σημείωσε 21 ράνκινγκ και στην πρεμιέρα της Lega A, παίρνοντας από τον Σκαριόλο μπόλικο χρόνο συμμετοχής. Η Βίρτους φέτος διαθέτει αρκετά βαθύ ρόστερ και η επιστροφή του Shengelia, όταν αυτή συμβεί, είναι λογικό να ζημιώσει τον Αμερικανό, η πρώτη εικόνα όμως είναι αν μη τι άλλο θετική και σε κάθε περίπτωση δύσκολα μπορούμε να τον φανταστούμε να μην έχει impact τόσο στη διοργάνωση όσο και στο Fantasy τη φετινή χρονιά.


Ignas Brazdeikis (Ζαλγκίρις) - 10



Στα μόλις 10 κρέντιτς είναι ο ακριβότερος παίκτης της Ζαλγκίρις στο Fantasy, κάτι που ίσως μαρτυρά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που αναμένεται να έχει σε ένα όχι ακριβώς πλούσιο ρόστερ. Ευρωπαϊκά δείγματα γραφής δεν υπάρχουν για τον Λιθουανό, που προέρχεται από μερικές μάλλον αδιάφορες σεζόν στο NBA, ωστόσο στο πρόσφατο Eurobasket έδειξε πως μπορεί να σταθεί επάξια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Θεωρητικά χρόνος αρκετός θα υπάρχει, χώρος για πρωτοβουλίες και πληθωρική στατιστική (με τα καλά και τα κακά της) επίσης, επομένως ο Brazdeikis είναι ένα από τα ονόματα που κεντρίζουν την προσοχή στην αρχή της σεζόν, ειδικά όταν η τιμή του βρίσκεται σε λογικά πλαίσια. Στα τρία πρώτα ματς της λιθουανικής λίγκας, ο πρώην ΝΒΑer έχει ξεκινήσει με 13 πόντους και 12,7 ράνκινγκ σε 20:19 συμμετοχής, χρόνος που λογικά θα είναι αυξημένος στη φετινή Euroleague.


Dzanan Musa (Ρεάλ) - 9,5

Ο περσινός MVP της ACB με τη φανέλα της Μπρεογάν έχει ξεκινήσει φουριόζος και τη φετινή σεζόν με την Ρεάλ, με την οποία μετράει 21,3 μ.ο. ράνκινγκ στα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και σούπερ καπ. Ο Musa την περασμένη σεζόν το ...τερμάτισε, με 20,1 πόντους και 23,1 Index Rating στην κανονική περίοδο της ACB και αν μη τι άλλο δείχνει έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Η Ρεάλ φέτος έχει ...υπερφορτώσει όλες τις γραμμές, ειδικά στο 1-3, επομένως δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε κάποιον παίκτη της (πλην των Tavares, Yabusele) να ξεχωρίζει σταθερά όλη τη χρονιά, το momentum του Βόσνιου αυτή την στιγμή όμως είναι πραγματικά καλό για να το αγνοήσουμε κι έτσι τα 9,5 κρέντιτς, ενώ υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πολλά, πλέον μπορούμε να πούμε ότι φαντάζουν το λιγότερο ελκυστικά, με βάση τα πρώιμα πεπραγμένα του παίκτη. Σίγουρα, μια περίπτωση που αξίζει να εξετάσετε στο ξεκίνημα της σεζόν.


Joel Bolomboy (Ολυμπιακός) - 8,1

Η αρχική τιμή των 8,1 κρέντιτς ουσιαστικά ταυτίζεται με τον περσινό φαντασιακό μέσο όρο του Αμερικανού (8,17), με το νέο απόκτημα των ερυθρολεύκων να διατηρεί απαράμιλλη σταθερότητα στο μέσο όρο του στο παιχνίδι τις τρεις προηγούμενες σεζόν: 8,11, 7,63, 8,17. Τα νούμερα αυτά βέβαια δεν επαρκούν για να τον αποκτήσετε στην τιμή με την οποία έχει κοστολογηθεί φέτος, το ξεκίνημα του παίκτη όμως στα πρώτα φιλικά κι επίσημα ματς της σεζόν προοικονομούν για κάτι καλύτερο αυτή τη χρονιά. Συγκεκριμένα, στο ελληνικό σούπερ καπ, ο Bolomboy ολοκλήρωσε τον ημιτελικό με τον Προμηθέα με 22 Index Rating, ενώ στον τελικό με τον Παναθηναϊκό έφτασε στο 18 και η αποτελεσματικότητά του κοντά στο καλάθι, σε συνδυασμό με την αμυντική του συγκέντρωση και ικανότητα μπορούν να του δώσουν ένα σεβαστό χρόνο συμμετοχής με τον οποίο θα καταφέρει να σταθεί επάξια στην αρχική του τιμή και γιατί όχι να την ξεπεράσει, εφόσον επιβεβαιώσει ότι έχει προσαρμοστεί με το "καλημέρα" στη νέα του ομάδα. Ο αστερίσκος στην περίπτωσή του βέβαια δεν είναι ο Fall, αλλά ο Black, στο ενδεχόμενο που επανέρθει στο 100% των δυνατοτήτων του, άρα θα δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό ανταγωνισμό στο 5. Τώρα γιατί και οι δύο έχουν τοποθετηθεί στη θέση των forwards, αυτό είναι άλλο θέμα.


Nigel Hayes-Davis (Φενερμπαχτσέ) - 8

Ο Αμερικανός έχει ξεκινήσει πολύ θετικά τη νέα (ανεπίσημη κι επίσημη) σεζόν με την Φενερμπαχτσέ, μετά από ένα αρκετά αδιάφορο πέρασμα από την Μπαρτσελόνα την περσινή χρονιά κι ως εκ τούτου η τιμή των 8 κρέντιτς φαντάζει αρκετά ελκυστική στο ξεκίνημα της σεζόν. Τα προβλήματα αρχίζουν από την στιγμή που η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη παρουσιαστεί πλήρης, αφού στο 4 αναμένεται να δεσπόζει η παρουσία του Bjelica (και κάποιου άλλου ψηλού που θα κατεβαίνει από το 5), ενώ στο 3 πρωταγωνιστεί ο Pierre και λογικά θα ανεβαίνει ενίοτε και ο Guduric, με την τριπλέτα Καλάθη - Edwards - Wilbekin να πρωταγωνιστεί στους γκαρντ. Κάπως έτσι, ο Davis πιθανώς να χρειαστεί να περιοριστεί για άλλη μια χρονιά σε role player, χωρίς βέβαια αυτό να είναι κάτι τόσο απαγορευτικό για να απασχολήσει το Fantasy από τα μικρομεσαία στρώματα τιμών. Για την ώρα τουλάχιστον δείχνει να έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας, επομένως αξίζει να τον παρακολουθείτε, για το ενδεχόμενο που ο Ιτούδης καταφέρει να τον "ξεκλειδώσει".


Luka Mitrovic (Ερ. Αστέρας) - 7,7



Ο Σέρβος επανήρθε στο φαντασιακό προσκήνιο την περσινή σεζόν με τον "αγαπημένο" του Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο σχεδόν αθόρυβα έκανε πολλή δουλειά κάτω από τα καλάθια και κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν με φαντασιακό μέσο όρο 11,2, ξεκινώντας μάλιστα το παιχνίδι από τιμή 6,5 κρέντιτς. Φέτος, τα 7,7 είναι μια τιμή που αντιστοιχούν περισσότερο στην πραγματική του αξία, εξάλλου σ' αυτά τα επίπεδα τιμών είχε καταφέρει να αναρριχηθεί την περασμένη χρονιά. Τότε βέβαια, ο Αστέρας είχε μια πιο άδεια frontline, λόγω και διαφόρων τραυματισμών, ενώ πλέον υπάρχει πληθώρα λύσεων, ειδικά στο 5, στο οποίο συνήθιζε να ανεβαίνει ο παίκτης: Kuzmic, Martin, Raduljica, Petrusev αλλά και Bentil στο 4 συνθέτουν μια αρκετά ...ποσοτική γραμμή ψηλών, με τον Mitrovic πάντως να αποτελεί αυτό που λέμε "σταθερή αξία" στα βασικά του μπάσκετ που παίζουν οι Σέρβοι, άρα δύσκολα να παραμεριστεί σε υπέρμετρο βαθμό. Έτσι, ίσως επαναληφθεί άλλη μια μεστή σεζόν όπου ο Σέρβος θα αποτελέσει μια τίμια προσιτή λύση για τους ...αναπληρωματικούς φόργουορντ της ομάδας σας, αλλά σε κάθε περίπτωση περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον πως θα αξιοποιηθούν όλοι αυτοί οι παίκτες από τον Jovanovic.


Edgaras Ulanovas (Ζαλγίρις) - 7,2

Ίσως η πιο εξόφθαλμη περίπτωση υποτιμημένου παίκτη είναι αυτή του Ulanovas, ο οποίος μετά από μια γεμάτη σεζόν, όπου πρωταγωνίστησε στα μικρομεσαία στρώματα τιμών του Fantasy κι αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ρόστερ του παιχνιδιού, ξεκινά φέτος στην τιμή των 7,2 κρέντιτς, 0,3 κρέντιτς λιγότερο δηλαδή από την περσινή του αρχική τιμή. Προφανώς το 11,72 που είχε φαντασιακό μέσο όρο δεν ήταν αρκετό για κάτι καλύτερο, ή πολύ απλά το παιχνίδι μας προσφέρει ένα σημείο αναφοράς για να ξεκινήσουμε τη δημιουργία του πρώτου ρόστερ της χρονιάς. Ο ερχομός του Brazdeikis δεν αποτελεί κίνδυνο για τον Λιθουανό, αφού οι δύο συμπατριώτες ξεκινούν μαζί τους αγώνες στο εγχώριο πρωτάθλημα, εκεί όπου ο Ulanovas μετρά 15,7 ράνκινγκ στα τρία πρώτα ματς. Πρέπει να έχει κάτι πολύ διαφορετικό στο μυαλό του ο κόουτς Μακσβίτις για να μην ανταπεξέρθει στο κατώφλι των 7,2 κρέντιτς ο ηγέτης της Ζαλγκίρις, επομένως εδώ έχουμε μια από τις περιπτώσεις που οφείλετε να εξετάσετε πολύ προσεκτικά από το ξεκίνημα της σεζόν.


Vanja Marinkovic (Μπασκόνια) 5,9

Το επιθετικό ταλέντο του Σέρβου σκόρερ δεν έχει αποτυπωθεί και φαντασιακά, μέχρι τώρα τουλάχιστον, με τις τρεις προηγούμενες σεζόν του στην Euroleague να είναι επιεικώς αδιάφορες και να μην δικαιολογούν επ' ουδενί την αγορά του ακόμα και στα 5,9 κρέντιτς. Στο αρκετά φτωχό ρόστερ της Μπασκόνια βέβαια και με τον Fontecchio να αποτελεί παρελθόν, ίσως ήρθε η ώρα ο Marinkovic να πάρει περισσότερες ευκαιρίες και να αποκτήσει ένα ρόλο που θα του προσδώσει και το σχετικό φαντασιακό ενδιαφέρον - ειδικά από την στιγμή που κάποια από τα νέα αποκτήματα της ομάδας δεν έχουν δείξει σημάδια προσαρμογής. Ο Σέρβος έχει σημειώσει δύο οριακά διψήφια ράνκινγκ στα δύο πρώτα ματς στην ACB με σεβαστό χρόνο συμμετοχής (25'+) και σε συνδυασμό με τα 5,9 κρέντιτς που κοστίζει, μπορούμε να τον κρατήσουμε, τουλάχιστον, στην watchlist μας, μέχρι να δούμε αν αξίζει το πάτημα του BUY ή του BYE button!


Συνεχίζουμε με τους guards, όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο πλήθος αξιόλογων λύσεων. Stand by...


photos: Euroleague, LKL




  '; ?>