Δώρα Νικητών
Πέραν της δράσης του game play, αλλά και του ιδιαίτερα υψηλού ανταγωνισμού, το BasketStories PickMaster Liga Endesa, θα προσφέρει πλούσια δώρα σε αυτούς που θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δίνοντας έτσι ένα έξτρα, πολύ μεγάλο κίνητρο σε όλους τους συμμετέχοντες του παιχνιδιού, αλλά και μια σπουδαία ανταμοιβή σε όσους καταφέρουν να προβλέψουν καλύτερα από τους υπολοίπους τα αποτελέσματα του φετινού Ισπανικού Πρωταθλήματος! Συγκεκριμένα,

- Ο μεγάλος νικητής κερδίζει ένα Sony Playstation 4
- Ο δεύτερος της τελικής βαθμολογίας κερδίζει μια επίσημη φανέλα της αγαπημένης του ισπανικής ομάδας
- Ο τρίτος κερδίζει μια μπάλα Spalding TF-150 της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα

- Επιπρόσθετα, ο πρώτος κάθε ειδικής βαθμολογίας Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο τέλος της χρονιάς κερδίζει από μία μπάλα της αντίστοιχης ομάδας.

Αναλυτικά:
Νικητής
Sony Playstation 4
Ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού θα κερδίσει ένα Sony Playstation 4 500GB F Chassis! Η πιο σύγχρονη εκδοχή της απόλυτης παιχνιδοκονσόλας, του Playstation 4 προσφέρει ένα τεράστιο, υπερσύγχρονο "οπλοστάσιο" δυνατοτήτων για κάθε gamer και όχι μόνο! Με επεξεργαστή AMD "Jaguar" x86-64, 8-Core, γραφικά 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon, ήχο Dolby Digital και χωρητικότητα σκληρού δίσκου στα 500 GB, αναμένεται να προσφέρει αμέτρητες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας στο μεγάλο νικητή!
2η Θέση
Επίσημη Φανέλα Αγαπημένης Ισπανικής Ομάδας
Ο δεύτερος της συνολικής βαθμολογίας του παιχνιδιού θα κερδίσει μία επίσημη φανέλα της αγαπημένης του ισπανικής ομάδας, ανάλογα με την προτίμησή του! Ο νικητής θα είναι σε θέση να επιλέξει αυτός την ομάδα της φανέλας που θα κερδίσει και να την απολαύσει στους δικούς του αγώνες μπάσκετ.
3η Θέση
Μπάλα Spalding TF-150
Η επίσημη μπάλα εξωτερικού χώρου της Spalding με τα χρώματα της ισπανικής ομάδας που προτιμάς (Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα), για ατελείωτες ώρες αγωνιστικής δράσης στα ανοιχτά γήπεδα!
1η θέση Ρεάλ
Μπάλα Spalding Ρεάλ
Ο πρώτος της ειδικής βαθμολογίας της Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της χρονιάς θα κερδίσει μια μπάλα Spalding στα χρώματα της ομάδας!
1η θέση Μπαρτσελόνα
Μπάλα Spalding Μπαρτσελόνα
Ο πρώτος της ειδικής βαθμολογίας της Μπαρτσελόνα στο τέλος της χρονιάς θα κερδίσει μια μπάλα Spalding στα χρώματα της ομάδας!
- Περισσότερα για τις βαθμολογίες του παιχνιδιού, τις ισοβαθμίες και πως μπορείς να αναδειχθείς εσύ σε έναν από τους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, μπορείς να βρεις στη σελίδα με τις οδηγίες του παιχνιδιού.

- Αναλυτικά, οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό.
BasketStories
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ
FINAL 4
PRIVATE LEAGUE