Όροι Συμμετοχής
Για τη συμμετοχή στο PickMaster Euroleague Players edition είναι απαραίτητη η δωρεάν εγγραφή στο BasketStories.

Η χρήση των βασικών στοιχείων μέλους απαιτείται αποκλειστικά για την προσωπική χρήση των λειτουργιών του παιχνιδιού (υποβολή προβλέψεων, βαθμολογίες, προσωπικά σκορ) και για την ανάδειξη των νικητών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο PickMaster Euroleague Players edition έχει κάθε εγγεγραμμένο μέλος του BasketStories.

Για τη συμμετοχή στο PickMaster Euroleague Players edition δεν απαιτείται η εισαγωγή επιπρόσθετων στοιχείων, πέραν αυτών που έχουν εισαχθεί κατά την εγγραφή του στο BasketStories, από το διαγωνιζόμενο μέλος του BasketStories.

Η συμμετοχή στο PickMaster Euroleague Players edition είναι ανοιχτή σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο της χρονιάς. Το παιχνίδι δεν διαθέτει κάποια προθεσμία για τη συμμετοχή των διαγωνιζομένων.

Το παιχνίδι δεν σχετίζεται με την επίσημη διοργανώτρια αρχή της Euroleague.

Η βαθμολόγηση των προβλέψεων των διαγωνιζομένων στο PickMaster Euroleague Players edition γίνεται με βάση τα πραγματικά στατιστικά των παικτών στους αγώνες της Euroleague. Το BasketStories δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τις επιδόσεις των παικτών της Euroleague σύμφωνα με τις οποίες βαθμολογούνται οι προβλέψεις των διαγωνιζομένων, αλλά μόνο για τον τρόπο με τον οποίο οι προβλέψεις τους βαθμολογούνται βάσει αυτών, όπως ορίζεται στις οδηγίες του παιχνιδιού.

Κάθε παίκτης είναι υπεύθυνος για να επιβεβαιώσει την αποθήκευση των επιμέρους προβλέψεών του, κατά τη διαδικασία της υποβολής προβλέψεων. Οι προβλέψεις κάθε παίκτη πρεπει να εμφανίζονται στη σελίδα "Κάνε Προβλέψεις" αμέσως μετά την υποβολή τους. Το BasketStories δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια πρόβλεψη δεν έχει αποθηκευθεί. Στην περίπτωση αυτή ο παίκτης καλείται να επαναλάβει τη διαδικασία ή να έρθει σε επικοινωνία με το BasketStories.

Αγώνες που αναβάλλονται σε ύστερη της προγραμματισμένης ημερομηνία λόγω κορονοϊού ή άλλων συνθηκών ενδέχεται να μην υπολογιστούν στα σκορ και τις βαθμολογίες του παιχνιδιού. Στο ενδεχόμενο αυτό, οι αγώνες αυτοί δίνουν μηδενική επίδοση σε κάθε είδος σκορ/μπόνους που μπορεί να σχετίζονται.

Αγώνες που ακυρώνονται ή δεν ολοκληρώνονται, ή κατοχυρώνονται στα χαρτιά (πχ 20-0) λόγω κορονοϊού ή άλλων συνθηκών δεν υπολογίζονται στα σκορ και τις βαθμολογίες του παιχνιδιού. Οι αγώνες αυτοί δίνουν μηδενική επίδοση σε κάθε είδος σκορ/μπόνους που μπορεί να σχετίζονται.

Σε περίπτωση που κανένας παίκτης από το ζευγάρι ενός αγώνα δεν αγωνιστεί, τότε το ζευγάρι αυτό δίνει μηδενική επίδοση σε κάθε είδος σκορ/μπόνους που μπορεί να σχετίζονται.

Ο πρώτος νικητής του PickMaster Euroleague Players edition κερδίζει ένα (1) Nintendo Switch Lite. Το δώρο περιλαμβάνει την κονσόλα και όχι κάποιο έξτρα περιφερειακό ή παιχνίδι.

Ο δεύτερος νικητής του PickMaster Euroleague Players edition κερδίζει μία (1) επίσημη φανέλα της αγαπημένης του Euroleague ομάδας. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει τη φανέλα οποιασδήποτε από τις 18 ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος νικητής του PickMaster Euroleague Players edition κερδίζουν από μία (1) μπάλα μπάσκετ OFFICIAL SPALDING TF-150.

O νικητής της ειδικής βαθμολογίας του Ολυμπιακού στο PickMaster Euroleague Players edition κερδίζει μία (1) μπάλα Spalding της ομάδας.

O νικητής της ειδικής βαθμολογίας του Παναθηναϊκού στο PickMaster Euroleague Players edition κερδίζει μία (1) μπάλα Spalding της ομάδας.

Οι θέσεις των νικητών των δώρων αναφέρονται στις τελικές συνολικές βαθμολογίες του παιχνιδιού, όπως προκύπτουν μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης της Euroleague και όχι σε κάποια ενδιάμεση φάση του παιχνιδιού ή της διοργάνωσης.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, ισχύουν τα κριτήρια της ισοβαθμίας, όπως αναφέρονται στη σελίδα των οδηγιών.

Τα δώρα των νικητών των συνολικών βαθμολογιών είναι διακριτά και κάθε ένα αντιστοιχεί σε ένα μόνο διαγωνιζόμενο, ανάλογα με τη βαθμολογική του κατάταξη, όπως ορίζεται στη σελίδα των οδηγιών. Συνεπώς, κάθε διαγωνιζόμενος του PickMaster Euroleague Players edition μπορεί να κερδίσει μόνο ένα από τα υποψήφια δώρα των συνολικών βαθμολογιών (Γενική, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού).

Νικητής σε κάθε τελική βαθμολογία ορίζεται ο παίκτης που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο σκορ από όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Σε περίπτωση που ένας παίκτης τερματίσει σε θέση δώρων τόσο στη γενική βαθμολογία, όσο και σε κάποια ειδική βαθμολογία (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός), τότε κερδίζει το δώρο που αντιστοιχεί κατά προτεραιότητα: α) στην 1η θέση της γενικής βαθμολογίας, β) στη 2η θέση της γενικής βαθμολογίας, γ) στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, δ) στη θέση 3 της γενικής βαθμολογίας.

Τα δώρα των νικητών παραδίδονται στο τέλος της χρονιάς μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Τα αναγραφόμενα δώρα μπορούν να τροποποιηθούν ή να αντικατασταθούν από άλλα δώρα (αντίστοιχης ή μικρότερης αξίας) αν αυτό κριθεί απαραίτητο, ή παραστεί σχετική ανάγκη (πχ μη διαθεσιμότητα δώρου, ή υπερτιμολόγηση δώρου).

Στην περίπτωση που ο νικητής κάποιου δώρου μένει εκτός Ελλάδας, είναι δική του ευθύνη να παραλάβει το δώρο που κέρδισε μέσα από τον ελλαδικό χώρο. Το BasketStories δεν φέρει καμιά υποχρέωση να στείλει δώρο εκτός της γεωγραφικής επικράτειας της Ελλάδας.

Οι επιδόσεις και οι βαθμολογίες των παικτών στο PickMaster Euroleague Players edition είναι ανεξάρτητες και δεν επηρεάζονται ούτε συμψηφίζονται με επιδόσεις/βαθμολογίες που μπορεί να έχουν οι ίδιοι παίκτες σε άλλα παιχνίδια του BasketStories.

Το BasketStories προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν τις δικές τους λίγκες (Private Leagues) και να δηλώσουν, αν αυτοί το επιθυμούν, κάποιο δώρο για τους νικητές τους. Το BasketStories δεν σχετίζεται με τα δώρα των Private Leagues και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την κατοχύρωση και παραλαβή των καθορισμένων δώρων στους νικητές των σχετικών Private Leagues.

Το BasketStories έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή και να διακόψει οριστικά τη διεξαγωγή και λειτουργία του παιχνιδιού, αν κριθεί απαραίτητο. Στην περίπτωση οριστικής διακοπής ή μή ολοκλήρωσης όλων των προβλεπόμενων αγωνιστικών του παιχνιδιού, δεν ανακηρύσσονται νικητές στις συνολικές βαθμολογίες (Γενική, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού) και οι παίκτες δεν έχουν δικαίωμα διεκδίκησης οποιουδήποτε σχετικού δώρου, εκτός κι αν έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της διοργάνωσης και έχει αναδειχθεί επίσημος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα μέσω της διαδικασίας των playoffs και του Final Four μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα διεξαγωγής της Euroleague (έως Μάιο 2023).

Σε περίπτωση διακοπής ή αναβολής του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού η διεξαγωγή του παιχνιδιού μπορεί να διακοπεί οριστικά από το BasketStories. Στην περίπτωση αυτή δεν ανακηρύσσονται νικητές στις συνολικές βαθμολογίες (Γενική, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού) και οι παίκτες δεν έχουν δικαίωμα διεκδίκησης οποιουδήποτε σχετικού δώρου, εκτός κι αν έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος της διοργάνωσης και έχει αναδειχθεί επίσημος πρωταθλητής στο πρωτάθλημα μέσω της διαδικασίας των playoffs και του Final Four μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα διεξαγωγής της Euroleague (έως Μάιο 2023).

Οι όροι του παιχνιδιού επιδέχονται αλλαγών (προσθήκες, αφαιρέσεις, τροποποιήσεις) ανά πάσα στιγμή, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οποιαδήποτε αλλαγή θα αναγράφεται στην παρούσα σελίδα με τους όρους. Είναι ευθύνη του κάθε διαγωνιζομένου του παιχνιδιού να είναι ενήμερος για τους όρους χρήσης του παιχνιδιού, μέσω της παρούσας σελίδας.

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, πώληση, μεταφόρτωση και διανομή του συνόλου ή μέρους των δεδομένων και του λογισμικού που περιέχει το PickMaster Euroleague Players edition.

Στους όρους του παιχνιδιού PickMaster Euroleague Players edition συμπεριλαμβάνονται και οι γενικοί όροι χρήσης του BasketStories, όπως αυτοί ορίζονται στην αντίστοιχη σελίδα. Η συμμετοχή στο παιχνίδι προϋποθέτει τη γνώση και τήρηση τόσο των ανωτέρω όρων χρήσης όσο και των γενικών όρων χρήσης του BasketStories.
BasketStories
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ
FINAL 4
PRIVATE LEAGUE