Συχνές Ερωτήσεις
- Τί είναι το PickMaster Euroleague Players edition;
- Πώς μπορώ να λάβω μέρος στο PickMaster Euroleague Players edition;
- Είμαι ήδη μέλος του BasketStories. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να λάβω μέρος;
- Δεν πρόλαβα την 1η αγωνιστική. Μπορώ να παίξω τώρα;
- Πώς παίζεται το PickMaster Euroleague Players edition;
- Κάθε πότε πρέπει να κάνω προβλέψεις;
- Μέχρι πότε μπορώ να κάνω τις προβλέψεις μου;
- Μπορώ να αλλάξω τις προβλέψεις μου;
- Μπορώ να κάνω προβλέψεις για την μεθεπόμενη αγωνιστική;
- Μπορώ να κάνω προβλέψεις για αναβληθέντα ματς;
- Πώς διαμορφώνονται τα ζευγάρια κάθε αγώνα;
- Πώς κερδίζω πόντους;
- Τί είναι τα extra scores;
- Βρήκα μια μεγάλη έκπληξη! Κερδίζω κάποιο μπόνους;
- Βρήκα σωστά όλα τα αποτελέσματα! Κερδίζω κάποιο μπόνους;
- Ξέχασα να συμπληρώσω τις προβλέψεις μου. Τί γίνεται σ' αυτή την περίπτωση;
- Μπορώ να δω τις προβλέψεις των άλλων παικτών;
- Μπορώ να δω τις προηγούμενες προβλέψεις μου;
- Τί στατιστικά στοιχεία μπορώ να συμβουλευτώ;
- Βαθμολογούνται διαφορετικά τα Playoffs και το Final Four;
- Ποιός θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού;
- Τί είναι οι ειδικές βαθμολογίες ομάδων (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού);
- Πότε ολοκληρώνεται το παιχνίδι;
- Ποιά είναι τα δώρα του παιχνιδιού;
- Μπορώ να φτιάξω Private League για να παίζω με την παρέα μου;
- Υπάρχουν άλλα αντίστοιχα παιχνίδια στο BasketStories;
Τί είναι το PickMaster Euroleague Players edition;
Το PickMaster Euroleague Players edition είναι ένα παιχνίδι προβλέψεων για τις επιδόσεις των παικτών στους αγώνες της Euroleague. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει να προβλέψει μεταξύ δύο συγκεκριμένων αντίπαλων παικτών του κάθε αγώνα, τον παίκτη που θα σημειώσει το μεγαλύτερο ράνκινγκ, μαζί με τη διαφορά ράνκινγκ που θα τον χωρίζει από τον άλλον παίκτη. H βαθμολογία του εξαρτάται από το πόσο κοντά θα πέσει η πρόβλεψή του. Κάθε διαγωνιζόμενος θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τις προβλέψεις του για όλους τους αγώνες που θα λάβουν χώρα τη φετινή χρονιά, δηλαδή για τις 34 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, τις αγωνιστικές των Playoffs και το Final Four. Αυτός που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο σκορ στο τέλος της χρονιάς θα αναδειχθεί ο νικητής.
Πώς μπορώ να λάβω μέρος στο PickMaster Euroleague Players edition;
Για να παίξεις στο PickMaster Euroleague Players edition θα πρέπει να γίνεις μέλος του BasketStories, κάνοντας μια τυπική εγγραφή που θα βοηθήσει το παιχνίδι να κρατά τα σκορ σου. Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σου, μπορείς να μπεις στη σελίδα του παιχνιδιού και να παίξεις στο PickMaster Euroleague Players edition.
Είμαι ήδη μέλος του BasketStories. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να λάβω μέρος;
Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στη σελίδα του παιχνιδιού και να ξεκινήσεις να κάνεις τις προβλέψεις σου. Κανένα άλλο στοιχείο πέραν αυτών που συμπλήρωσες με την εγγραφή σου στο BasketStories δεν απαιτείται για να συμμετέχεις στο PickMaster Euroleague Players edition.
Δεν πρόλαβα την 1η αγωνιστική. Μπορώ να παίξω τώρα;
Μπορείς να μπεις στο PickMaster Euroleague Players edition και να κάνεις τις προβλέψεις σου για τις επιδόσεις των παικτών για όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος σε οποιαδήποτε σημείο της χρονιάς.
Πώς παίζεται το PickMaster Euroleague Players edition;
Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις φάσεις (κανονική περίοδος, Playoffs, Final Four) και χωρίζεται σε αγωνιστικές, βάσει του προγράμματος της Euroleague. Για κάθε αγώνα, δίνεται ένα ζευγάρι αντίπαλων παικτών, για το οποίο θα πρέπει να προβλέψεις το νικητή, τον παίκτη δηλαδή που θα σημειώσει το μεγαλύτερο ράνκινγκ μεταξύ των δύο. Έτσι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

- να επιλέξεις το νικητή (δηλαδή τον παίκτη με το μεγαλύτερο ράνκινγκ) του κάθε αγώνα
- να προβλέψεις τη διαφορά με την οποία πιστεύεις ότι θα κερδίσει (πόσο μεγαλύτερο ράνκινγκ θα κάνει από τον αντίπαλό του)
- να επιλέξεις έναν ή περισσότερους από τους αγώνες της αγωνιστικής που θα πολλαπλασιαστεί το σκορ τους (βλ. extra scores παρακάτω)

Όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα πέσει η πρόβλεψή σου, τόσους περισσότερους πόντους θα κερδίσεις. Περισσότερα για τα σκορ του παιχνιδιού μπορείς να δεις στις αμέσως επόμενες ερωτήσεις, όπως και στις οδηγίες του παιχνιδιού.

Τα ζευγάρια των αγώνων δεν είναι σταθερά, αλλά διαφορετικοί παίκτες μπορεί να επιλέγονται από κάθε ομάδα, ανάλογα με τις πρόσφατες επιδόσεις τους (βλέπε παρακάτω).
Κάθε πότε πρέπει να κάνω προβλέψεις;
Το PickMaster Euroleague Players edition περιλαμβάνει όλες τις αγωνιστικές της Euroleague, επομένως θα πρέπει να κάνεις τις προβλέψεις σου για τα ματς κάθε αγωνιστικής μέχρι και την ώρα έναρξής της. Παράλληλα, το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να κάνεις προβλέψεις και για τα ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής.
Μέχρι πότε μπορώ να κάνω τις προβλέψεις μου;
Μπορείς να κάνεις τις προβλέψεις σου μέχρι και την έναρξη της αγωνιστικής, δηλαδή μέχρι και την ώρα έναρξης του πρώτου ματς της αγωνιστικής αυτής. Έκτοτε δεν έχεις τη δυνατότητα υποβολής προβλέψεων για κανένα από τα ματς της αγωνιστικής.
Μπορώ να αλλάξω τις προβλέψεις μου;
Μπορείς να αλλάξεις όλες τις προβλέψεις σου για όλα τα ματς της αγωνιστικής, μέσα από τη σελίδα Κάνε Προβλέψεις, κλικάροντας το κουμπί "Αλλαγή" κάτω από τον πίνακα των προβλέψεών σου. Μπορείς να αλλάξεις όλα τα στοιχεία των προβλέψεών σου, δηλαδή τον παίκτη που θα σημειώσει το μεγαλύτερο ράνκινγκ (νικητή του αγώνα), την τελική διαφορά στο ράνκινγκ, αλλά και την κατανομή των extra scores που έχεις επιλέξει στην αγωνιστική, όσες φορές θέλεις. Οι αλλαγές είναι δυνατές μέχρι και την έναρξη της αγωνιστικής.
Μπορώ να κάνω προβλέψεις για την μεθεπόμενη αγωνιστική;
Μπορείς να κάνεις τις προβλέψεις σου όχι μόνο για τα ματς της τρέχουσας αγωνιστικής που ακολουθεί στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, αλλά και για την αμέσως επόμενη. Φυσικά, μπορείς να αλλάξεις τις προβλέψεις σου και για τα ματς της επόμενης αγωνιστικής οποιαδήποτε στιγμή, μέχρι και την έναρξή της.
Μπορώ να κάνω προβλέψεις για αναβληθέντα ματς;
Κάθε ματς που αναβάλλεται περνά στη σελίδα των αναβληθέντων ματς, από όπου μπορείς να αλλάξεις τις προβλέψεις που έχεις ήδη κάνει, ξεχωριστά για το καθένα. Mπορείς να αλλάξεις την πρόβλεψή σου για κάθε αναβληθέν ματς, μέχρι και την ώρα έναρξής του.
Πώς διαμορφώνονται τα ζευγάρια κάθε αγώνα;
Από κάθε ομάδα, υπολογίζεται ο παίκτης που έχει το μεγαλύτερο μέσο όρο ράνκινγκ στα πέντε τελευταία παιχνίδια, πριν την προηγούμενη αγωνιστική. Για παράδειγμα, την 8η αγωνιστική, για κάθε ομάδα θα συμμετέχει ο παίκτης που είχε το μεγαλύτερο μέσο όρο ράνκινγκ στις αγωνιστικές 2 έως 6. Ο μέσος όρος αυτός θα αναφέρεται στο παιχνίδι ως πρόσφατος μέσος όρος. Σε περίπτωση που δύο παίκτες έχουν ίδιο πρόσφατο μέσο όρο, τότε επιλέγεται αυτός με το μεγαλύτερο μέσο όρο σεζόν, διαφορετικά η επιλογή γίνεται τυχαία. Εξαίρεση αποτελούν οι αγωνιστικές 3 έως 6, όπου ο πρόσφατος μέσος όρος υπολογίζεται από λιγότερα παιχνίδια (για την 3η αγωνιστική υπολογίζονται τα σκορ της 1ης, για την 4η ο μ.ο. βγαίνει από τα ράνκινγκς 1ης-2ης, για την 6η αγωνιστική από τα σκορ 1ης-4ης), ενώ για τις δύο πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, η επιλογή των παικτών γίνεται με βάση τον περσινό τους μέσο όρο στην Euroleague: για κάθε ομάδα επιλέγεται ο παίκτης που είχε το μεγαλύτερο μέσο όρο ράνκινγκ, από όσους παίκτες της αγωνίζονταν στην Euroleague.

Έτσι, οι παίκτες δεν είναι σταθεροί, αλλά μπορεί να αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική.

Προϋπόθεση για να συμπεριληφθεί ένας παίκτης στο πρόγραμμα της αγωνιστικής είναι να έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια στις αγωνιστικές που αναφέρεται ο πρόσφατος μέσος όρος (για παράδειγμα, σε ένα διάστημα 5 αγωνιστικών, θα πρέπει να έχει αγωνιστεί σε 3 ματς, σε διάστημα 4 αγωνιστικών, επίσης σε 3 ματς κοκ).

Σε περίπτωση που ο παίκτης της ομάδας με το μεγαλύτερο πρόσφατο μέσο όρο έχει δεδομένη απουσία κατά τον ορισμό των ζευγαριών της αγωνιστικής, τότε τη θέση του παίρνει ο παίκτης με το δεύτερο μεγαλύτερο πρόσφατο μέσο όρο από την ομάδα κοκ. Αν αντίστοιχα η συμμετοχή του πρώτου παίκτη κρίνεται αμφίβολη, είναι στην ευχέρεια του παιχνιδιού να ορίσει τον πρώτο ή το δεύτερο καλύτερο παίκτη της ομάδας στο ζευγάρι της αντίστοιχης αγωνιστικής.
Πώς κερδίζω πόντους;
Όσον αφορά τη βασική βαθμολόγηση ενός αγώνα:

- Για κάθε σωστή πρόβλεψη νικητή (παίκτη με το μεγαλύτερο ράνκινγκ) κερδίζεις 5 πόντους.

- Για κάθε διαφορά που απέχει λιγότερο από 11 μονάδες από την τελική διαφορά ράνκινγκ κερδίζεις 11-X πόντους, όπου X είναι η απόκλιση της πρόβλεψης από την πραγματική διαφορά.
Οι πόντοι από την απόκλιση ισχύουν ανεξαρτήτως αποτελέσματος (μπορείς να πάρεις πόντους ακόμα κι αν δεν βρήκες το νικητή, αν η απόκλιση που έχεις είναι μικρότερη των 11 πόντων), ενώ δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία.

- Αν βρεις ακριβώς νικητή και διαφορά κερδίζεις μπόνους 4 πόντων.
Έτσι, το maximum από έναν αγώνα χωρίς τα άλλα μπόνους είναι οι 20 πόντοι.


Στις φάσεις των playoffs και του Final Four τα παραπάνω σκορ πολλαπλασιάζονται αυτομάτως επί 2 και επί 3 αντίστοιχα.


Ειδικές Περιπτώσεις:

- σε περίπτωση που οι δύο αντίπαλοι παίκτες σημειώσουν το ίδιο ράνκινγκ, τότε ο παίκτης από τη νικήτρια ομάδα κερδίζει 1 έξτρα μονάδα ράνκινγκ και αναδεικνύεται νικητής.

- Αν ένας από τους δύο παίκτες δεν αγωνιστεί, τότε το σκορ που δίνει στον αγώνα είναι ο πρόσφατος Μέσος Όρος του πολλαπλασιασμένος επί 0,75, στρογγυλοποιημένος στον πλησιέστερο ακέραιο.

- Αν κανένας παίκτης από το ζευγάρι του αγώνα δεν αγωνιστεί, τότε το σκορ του αγώνα για όλους τους διαγωνιζόμενους είναι 0, σε όλες τις βαθμολογίες.

Περισσότερα και αναλυτικά παραδείγματα για τα σκορ του παιχνιδιού μπορείς να δεις στις οδηγίες του παιχνιδιού

Έξτρα βαθμολόγηση (αναλύονται παρακάτω):

- τα extra scores πολλαπλασιάζουν τα επιμέρους σκορ των αγώνων που έχουν ανατεθεί (ισχύουν μόνο για την κανονική περίοδο).

- τα αουτσάιντερ μπόνους διπλασιάζουν αυτομάτως τα σκορ των αγώνων.

- Τα μπόνους αγωνιστικής δίνουν έξτρα πόντους ανάλογα με τον αριθμό σωστών προβλέψεων αποτελεσμάτων (ισχύουν μόνο για την κανονική περίοδο).

Τί είναι τα extra scores;
Kάθε αγώνας στο PickMaster Euroleague Players edition έχει εξ ορισμού συντελεστή τη μονάδα (1). Κατά τις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, μπορείς να αξιοποιήσεις 2 συνολικά έξτρα μονάδες (extra scores) στα ματς κάθε αγωνιστικής, με όποιον τρόπο εσύ θέλεις, πολλαπλασιάζοντας έτσι το σκορ που θα κερδίσεις από τον αντίστοιχο αγώνα. Είναι στη δική σου ευχέρεια αν θα αξιοποιήσεις ολόκληρο το απόθεμα των 2 έξτρα μονάδων σε έναν μόνο αγώνα (που προφανώς πιστεύεις ότι έχεις κάνει καλή πρόβλεψη), ώστε να τριπλασιάσεις το σκορ σου στον αγώνα αυτό (1 μονάδα εξ ορισμου + 2 έξτρα μονάδες = συντελεστής 3), ή αν θα το μοιράσεις μέχρι και σε τέσσερις αγώνες, οι οποίοι θα έχουν συντελεστή 1,5 ο καθένας στο σκορ που θα δώσουν. Σε κάθε περίπτωση, οι έξτρα μονάδες που θα προστεθούν συνολικά στους αγώνες της αγωνιστικής δεν μπορούν να ξεπερνούν τις 2, ενώ το μικρότερο extra score που μπορεί να προστεθεί σε κάποιον αγώνα είναι η μισή μονάδα (συντελεστής 1,5).

Περισσότερες πληροφορίες και παραδείγματα για τα extra scores μπορείς να δεις μέσα από τη σελίδα των οδηγιών του παιχνιδιού.
Βρήκα μια μεγάλη έκπληξη! Κερδίζω κάποιο μπόνους;
Αν καταφέρεις να προβλέψεις σωστά το νικητή σε έναν αγώνα που ο παίκτης που κέρδισε έχει συγκεντρώσει ποσοστό μικρότερο ή ίσο του 15% στις συνολικές προβλέψεις των διαγωνιζομένων, τότε κερδίζεις το αουτσάιντερ μπόνους. Το αουτσάιντερ μπόνους ισχύει για όλες τις φάσεις του παιχνιδιού και αυτομάτως διπλασιάζει το σκορ που κερδίζεις από έναν αγώνα.
Βρήκα σωστά όλα τα αποτελέσματα! Κερδίζω κάποιο μπόνους;
Τα μπόνους αγωνιστικής του PickMaster Euroleague Players edition ανταμείβουν τους παίκτες που έχουν καταφέρει να προβλέψουν σωστά τα περισσότερα ματς της αγωνιστικής. Συγκεκριμένα:

- αν κάνεις 9/9 σωστές προβλέψεις, κερδίζεις έξτρα 30 πόντους
- αν κάνεις 8/9 σωστές προβλέψεις, κερδίζεις έξτρα 15 πόντους
- αν κάνεις 7/9 σωστές προβλέψεις, κερδίζεις έξτρα 5 πόντους

Τα μπόνους αγωνιστικής ισχύουν μόνο για τις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου.
Ξέχασα να συμπληρώσω τις προβλέψεις μου. Τί γίνεται σ' αυτή την περίπτωση;
Το πρόγραμμα του PickMaster Euroleague Players edition είναι απαιτητικό και μπορεί κάποια φορά να μην προλάβεις να κάνεις τις προβλέψεις σου. Στην περίπτωση αυτή παίρνεις ένα από τα τρία διαθέσιμα ΠΑΣΟ που σου δίνει το παιχνίδι, ώστε να μην μείνεις πίσω στη βαθμολογία. Ανάλογα με το ποιο ΠΑΣΟ χρησιμοποιείς, παίρνεις και τους αντίστοιχους πόντους:

- 1o ΠΑΣΟ: το 75% του σκορ της διαμέσου της βαθμολογίας της εβδομάδας

- 2o ΠΑΣΟ: τα 2/3 του σκορ της διαμέσου της βαθμολογίας της εβδομάδας

- 3ο ΠΑΣΟ: το 50% του σκορ της διαμέσου της βαθμολογίας της εβδομάδας

Αν δεν λάβεις μέρος και σε τέταρτη αγωνιστική, τότε δεν παίρνεις κάποιο έξτρα σκορ από ΠΑΣΟ. Η ισχύς των ΠΑΣΟ διαρκεί από τη 2η μέχρι την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου για τη γενική βαθμολογία του παιχνιδιού. Στις υπόλοιπες αγωνιστικές δεν παίρνεις κάποιο έξτρα σκορ. Αναλυτικά παραδείγματα μπορείς να βρεις στις οδηγίες του παιχνιδιού.
Μπορώ να δω τις προβλέψεις των άλλων παικτών;
Μπορείς να δεις τις προβλέψεις των άλλων παικτών αν κλικάρεις πάνω στο όνομά τους όπως εμφανίζεται στις διάφορες σελίδες βαθμολογιών του παιχνιδιού.
Μπορώ να δω τις προηγούμενες προβλέψεις μου;
Μπορείς να δεις όλες τις προβλέψεις που έχεις κάνει για όλες τις αγωνιστικές του παιχνιδιού, μαζί με τα σκορ τους και τα μπόνους που έχεις πάρει, μέσα από τη σελίδα Οι αγωνιστικές μου, επιλέγοντας στο μενού δεξιά την αγωνιστική που επιθυμείς.
Τί στατιστικά στοιχεία μπορώ να συμβουλευτώ;
To PickMaster Euroleague Players edition προσφέρει πλήθος χρήσιμων στατιστικών στοιχείων που μπορούν να σε βοηθήσουν κατά τη διαδικασία των προβλεψεών σου. Συγκεκριμένα, μέσα από τις σελίδες του παιχνιδιού μπορείς να δεις:

- τις επιδόσεις σου για κάθε παίκτη της Euroleague
- τις επιδόσεις και τα στατιστικά προβλέψεων/αποτελεσμάτων των παικτών της Euroleague στο παιχνίδι για όλους τους παίκτες
- τα πραγματικά στατιστικά και τους μέσους όρους των παικτών στην Euroleague
- τα γενικότερα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού
Βαθμολογούνται διαφορετικά τα Playoffs και το Final Four;
Στα playoffs (προημιτελικοί), αυτομάτως όλα τα σκορ πολλαπλασιάζονται επί 2 (σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, πόντοι απόκλισης, μπόνους ακριβής διαφοράς). Στη φάση αυτή δεν υπάρχει η δυνατότητα extra scores, όπως στην κανονική περίοδο, ενώ δεν έχουν ισχύ τα μπόνους αγωνιστικής. Αντίστοιχα, στη φάση του Final Four όλα τα σκορ πολλαπλασιάζονται επί 3. Τα αουτσάιντερ μπόνους ισχύουν για όλες τις φάσεις του παιχνιδιού.
Ποιός θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού;
Νικητής του παιχνιδιού είναι αυτός που έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο συνολικά σκορ από τις προβλέψεις αγώνων. Περισσότερα μπορείς να δεις στη σελίδα των οδηγιών.
Τί είναι οι ειδικές βαθμολογίες ομάδων (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού);
Εκτός από τη γενική βαθμολογία, στο PickMaster Euroleague Players edition τρέχουν παράλληλα ειδικές βαθμολογίες ομάδων (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού), όπου υπολογίζονται τα σκορ μόνο από τους αντίστοιχους αγώνες της κάθε ομάδας, δηλαδή από τους αγώνες που συμμετέχουν αποκλειστικά οι παίκτες τους. Στις βαθμολογίες αυτές υπολογίζονται μόνο τα βασικά σκορ των προβλέψεων (σωστό αποτέλεσμα, πόντοι απόκλισης, μπόνους ακριβούς αποτελέσματος) και δεν υπολογίζονται σκορ που προκύπτουν από extra scores, αουτσάιντερ μπόνους.
Πότε ολοκληρώνεται το παιχνίδι;
Το PickMaster Euroleague Players edition ολοκληρώνεται με την ολοκλήρωση της Euroleague. Οι τελικές βαθμολογίες προκύπτουν μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Σε περίπτωση που το πρωτάθλημα δεν ολοκληρωθεί, ισχύουν οι όροι όπως αναγράφονται στην αντίστοιχη σελίδα του παιχνιδιού.
Ποιά είναι τα δώρα του παιχνιδιού;
Πλούσια δώρα περιμένουν τους παίκτες με την υψηλότερη βαθμολογία με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο πρώτος της γενικής βαθμολογίας κερδίζει μια κονσόλα Nintendo Switch Lite. Ο δεύτερος της γενικής βαθμολογίας θα κερδίσει την επίσημη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Οι παίκτες που θα τερματίσουν στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση της γενικής βαθμολογίας θα κερδίσουν από μια μπάλα μπάσκετ Spalding Euroleague TF-150. Επιπρόσθετα, ο πρώτος της ειδικής βαθμολογίας του Ολυμπιακού θα κερδίσει μια μπάλα μπάσκετ Spalding του Ολυμπιακού, ενώ ο πρώτος της ειδικής βαθμολογίας του Παναθηναϊκού θα κερδίσει μια μπάλα μπάσκετ Spalding του Παναθηναϊκού. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις στη σελίδα των δώρων.
Μπορώ να φτιάξω Private League για να παίζω με την παρέα μου;
Μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου Private League και να προσκαλέσεις τους φίλους σου για να αναμετρηθείς μαζί τους στο PickMaster Euroleague Players edition. Η Private League σου μπορεί να είναι είτε δημόσια, για να μπαίνει κι άλλος κόσμος, είτε ιδιωτική, οπότε θα χρειαστεί κάθε νέος παίκτης να μπει με τον κωδικό της λίγκας. Η βαθμολογία κάθε Private League μετρά όπως και στο κανονικό παιχνίδι και ξεκινά από την αγωνιστική που ακολουθεί στο πρόγραμμα μετά τη δημιουργία της. Κάθε Private League έχει τις δικές της βαθμολογίες αγωνιστικής και σεζόν, ενώ ο δημιουργός της μπορεί να ορίσει κάποιο δώρο για το νικητή της, για μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Υπάρχουν άλλα αντίστοιχα παιχνίδια στο BasketStories;
Εκτός από το PickMaster Euroleague Players edition, μέσα από το BasketStories μπορείς να παίξεις και στο PickMaster Euroleague, το παιχνίδι προβλέψεων για τα αποτελέσματα της Euroleague, ένα παιχνίδι εξίσου συναρπαστικό και με πλούσια δώρα.
BasketStories
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ
FINAL 4
PRIVATE LEAGUE