We feel devotion
SCROOGE MCDUCK
Έναρξη ανανέωσης!
Ο Mr Scrooge εξαργυρώνει τα κέρδη του και φέρνει νέα πρόσωπα!
Επιμέλεια: Ζαχαρίας Σοφιανός | zack.sofianos@basketstories.net
Δημοσιεύτηκε: 07/11/2018 00:02
Συμπληρώθηκε η πρώτη πεντάδα αγώνων και ο Scrooge Mc Duck παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφαία δεκάδα του παιχνιδιού. Η ομάδα έκλεισε με κέρδη 1,40m! Η συνολική αξία μετά και την 5η αγωνιστική έφτασε τα 15,38m.

Πλέον όλοι οι παίχτες – πλην αμελητέων εξαιρέσεων – έχουν παίξει πέντε παιχνίδια και αρχίζει το πιο δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού.

Από τώρα και στο εξής, θα διαγράφονται οι παλαιότερες επιδόσεις και θα μετράνε μόνο οι τελευταίες πέντε βαθμολογίες. Μάλιστα οι πέντε επιδόσεις δεν υπολογίζονται ισότιμα αλλά δίδεται μεγαλύτερη έμφαση στις πιο πρόσφατες όσον αφορά τη διαμόρφωση της αξίας του παίχτη.

Οι πιο πολλοί παίχτες έχουν σχεδόν ισορροπήσει την αξία τους με τους μέσους όρους των βαθμολογιών τους. Έτσι, οι αξίες πλέον αλλάζουν πιο ομαλά και όχι τόσο έντονα όπως στις πρώτες αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη σιγά-σιγά θα περιοριστούν και για τις αλλαγές μας δεν θα αρκεί απλά ένας λίγο υποτιμημένος παίχτης, αλλά θα ψάχνουμε και για αξιοπιστία και σταθερότητα παιχτών που πιστεύουμε ότι θα ανεβάσουν την απόδοσή τους και θα ανέβει η αξία τους.

Οι αλλαγές της περασμένης αγωνιστικής βοήθησαν πολύ την ομάδα μας. Οι Micheal Eric, Jordan Mickey και Ante Tomic μας πρόσφεραν συνολικά 450 χιλιάδες (180+120+150)!

Ο Jordan Mickey βέβαια φρόντισε για δεύτερη φορά να μας εξοργίσει με την απαράδεκτη εμφάνισή του (βαθμολογία -1), αλλά αυτή τη φορά είχαμε πάρει τα μέτρα μας και ήταν τόσο υποτιμημένος που παρόλη την αρνητική του επίδοση, η αξία του ανέβηκε κατά 15% και μάλιστα παραμένει ακόμα υποτιμημένος.

Επίσης, σωτήρια αποδείχτηκε η αλλαγή του Tarik Black με τον Ante Tomic, μιας και ο πρώτος απουσίασε ξαφνικά από το παιχνίδι ενώ ο δεύτερος συνέχισε τις σπουδαίες εμφανίσεις του σημειώνοντας μία ακόμα μεγάλη βαθμολογία.

Πλέον αρχίζει το πολύ δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού, όπως προαναφέραμε και οι περισσότερες ομάδες θα ήθελαν να έχουν τέσσερις και πέντε αλλαγές αν ήταν δυνατόν...

Όμως οι αλλαγές είναι μόνο τρεις, και οι managers των ομάδων πρέπει να πάρουν πολλά ρίσκα και να σταθμίσουν τις πιθανές απώλειες από παίχτες που αναγκαστικά θα παραμείνουν στις ομάδες.

Πάμε να δούμε ποιοι παίχτες θα φύγουν τελικά από την ομάδα του Scrooge Mc Duck:

Πρακτικά στην ομάδα μας δεν υπάρχει κανένας υπερτιμημένος παίχτης. Όμως πολλοί παίχτες έχουν ισορροπήσει την αξία τους και με ενδεχόμενη κακή εμφάνιση, είτε δε θα ανέβει η αξία τους είτε - ακόμα χειρότερα - θα πέσει. Το σκεπτικό των αλλαγών μας θα είναι να προλάβουμε αυτές τις απώλειες και να φέρουμε παίχτες πιο "ασφαλείς".

Στη θέση του Vezenkov θα έρθει ο ανεβασμένος και αρκετά υποτιμημένος Papapetrou, αντίπαλός του στο επερχόμενο παιχνίδι. Ο Ιωάννης έχει ανέβει πολύ και δίνει καλές βαθμολογίες ενώ ο Σάσα δείχνει πιο ασταθής. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έχασε την προπόνηση της Τρίτης (αν απουσιάσει τελικά φυσικά θα αλλάξει το πλάνο), αλλά έστω και ένα δευτερόλεπτο συμμετοχής αρκεί για να μας αποφέρει ευρώ.

Κλείνουμε την ευκαιριακή και "τοκογλυφική" αλλαγή του Balbay, ο οποίος θα δώσει τη θέση του σε έναν ανάλογου κόστους παίχτη, τον Maodo Lo. Ο νεοαποκτηθείς Lo δίνει σχετικά βατό αγώνα στην έδρα του με αντίπαλο την Νταρουσάφακα και ελπίζουμε σε μια καλή βαθμολογία που θα ανεβάσει την αξία του. Η συγκεκριμένη αλλαγή έχει κάποιο ρίσκο (μικρό λόγω χαμηλής αξίας) αλλά οι λύσεις στα guards έχουν αρχίσει και στερεύουν.

Οι δύο παίχτες που αναχώρησαν έμειναν στο ρόστερ μας για 4 αγωνιστικές και μας απέφεραν ο καθένας από 310 χιλιάδες κέρδη.

Τέλος, αποχαιρετούμε το πιο εμφανές έως τώρα λαβράκι που έχει αλιεύσει ο Mr Scrooge. Ο Anthony Randolph αφήνει την ομάδα πλουσιότερη κατά 610 χιλιάδες μετά από 5 συμμετοχές! Η αξία του μπορεί να ανέβει κι άλλο καθώς είναι ακόμα υποτιμημένος αλλά δεν θέλουμε να ρισκάρουμε μια ενδεχόμενη κακή του εμφάνιση.

Στη θέση του θα φέρουμε τον Anzejs Pasecniks της Γκραν Κανάρια. Ο πανύψηλος Λετονός σέντερ σε κάθε αγωνιστική ανεβάζει την απόδοσή του, με αποκορύφωμα το τελευταίο 26άρι. Αγωνίζεται στην έδρα του εναντίον της Εφές, κόντρα στην οποία οι αντίπαλοι ψηλοί στα 4 τελευταία παιχνίδια έχουν κάνει πάρτι.

Το δίδυμο των αρχηγών παραμένει ως έχει μιας και πήγαν πολύ καλά και είναι και οι παλαιότεροι της ομάδας. Αρχηγός ο Adrien Moerman και υπαρχηγός ο Nate Wolters.

Η ομάδα μας διαμορφώνεται ως εξής:Devotion!!