We feel devotion
DataCenter
PRIVATE LEAGUE
Ο δεύτερος νικητής της BasketStories Private League που πάει στο Final 4!
Το δεύτερο εισιτήριο για το Final 4 σφραγίστηκε από τη δεύτερη καλύτερη ομάδα της BasketStories Private League!
Επιμέλεια: BasketStories
Δημοσιεύτηκε: 02/05/2019 19:00
Τα Playoffs στην Euroleague ολοκληρώθηκαν κι έτσι, μετά από 35 συναρπαστικές αγωνιστικές και μεταξύ 6,713 ομάδων fantasy από όλη την Ευρώπη που συμμετείχαν στην Private League του BasketStories, μία από όλες αυτές τις ομάδες αποδείχθηκε καλύτερη όλων των υπόλοιπων ανταγωνιστών, έκανε τις πιο πετυχημένες επιλογές στα κρίσιμα, σκαρφάλωσε στο TOP 10 και έφτασε μέχρι τη θέση του δεύτερου μεγάλου δώρου του BasketStories, στο καταλληλότερο σημείο της σεζόν!

Η ομάδα αυτή δεν είναι άλλη από την RATM και ο μάνατζερ που τη διαχειρίζεται ο Σωτήρης Δαμας, που αποτελεί το δεύτερο μεγάλο νικητή της φετινής BasketStories Private League, με το πέρας της φάσης των playoffs. H ομάδα RATM μπορεί να τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στα playoffs, όμως μπροστά της βρίσκεται μόνο η ομάδα Mito i korupcija, η οποία και έχει ήδη σφραγίσει το πρώτο εισιτήριο του Final Four (άρα έχει αυτομάτως εξαιρεθεί από όλα τα υπόλοιπα δώρα). H RATM συγκέντρωσε 5.754 πόντους, 40 περισσότερους δηλαδή από την τρίτη Zivot leti kapetane του Mate Kokičar, ενώ βρέθηκε και στην κορυφή της λίγκας, στην οποία φιγουράρει πάντως εκ νέου η πρώτη νικήτρια Mito i korupcija του Deni Bjelobradic με 5.769 πόντους.

Έτσι, ο Σωτήρης κερδίζει το δεύτερο μεγάλο δώρο της BasketStories Private League, ένα εισιτήριο δηλαδή για το Final της Βιτόρια, που διεξάγεται 17-19 Μαΐου 2019, στην Fernando Buesa Arena. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά τους δύο ημιτελικούς, τον μικρό τελικό και φυσικά τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης!

Η ομάδα του, RATM συμμετέχει ήδη από την 1η αγωνιστική του παιχνιδιού στην Private League του BasketStories κι έτσι η συμμετοχή της ήταν έγκυρη για την κατάκτηση του δώρου. Διαφορετικά, το δώρο θα πήγαινε στην αμέσως επόμενη ομάδα που συμμετέχει στη λίγκα από την έναρξη του παιχνιδιού, σύμφωνα με τους κανονισμούς του διαγωνισμού.

Να σημειώσουμε λοιπόν για άλλη μια φορά πως στο διαγωνισμό που τρέχει μέσα από την Private League του BasketStories συμμετέχουν μόνο όσες ομάδες μπήκαν στη λίγκα πριν την έναρξη της σεζόν, πριν δηλαδή από την πρώτη αγωνιστική του παιχνιδιού. Οι υπόλοιπες ομάδες, ναι μεν έχουν τη δυνατότητα να μπουν στη λίγκα (αφού δεν γίνεται κι αλλιώς, ως άλλο ένα εξαιρετικό "feature" του νέου παιχνιδιού), ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν μπορούν να κερδίσουν κανένα από τα προβλεπόμενα δώρα, σε όποια θέση κι αν τερματίσουν ή βρεθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στο δεύτερο μεγάλο νικητή της πιο ανταγωνιστικής λίγκας του Fantasy Challenge και του ευχόμαστε να απολαύσει ένα σπουδαίο Final 4.

Όσοι πάλι φτάσατε στη ...φαντασιακή βρύση, αλλά δεν ήπιατε νερό, δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένετε για τη νέα σεζόν, για αντίστοιχο δώρο, τουλάχιστον μέσω του Fantasy. Το παιχνίδι συνεχίζεται φυσικά και στο Final 4, αλλά είναι τεχνικώς ...αδύνατο να σας στείλουμε εκεί, αφού έχει ολοκληρωθεί.

Έτσι, οι τρεις μάνατζερ που θα καταφέρουν να βρεθούν ψηλότερα στη βαθμολογία της BasketStories Private League με την ολοκλήρωση της σεζόν, θα κερδίσουν διαφορετικά δώρα. Ο πρώτος θα φορέσει τη φανέλα του αγαπημένου του παίκτη, ενώ οι επόμενοι δύο θα μπορούν να παίξουν με μία μπάλα Spalding TF-150 Euroleague. Από τα δώρα αυτά εξαιρούνται οι δύο μεγάλοι νικητές του Final Four.

Όσον αφορά την 35η στροφή του παιχνιδιού, 13 ήταν οι παίκτες που ισοβάθμησαν στην κορυφή συγκεντρώνοντας από 147 πόντους έκαστος με τη σύνθεση Micic, Beaubois, Hanga, Singleton, Tomic, Larkin (captain), Moerman και Dunston.

Η 36η αγωνιστική ξεκινά την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 19:00, με τη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού του Final Four, Φενερμπαχτσέ - Εφές.

Το TOP 10 της συνολικής βαθμολογίας της BasketStories Private League με όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σ' αυτήν, ανεξαρτήτως συμμετοχής και στο διαγωνισμό, με την ολοκλήρωση της Regular Season, είναι το εξής:

Θέση Ομάδα Παίκτης Πόντοι
1 Mito i korupcija Deni Bjelobradic 5769
2 RATM Sotiris Damas 5754
3 Zivot leti kapetane Mate Kokičar 5714
4 IOANNIS GI 1 Ioannis Gaitanis 5710
5 Život na staroj slavi Cro Basket 5709
6 Sukob interesa Deni Bjelobradic 5707
7 Basketball Mozart Mate Kokičar 5700
8 XANAX BC Giannis Lamprou 5869
9 Nerealna očekivanja Cro Basket 5687
10 THRYLOS Ilias Koutoulas 5683


Μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένη τη βαθμολογία της BasketStories Private League στη σελίδα του παιχνιδιού.

Συγχαρητήρια και πάλι στο νικητή και καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες για την τελική φάση του παιχνιδιού!