We feel devotion
DataCenter
MAGIC PASS
Πολλαπλά οφέλη!
Το πλάνο της Magic Pass για την 25η αγωνιστική του Fantasy Challenge.
Επιμέλεια: Άρης Στούμπος | stoumbos@basketstories.net
Δημοσιεύτηκε: 18/02/2021 16:37
Απολογισμός 24ης αγωνιστικής:

R24 Score: 161.6
Total Score: 3521.7
Overall Rank: 1.254 (πτώση 315 θέσεων)
Total Budget: €19.28m (πτώση €0.38m)

Άσχημη αγωνιστική η προηγούμενη, με την ομάδα να πέφτει για πρώτη φορά φέτος τόσο σε θέσεις όσο και σε budget, με την επιλογή του Tavares ως αρχηγό να κοστίζει, αγωνιστικά και οικονομικά, και την παρουσία του Σλούκα, τελικά, στο ρόστερ να αποδεικνύεται εξίσου καταστροφική, ειδικά συγκριτικά με την παρουσία των γκαρντ της Εφές στη Βαρκελώνη.


Πλάνο νέας αγωνιστικής:

Σλούκας -> Micic
James -> Larkin
Higgins -> Deck
Sikma -> Polonara

Ελεύθερο μπάτζετ: €0.97m

Τέσσερις αλλαγές γι' αυτή τη βδομάδα, με τα περισσότερα να έχουν ήδη αναλυθεί τόσο στο Week Preview όσο και από τις υπόλοιπες ομάδες του BasketStories, με τον Larkin αρχικά να έρχεται σίγουρα στη θέση του James αλλά και τον Micic να προτιμάται, οριακά, έναντι του Shved για τη θέση του Σλούκα. Κι αυτό αρχικά λόγω της μεγάλης αδυναμίας του Ολυμπιακού στην αντιμετώπιση των αντιπάλων "κοντών" (+1.83 Last5 στα PGs, +6.99 Last5 στα SGs) και δεύτερον για οικονομικούς λόγους, με τον Σέρβο να έρχεται από 33 ως τελευταίο σκορ και Last3 μ.ο. 24.1, τη στιγμή που ο Shved έχει αντίστοιχο μ.ο. 17 και τελευταίο σκορ 15.

Με παραπλήσιο σκορ, δηλαδή, του Micic με τον Shved (δεν τον βλέπω να ξεφεύγει εύκολα σε 25+ τον Ρώσο) θα έχουμε σίγουρα πολύ μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος, που πλέον μοιάζει κι αυτό υπεραπαραίτητο, ειδικά αν συνυπολογίσω την παραμονή Tavares (αλλά και Miro) που αναμένεται να χάσει αρκετά σε αξία.

Στην ίδια λογική προτιμάται και ο Deck για τη θέση του SF, αντί του Lucic ίσως που θα ήθελα ένα μεγαλύτερο θετικό δείγμα προτού επιστρέψει για τα καλά στην ομάδα, ενώ τέλος ο Polonara αποτελεί ξεκάθαρα την νούμερο 1 επιλογή για τη θέση Forward σε αυτήν την αγωνιστική για προφανείς και ξεκάθαρους λόγους (βλ. Χίμκι).

Αρχηγός χρίζεται ο Vesely, με τον Ιταλό της Μπασκόνια να τον καλύπτει σε περίπτωση κάποιας "στραβής".


  '; ?>