We feel devotion
DataCenter
HIGH VOLTAGE
Περιθώρια διόρθωσης
Μετά από το απογοητευτικό Turn 1, η High Voltage στηρίζει τις ελπίδες της στα ονόματα του Turn 2.
Επιμέλεια: Νότης Φιλιππίδης | phil@basketstories.net
Δημοσιεύτηκε: 26/02/2026 16:26
Η αμφίβολη συμμετοχή του Nunn στον αγώνα με την Παρί άλλαξε αναγκαστικά το πλάνο της ομάδας, η οποία προχώρησε σε “οριζόντιες” αλλαγές, δίχως να στρέφεται στο δεύτερο και πιο βαθύ σενάριο που είχε εξετάσει (Forrest-Strazel). Έτσι, στη θέση του γκαρντ του Παναθηναϊκού ήρθε ο Elijah Bryant, κυρίως για να υπάρχει μια μεγαλύτερη ασφάλεια στο κομμάτι της αρχηγίας για το Turn 2, ζήτημα το οποίο τελικά υπάρχει στο τραπέζι. Για να πραγματοποιηθεί αυτή η μικρή οικονομική αναβάθμιση, χρειάστηκε να θυσιαστεί ο Hollatz για κάποιον πιο τυπικό παίκτη (o Dos Santos επικράτησε στα “σημεία” του Llull).

Συνολικά, η χθεσινή βραδιά ήταν κακή για την High Voltage, αφού ουδείς παίκτης της ανταποκρίθηκε ουσιαστικά στις προσδοκίες. Η αρχή έγινε με τον ιδιαίτερα άστοχο (5/17 εντός πεδιάς) και λιγότερο πληθωρικό από τον κανόνα του (1 ρημπάουντ, 3 ασσίστ), Baldwin, ο οποίος, πάλι καλά, έμεινε στο 7 Index Rating με την Παρτιζάν. Ευτυχώς δηλαδή, αξιοποίησε τα κερδισμένα φάουλ (5, με 7/8 βολές) και δεν είχαμε χειρότερα, την στιγμή πάντως που ο συμπαίκτης του, Horton Tucker, έκανε “όργια” (33 PIR), ενώ μεστός ήταν και πάλι ο Fernando (19), ο οποίος εξετάστηκε από την ομάδα.

Εδώ ανοίγει η παρένθεση του ανταγωνισμού, ο οποίος απ' ότι φαίνεται δεν είναι υπέρ της High Voltage αυτή την αγωνιστική. Στους σέντερ βέβαια η ομάδα διαθέτει κορυφαίο δίδυμο, αλλά σκορ όπως για παράδειγμα του Francisco (39,6) κάθε άλλο παρά μπορούν να θεωρηθούν δεδομένα από οποιονδήποτε παίκτη. Ο Γάλλος αξιοποίησε πλήρως τη διπλή παράταση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (+14 μονάδες ράνκινγκ αν δεν κάνω λάθος), ενώ την ίδια ευτυχή κατάληξη είχε και το ντέρμπι της Πόλης για τον Biberovic, που σε μια πολύ μέτρια βραδιά κατάφερε να βγάλει 15,4 φαντασιακούς πόντους με τα δύο ζευγάρια βολών που πήρε στο τέλος λόγω της εξέλιξης του ματς. Στον αντίποδα, ο Peters που πολλοί μπορεί να εμπιστεύθηκαν, απογοήτευσε.

Το ίδιο συνέβη και με τον Saben Lee στο Βελιγράδι, ο οποίος έμεινε στο 0 PIR με 0/4 σουτ σε 20:22, στερώντας κάτι απ' όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής, ενώ κουλούρι πήρε και ο Dos Santos, χωρίς ουσιαστική συνεισφορά στα 11 σχεδόν λεπτά που αγωνίστηκε. Καλύτερος όλων, αλλά όχι αντάξιος των προσδοκιών, ο Nwora, που με το 15,4 fantasy score διατηρεί τη θέση του βασικού, αλλά όχι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ευτυχώς, η ομάδα διαθέτει βάθος για να διορθώσει τα χθεσινά κακώς κείμενα και να καλύψει έτσι όσο μπορεί την απόκλιση που υπάρχει. Έτσι και τα πέντε ανταγωνιστικά ονόματα (Bryant, Tavares, Kabengele, Musa, Angola) που απομένουν περνούν βασικοί σήμερα, μαζί με τον Nwora, ενώ στον πάγκο οδεύουν όσοι δεν σημείωσαν διψήφιο σκορ, παρέα με τον Jackson.

Για τη θέση του αρχηγού, όπως εννοήθηκε και αρχικά, ουσιαστικά αποκτήθηκε ο Bryant. Το ταβάνι του Kabengele είναι δυσθεώρητο, όμως οι παροδικές παραφωνίες του δίνουν το χρίσμα στον γκαρντ της Χάποελ, που έχει το στάτους για να παραμείνει ανεπηρεάστος από τις μεταγραφές της ομάδας του.


Το Ρόστερ

Έτσι, το τελικό ρόστερ της High Voltage για την 29η αγωνιστική του παιχνιδιού θα έχει, πιθανώς, ως εξής:




Devotion.


  '; ?>