Υψηλότερα του κόστους τους συνολικά απέδωσαν οι παίκτες της High Voltage στο Turn 1 της 17ης αγωνιστικής.
Η ομάδα είχε έτσι κι αλλιώς μικρή συμμετοχή ποσοτικά στο χθεσινό Turn 1 της 17ης αγωνιστικής, η επίδοσή της όμως συνολικά μόνο άσχημη δεν ήταν, αναλογικά με τα κρέντιτς που ...βρέθηκαν στο παρκέ.
Αφού αποφύγαμε την παγίδα του Walker (6,6), o Lundberg ήταν ο καλύτερος της Μακάμπι στην χθεσινή αναμέτρηση με την Βαλένθια, προσφέροντας 23,1 φαντασιακούς πόντους με 12 πόντους, 7 ασσίστ και 5 κερδισμένα φάουλ σε 26:22, επιβεβαιώνοντας περίτρανα το υποτιμημένο του στάτους.
Το περιβραχιόνιο του αρχηγού βέβαια φορέθηκε από τον Brooks, που παρά την αστοχία του απέναντι στην άμυνα της Φενέρ, συνέχισε να εκτελεί για να φτάσει έτσι τους 18 πόντους (2/8 δίποντα, 4/10 τρίποντα) για το 10 όμως μόνο Index Rating σε 28'. Οκ, πάλι καλά.
Το απρόσμενο και ευπρόσδεκτο σκοράκι πάντως ήρθε από την Μαδρίτη, εκεί όπου ο Herrera ευστόχησε στα 4 από τα 6 τρίποντα που επιχείρησε και μαζί με 3 ρημπάουντ, 2 ασσίστ έφτασε στο 13 ράνκινγκ σε 14,5 λεπτά.
Αυτή ήταν η χθεσινή συγκομιδή κι έτσι ο Lundberg παραμένει βασικός, με τους άλλους δύο γκαρντ να περνούν, σχεδόν αναγκαστικά, στον πάγκο. Milutinov, Petrusev, Nwora φυσικά δεν γίνεται να απουσιάζουν από το βασικό σχήμα, ενώ το potential των Forrest και Tubelis είναι υψηλότερο από το 13άρι του Herrera. ...Parra-λληλα, ο Parra (που προτιμήθηκε τελικά λόγω απουσίας Shengelia) και ο Diouf θα παραμείνουν στον πάγκο, ενώ περιμένουμε και το αποτέλεσμα της Μονακό με την Μπάγερν για τον Σπανούλη.
Το μοναδικό, σοβαρό πάντως, ερώτημα, αφορά την αρχηγία, με τον Milutinov να φαντάζει πάντως μονόδρομος, παρά τους ενδοιασμούς που προκαλεί το ενδεχόμενο μιας άνετης επικράτησης επί της Βιλερμπάν, που μπορεί να οδηγήσει σε συντήρηση ή μικρότερη συμμετοχή γενικότερα στα plays. Από την άλλη, τέτοιοι φόβοι μπορεί να υπήρχαν κι άλλες φορές, αλλά ο Σέρβος απλά έκανε θραύση. Έτσι λοιπόν, παρά τους όποιους ενδοιασμούς, δυσκολεύομαι να τον προσπεράσω, έναντι του Petrusev ή του Nwora. Η αλήθεια είναι ότι ο τελευταίος με εμπνέει περισσότερο εντός έδρας, ωστόσο τα τελευταία μονοψήφια σκορ μου κόβουν τη φόρα, ενώ για τον ψηλό της Ντουμπάι - που παρεμπιπτόντως εκτός έδρας παρουσιάζει καλύτερη εικόνα - με αποτρέπει ελαφρώς το δίδυμο Λάσο - Poirier.
Το Ρόστερ
Έτσι, το τελικό ρόστερ της High Voltage για την 17η αγωνιστική του παιχνιδιού θα έχει, πιθανώς, ως εξής:
Devotion.