We feel devotion
DataCenter
HIGH VOLTAGE
Ισχυρός ανταγωνισμός
Η High Voltage χρειάζεται συνεισφορά από όλους τους παίκτες της για να σταθεί ανταγωνιστικά στη 13η αγωνιστική του Fantasy.
Επιμέλεια: Νότης Φιλιππίδης | phil@basketstories.net
Δημοσιεύτηκε: 26/11/2025 18:24
Το πρώτο συμπέρασμα από χθες είναι ότι τα σκορ στην 13η αγωνιστική θα πάνε, λογικά, αρκετά ψηλά, με εμφανίσεις όπως αυτές του Nunn και του Francisco. Οι παίκτες αυτοί λείπουν από την High Voltage, επομένως θα χρειαστεί να συνεισφέρει συνολικά το ρόστερ για να καλυφθεί η όποια απόσταση.

Το δεύτερο συμπέρασμα είναι ότι η κατάσταση θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη, αν είχε γίνει επιλογή του Hifi αντί του Petrusev, για τον αντικαταστάτη, επί της ουσίας, του Vezenkov. Ο Γάλλος ήταν σε κακό χάλι μέσα στην Ντουμπάι, πιάνοντας με το ζόρι θετική αξιολόγηση (1), την ίδια ώρα που ο Petrusev έκανε ό,τι ήθελε στη ρακέτα των Παριζιάνων κι αν δεν ήταν ο Wright IV να του κλέψει τη δόξα στο β’ ημίχρονο, θα μπορούσε να είχε σημειώσει season high. Και πάλι βέβαια, οι 7/12 βολές χαμήλωσαν τον πήχη του Σέρβου, που “έμεινε” στο 25 Index Rating, έχοντας 19 πόντους και 9 κερδισμένα φάουλ σε 29 λεπτά. Με το μπόνους της νίκης και το χρίσμα του αρχηγού, ο ψηλός της Ντουμπάι προσφέρει 55 πόντους συνολικά στην ομάδα, νούμερο επαρκές για να διατηρήσει το περιβραχιόνιο.

Η ομάδα είχε άλλους δύο παίκτες από το Turn 1, που είχαν εν τέλει παρόμοια φαντασιακή απόδοση. Ο Faried ήταν και πάλι μεστός και διέγραφε ανοδική τροχιά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Παρτιζάν. Ολοκλήρωσε όμως μόνο στο 12,1, λόγω των 2 επιθετικών φάουλ στα οποία υπέπεσε λίγο πριν αποχωρήσει οριστικά από το παρκέ, δίχως την ανάγκη να ξαναμπεί, αφού ο Nunn, ο Σλούκας και οι λοιποί συμπαίκτες του έκαναν φύλλο και φτερό τη σερβική ομάδα και η αναμέτρηση απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στα 22:54 που αγωνίστηκε, ο Αμερικανός σημείωσε 12 πόντους και 7 ρημπάουντ.

Στο Κάουνας τώρα, ο Tubelis δεν βρέθηκε, παραδόξως, σε καλό βράδυ εκτελεστικά, έχοντας μόλις 3/12 δίποντα (κάτι που συνδυάζεται και με τα 6 επιθετικά ρημπάουντ που πήρε, από τα 7 συνολικά), ευτυχώς όμως βρέθηκε για πολλή ώρα στο παρκέ (30 λεπτά) και ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικός έξω από τα 6,75μ. (3/4) για να ανέβει στο 10 Index Rating και το 11 fantasy score, επιδόσεις σίγουρα καλοδεχούμενες βάσει της εξέλιξής τους κατά τη διάρκεια του ματς. Μπορεί το σκορ του Λιθουανού να μην ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες, ωστόσο δεν υστέρησε κι από τον παίκτη που αντικατέστησε, με τον Luwawu-Cabarrot να ξεκινά πολύ δυνατά μεν στο πρώτο ημίχρονο, να μένει όμως κι αυτός στο 11 PIR κι έτσι να προκύπτει κι εδώ ένα τυπικό κέρδος.

Για το Turn 2 που ξεκινά σε πολύ λίγη ώρα, Milutinov, Nwora και Miller-McIntyre θα περάσουν βασικοί, δίπλα στον Petrusev, ενώ Ellis, Osmani πρέπει να “χτυπήσουν” τα 11-12 των Faried-Tubelis εφόσον βρεθούν εκεί. Το ιστορικό τους είναι τέτοιο που δικαιολογεί την παρουσία τους στο βασικό σχήμα, αν και με λιγάκι προβληματισμό είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει νόημα όμως να μπούμε σε διαδικασία διαλογής, απ’ την στιγμή που μιλάμε για οριακά διψήφια σκορ.

Αρχηγός, όπως ειπώθηκε, θα παραμείνει ο Petrusev, ενώ περιμένουμε κι ένα καλό σκορ από τον Πασκουάλ, ειδικά από την στιγμή που ο Μασιούλις πήρε το 20άρι με την Μπασκόνια.


Το Ρόστερ

Έτσι, το τελικό ρόστερ της High Voltage για την 13η αγωνιστική του παιχνιδιού θα έχει, πιθανώς, ως εξής:




Devotion.


  '; ?>