Χωρίς να λείπουν οι παραφωνίες, οι παίκτες της High Voltage έπιασαν συνολικά υψηλή απόδοση στο Turn 1 της 7ης αγωνιστικής.
Χωρίς απρόοπτα και έκτακτες συγκινήσεις εκτυλίχθηκε το Turn 1 της 7ης αγωνιστικής του Euroleague Fantasy για την High Voltage, με τον Nwora πράγματι να απουσιάζει από το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Βιλερμπάν και τον Osmani να παίζει κανονικά στο Παρίσι απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, δικαιώνοντας παράλληλα τον ερχομό του.
Ο Τούρκος ψηλός συνεισέφερε 23,1 φαντασιακές μονάδες, σκοράροντας 18 πόντους (7/10 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 4/6 βολές) και συμπληρώνοντας με 6 ρημπάουντ, 3 ασσίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4-4 φάουλ σε 29:06, επιβεβαιώνοντας περίτρανα το υποτιμημένο του στάτους στο παιχνίδι.
Αντιθέτως, ο άλλος προσιτός οικονομικά φόργουορντ που αποκτήθηκε, ο Parra της Μπαρτσελόνα, δεν είχε αντίστοιχη απόδοση, μένοντας στα πολύ ρηχά με 4 μονάχα ράνκινγκ σε 13:11 συμμετοχής κόντρα στην Μιλάνο, σημειώνοντας μόλις 2 πόντους (1/2 δίποντα) και 4 ρημπάουντ όσο βρέθηκε στο παρκέ.
Το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της High Voltage πάντως είναι ίσως κι αυτό που θα κρίνει θετικά την έκβαση της αγωνιστικής για την ομάδα, καθώς ο Baldwin διασώθηκε στατιστικά στο ναυάγιο της Φενέρ μέσα στην Βαλένθια, φτάνοντας στο 22 Index Rating σε 23:38 συμμετοχής, πραγματοποιώντας άλλη μια πληθωρική εμφάνιση αποτελούμενη από 13 πόντους (5/9 εντός πεδιάς, 3/4 βολές), 5 ασσίστ, 4 ρημπάουντ και 6 κερδισμένα φάουλ, την στιγμή που ο Hall, που αποχώρησε στη θέση του, έμενε στο 3 PIR.
Καλύτερος όλων βέβαια ήταν ο Petrusev, το πάρτυ του οποίου όμως δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει η ομάδα του την ήττα από την Μπασκόνια, αξιοποιώντας - στην αρχή τουλάχιστον - και τα δύο γρήγορα φάουλ του Kabengele. Ο Σέρβος έκανε season-high με 34 ράνκινγκ, το οποίο προήλθε από 22 πόντους (6/9 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 10/12 βολές, 7 ρημπάουντ, 3 ασσίστ και 11 κερδισμένα φάουλ σε 28:14 χρονικής παρουσίας. Έχω την εντύπωση μάλιστα ότι 2 μονάδες ράνκινγκ του ...εξαφανίστηκαν προς το τέλος του ματς, αλλά ας είναι. Με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο ψηλός της Ντουμπάι προσφέρει 38 πόντους συνολικά στην High Voltage.
Στο Βελιγράδι, τέλος, ο Motiejunas έμεινε στα πολύ χαμηλά με 5,5 fantasy score, έχοντας 4 πόντους, 2 κλεψίματα και 2-3 φάουλ σε 13:42. Η έκβαση της αναμέτρησης από νωρίς επέτρεψε στον Ομπράντοβιτς να τον κρατήσει στον πάγκο, αν και εδώ που τα λέμε δεν έδειχνε και στο καλύτερο βράδυ του για να προσφέρει πολλά περισσότερα.
Αντιθέτως, αυτός που τον ξεπέρασε ήταν ο Atamna, με 8 Index Rating σε 12:55, έχοντας μάλιστα μόνο 3 πόντους με 1/5 σουτ! Τα 3 κλεψίματα ωστόσο και οι 5 ασσίστ τον οδήγησαν στην πρώτη του φαντασιακή εμφάνιση στην χρονιά. Εδώ βέβαια και πάλι ο καλύτερος θα ήταν ο Herrera, που έδωσε 17 πόντους απέναντι στην Εφές, αλλά η έλλειψη 0,2 κρέντιτς τον άφησαν μακριά από το ρόστερ και την τέταρτη αλλαγή της αγωνιστικής.
Με τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Βιλερμπάν με 79-65, ο Σάσα Ομπράντοβιτς δίνει με τη σειρά του άλλο ένα πολύτιμο 20άρι από τη θέση του προπονητή.
Ενόψει Turn 2 δεν υπάρχουν και πολλά που πρέπει να διευθετηθούν. Vezenkov, Milutinov και Dorsey περνούν βασικοί μαζί με τους Petrusev, Osmani και Baldwin, ενώ οι άλλοι τρεις παίκτες που αγωνίστηκαν χθες πηγαίνουν στον πάγκο παρέα με τον Lakic.
Αρχηγός ασφαλώς παραμένει ο Petrusev κι εδώ που τα λέμε, δεν χρειαζόμαστε και πάρα πολύ ένα μεγάλο σκορ του Vezenkov σήμερα...
Το Ρόστερ
Έτσι, το τελικό ρόστερ της High Voltage για την 7η αγωνιστική του παιχνιδιού θα έχει, πιθανώς, ως εξής:
Devotion.