We feel devotion
DataCenter
HIGH VOLTAGE
Πίστη στον πάγκο
Παρά τις δύσκολες αποστολές τους, η High Voltage εμπιστεύεται τις λύσεις του πάγκου για να αναπληρώσουν τις αστοχίες των αστέρων του Turn 1.
Επιμέλεια: Νότης Φιλιππίδης | phil@basketstories.net
Δημοσιεύτηκε: 02/02/2024 12:18
Ή του ύψους ή του βάθους, η απόδοση των παικτών της High Voltage στο Turn 1 της 25ης αγωνιστικής του Euroleague Fantasy. Από τους έξι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες, μπορούμε να πούμε ότι οι τρεις τα πήγαν πολύ καλά και οι άλλοι τρεις ...έμειναν μετεξεταστέοι, έως και πάτωσαν.

Το μεγαλύτερο σκορ το σημείωσε ο Paris "the Predator" Lee, που εκμεταλλεύτηκε και την πιο χαλαρή Ρεάλ και έφτασε στο 28 Index Rating με 23 πόντους, 8/8 δίποντα (να τα βλέπει κάποιος χθεσινός του αντίπαλος αυτά...), 1/6 τρίποντα, 4/5 βολές, 7 ασσίστ, 3 ρημπάουντ και 4 κερδισμένα φάουλ σε 32:24. Ο γκαρντ της Βιλερμπάν παραμένει ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και τουλάχιστον φαίνεται να σέβεται τον κόπο του και να τιμάει που λένε τη φανέλα και το άθλημα θα πω εγώ, σε μια κακή σεζόν για τη γαλλική ομάδα. Την ίδια ώρα, ο Mbaye Ndiaye πραγματοποιούσε άλλη μια θετική εμφάνιση με 9 PIR σε 26:09 κι ελπίζω αυτή τη φορά το πλάνο με τις αλλαγές να βολέψει ώστε να έρθει στην ομάδα.

Ο προσωπικός αντίπαλος του Lee, Campazzo, αγωνίστηκε μόνο για 14:17, διάστημα στο οποίο πρόλαβε να συγκεντρώσει 11 μονάδες ράνκινγκ για 12,1 fantasy score, έχοντας 10 πόντους (3/6 σουτ, 2/2 βολές), 4 ρημπάουντ, 3-3 φάουλ, αλλά και 0 (ναι, μηδέν) ασσίστ στο διάστημα που βρέθηκε στο παρκέ. Όσο χαλαρός και να είσαι σε ένα τέτοιο παιχνίδι, το κουλούρι στον ...τομέα σου είναι κάτι τουλάχιστον προβληματικό, αλλά σε μια σεζόν με τρία και τέσσερα παιχνίδια κάθε εβδομάδα, όλο αυτό τελικά είναι λογικό. Η ζημιά έγινε από το μέτριο σχετικά σκορ του Αργεντίνου με την Μακάμπι, σε ένα συνολικά ευνοϊκό πρόγραμμα διαβολοβδομάδας για τον ίδιο και την ομάδα του, όπου όμως δεν δικαίωσε επ’ ουδενί τις προσδοκίες. Ο Baldwin για παράδειγμα, συνέχισε με 30άρα μέσα στην Μπασκόνια (έχοντας 25 από το ημίχρονο). Ο Αμερικανός ήταν ο πρώτος που “έκλεισε το μάτι” στην High Voltage (και σίγουρα όχι στο διαιτητή στο τέλος του αγώνα), αλλά ας όψονται τα Turns και η αναγκαστική επιλογή του James για τη δεύτερη μέρα.

Ακόμα πιο απογοητευτικός από τον Campazzo ήταν ο Hezonja με 7,7 φαντασιακούς πόντους, μένοντας σε μονοψήφιο αριθμό πόντων (9) παίρνοντας 11 προσπάθειες εντός πεδιάς. 2/9 δίποντα (!), 1/2 τρίποντα και 2/2 βολές ο σχετικός απολογισμός του, που γαρνιρίστηκε από 4 ρημπάουντ και το 0 σε όλες τις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες σε 24:16 λεπτά συμμετοχής, απογοητεύοντας για άλλη μια φορά στο πέρασμά του από την High Voltage, με την αστάθεια που τον χαρακτηρίζει, την ώρα που έβλεπε τον Yabusele να εκμεταλλεύεται την περίσταση και να αθροίζει 33 μονάδες αξιολόγησης με 11/11 βολές. Ο Κροάτης πήρε τη θέση του Peters λόγω πιο εύκολου ματς, διαψεύδοντας φυσικά κάθε προσδοκία, ευτυχώς όμως και ο Peters δεν έκανε αισθητή την παρουσία του χθες στο Μόναχο, μένοντας στο 9 ράνκινγκ στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν.

Αυτός που στάθηκε στο ύψος του από την Ρεάλ ήταν ο Poirier, με μια πληθωρική στατιστική 8 πόντων (3/5 δίποντα, 2/2 βολές), 5 ρημπάουντ, 4 μπλοκ, 3 ασσίστ και 3 κερδισμένων φάουλ σε 22:51, με τον Γάλλο έτσι να προσφέρει 23,1 φαντασιακούς πόντους στην High Voltage. Η δική του καλή παρουσία ήταν πιο σημαντική από των συμπαικτών του, καθώς ο μοναδικός αναπληρωματικός εδώ στο ρόστερ είναι ο Pleiss, οπότε το ρίσκο θα ήταν αναπόφευκτα μεγάλο.

Εκεί θα ήταν κανονικά ο Birutis, αλλά με τους τραυματισμούς της Μπασκόνια η ομάδα έκανε στροφή και έφερε πίσω στον ομάδα τον Moneke που σημείωσε ίδιο σκορ με τον Poirier, 23,1, επίδοση που ίσως δεν γεμίζει τόσο το μάτι με βάση τον τεράστιο χρόνο συμμετοχής που όντως πήρε (36:21), αλλά και το εντυπωσιακό του double double με 15 πόντους (7/13 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 1/2 βολές) και 15 ρημπάουντ (τα 5 επιθετικά), αλλά εδώ ήταν εμφανής η απουσία από κερδισμένα φάουλ και βολές, σύμφωνα με τα στάνταρ του φόργουορντ της Μπασκόνια όλη τη χρονιά, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 2 ασσίστ, 4 λάθη, 3 κερδισμένα φάουλ κι ένα tweet αφιερωμένο στη διαιτησία της αναμέτρησης.

Το αν στερήθηκε η ομάδα αν ακόμα μεγαλύτερο σκορ δεν μπορώ να το ξέρω, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι το 23,1 είναι αρκετό για να κρατήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Moneke, παρά την παρουσία του James στο Turn 2. Έχοντας "καεί" πολλές φορές τελευταία, δεν περισσεύει χώρος για οποιοδήποτε ρίσκο.

Τέλος, το χαμηλότερο σκορ σημείωσε ο Wetzell με -1 PIR, σε μια αποκαρδιωτική εμφάνιση με την Βαλένθια όπου σκόραρε μόλις 1 πόντο με 0/5 δίποντα και 1/2 βολές, έχοντας παράλληλα 4 ρημπάουντ, 2 ασσίστ και 3 λάθη σε 18 λεπτά συμμετοχής, στο πρώτο του μη διψήφιο σκορ εδώ και πολύ καιρό.

Προφανώς ο Νεοζηλανδός θα περάσει στον πάγκο, ενώ ο James δεδομένα θα μπει βασικός. Επίσης το 7,7 του Hezonja δεν μπορεί να τον διατηρήσει βασικό, επομένως ένας ακόμα τουλάχιστον παίκτης από το Turn 2 θα πάρει θέση βασικού. Εκεί υπάρχουν οι Dos Santos, Bryant και Pleiss, με τον τελευταίο να έρχεται τελευταίος σε ιεραρχία. Οι δύο υποτιμημένοι άλλοι παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερο εσωτερικό ανταγωνισμό πλέον με τις επιστροφές των τραυματιών και η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να βγάλω εύκολα ξεκάθαρο νικητή. Έτσι, μπορούν πολύ απλά να περάσουν και οι δύο μέσα και ο Campazzo να περάσει στον πάγκο, όπως εξάλλου έκανε στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς με την Βιλερμπάν. Το 12,1 είναι ένα σκορ στα μέτρα τους, εφόσον πάρουν ένα φυσιολογικό απλά χρόνο συμμετοχής, όπως μαρτυρά εξάλλου το σαφώς πιο εντυπωσιακό πρόσφατο ιστορικό τους.

Έτσι, το τελικό ρόστερ της High Voltage για την 25η αγωνιστική του παιχνιδιού θα έχει, πιθανώς, ως εξής:




Devotion.


  '; ?>