We feel devotion
DataCenter
HIGH VOLTAGE
Ctrl+Z
Τα κακώς κείμενα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει να διορθώσει η High Voltage, με τα δεδομένα της 22ης στροφής του Fantasy να την καθοδηγούν στις νέες της κινήσεις.
Επιμέλεια: Νότης Φιλιππίδης | phil@basketstories.net
Δημοσιεύτηκε: 26/01/2021 13:39
Απότομη προσγείωση με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο αποτέλεσε η 21η αγωνιστική του Fantasy Challenge για την High Voltage, με την ομάδα όχι απλά να σημειώνει για πρώτη φορά μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πτωτική πορεία σε σκορ και μπάτζετ, αλλά να χάνει μεγάλο έδαφος που είχε κερδίσει με τόσο κόπο όλο το προηγούμενο διάστημα. Η ομάδα υποχώρησε από τη θέση 554 στη θέση 878 της γενικής κατάταξης, ενώ το μπάτζετ της έπεσε από τα 21,05Μ στα 20,28Μ, καταστάσεις πρωτόγονες δηλαδή, αφού καμιά φορά φέτος δεν είχε σημειωθεί ταυτόχρονη πρώτη θέσης και μπάτζετ την ίδια αγωνιστική και μάλιστα με τόσο εντυπωσιακό τρόπο.

Σίγουρα, τα συνεχόμενα level-ups κάποτε θα σταματούσαν και είναι λογικό να υπάρχουν και οι αρνητικές παρενθέσεις κάθε τόσο, το κακό εδώ ωστόσο είναι ότι η αγωνιστική που προηγήθηκε αποδείχθηκε η πλέον ...ανάποδη για την ομάδα, όπου οι επιλογές της ουσιαστικά όχι απλά δεν βγήκαν, αλλά ουσιαστικά την τιμώρησαν! Το All-in που εδώ και καιρό υπήρχαν οι προδιαγραφές να γίνει, όσον αφορά την κατάρτιση του ρόστερ, αλλά δεν προχωρούσε λόγω των απουσιών στις θέσεις των Forwards, έγινε στο χειρότερο δυνατό σημείο και πλέον η High Voltage καλείται να επανέρθει σε ανοδική πορεία.

Το κακό ξεκίνησε από τον ...Nedovic, για τον οποίο ο πήχης ήταν υπέρ του δέοντος υψηλός και όχι άδικα, απέναντι στην Χίμκι. Ο Σέρβος ξεκίνησε τραγικά τον αγώνα με -5 ράνκινγκ, νούμερο εκ διαμέτρου αντίθετο με το πρόσφατο ιστορικό του, αλλά και στις αμυντικές δυνατότητες της αντιπάλου του, ειδικά από την στιγμή που ταξίδεψε στην Αθήνα με μισή ομάδα και χωρίς στον Shved. Ευτυχώς ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έσωσε τα προσχήματα, έφτασε στους 19,8 πόντους με τη λήξη του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να σώσει και την ομάδα. Η απόκτησή του εξάλλου ήταν αυτή που υπαγόρευσε την προτίμηση του Lucic έναντι του Polonara στη θέση Forward της ομάδας, αφού έτσι ο Ιταλός δεν μπορούσε να αποκτηθεί για 10 μόλις χιλιάδες.

Να σημειώσω εδώ βέβαια πως το πιθανότερο σενάριο ήταν και πάλι να επέλεγα τον Σέρβο έναντι του PF της Μπασκόνια, σε ένα δίλημμα πάντως που απαιτούσε μπόλικη σκέψη. Αντ' αυτής, ο Nedovic των 2,42Μ μου έλυσε τα χέρια και με έβγαλε από τη δύσκολη αυτή θέση, βάζοντάς με σε ...χειρότερη: 27 Index Rating ο
Polonara (έχοντας μάλιστα μόλις 5/12 δίποντα), σε μια ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Άλμπα, -4 ο Lucic στο Βατερλό της Μπάγερν μέσα στο Μιλάνο, στη χειρότερή του επίδοση στην καριέρα του στην Euroleague (σε εφτά ουσιαστικά σεζόν). Δεν θεωρώ ότι το σκορ αυτό ήταν απλά προσωπική του υπόθεση, αφού η ομάδα του Τρινκιέρι δεν πάτησε ποτέ ουσιαστικά παρκέ και έχοντας εικόνα από τα δύο του προηγούμενα ματς, το σκορ αυτό δεν αποτελεί μόνο παράγοντα της όποιας ανετοιμότητας μπορεί να είχε. Σίγουρα ωστόσο, όσο καλύτερα και να πήγαινε, ακόμα και με την Μπάγερν ...παρούσα στο ματς, δύσκολα θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τον εξαιρετικό Polonara. Όσο για την οικονομική ζημιά μόνο από την επιλογή αυτή; 300 ολόκληρες χιλιάδες έχασε ο Σέρβος, στην ίσως μεγαλύτερη πτώση τιμής φέτος στο παιχνίδι, με την τιμή του Polonara να μένει ουσιαστικά αμετάβλητη (+0,02) λόγω του 3 ράνκινγκ με την Μακάμπι.

Αν από την άλλη ο Nedovic είχε καταφέρει να τα πάει καλύτερα με την Χίμκι, πχ σημειώνοντας ένα ράνκινγκ γύρω στο 30, θα μπορούσε να μειώσει εν μέρει τη χασούρα από τη θέση F. Αντιθέτως όμως, παρά τα πιο δύσκολα θεωρητικά ματς, οι άμεσοι ανταγωνιστές στη θέση τα πήγαν καλύτερα: 41,8 πόντους ο De Colo μέσα στην ΤΣΣΚΑ, 25 ο Micic και 21 ο Larkin μέσα στην Ζενίτ κι έτσι όχι απλά δεν μειώθηκε η χασούρα, σε σχέση με τους ανταγωνιστές, αλλά αυξήθηκε κιόλας! Κι αν ο De Colo είναι ...παντός καιρού και γηπέδου, το ότι στα τελευταία εννέα ματς, το μοναδικό μονοψήφιο του Micic συμπέφτει με τη μοναδική του παρουσία στο ρόστερ της High Voltage στο αντίστοιχο διάστημα και είναι απέναντι στην Χίμκι που έφαγε 39 πόντους σ' εκείνο τον αγώνα, είναι δείγμα του πόσο ...απολαυστικό μπορεί να γίνει αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι σπάνιο αυτό το φαινόμενο, αν και η ομάδα έχει χτιστεί ώστε να αντέχει τέτοιους κραδασμούς. Εκτός από τώρα, που έπεσαν όλοι μαζί.

Το επόμενο από τα κακώς κείμενα ήταν η επιλογή του James ως αρχηγού της ομάδας. Άλλο ένα season low με μόλις 4 Index Rating, το οποίο δεν γνωρίζω αν πρέπει να το αποδώσω στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε πρόσφατα, στο φορμαρισμένο αντίπαλο που αντιμετώπισε, ή στην κακή ψυχολογία που είχε λόγω του γνωστού πλέον περιστατικού με την ΤΣΣΚΑ, πριν και μετά τον αγώνα. Το τελευταίο πάντως δεν ήταν γνωστό από πριν κι έτσι υπήρξε σημαντική ζημιά από τη θέση του captain, την στιγμή που ο Tavares για παράδειγμα, που αποτελούσε την πρώτη επιλογή της High Voltage τις προηγούμενες αγωνιστικές, έμενε μεν πιο χαμηλά από το συνηθισμένο μέσα στην Μακάμπι, αλλά και πάλι χάριζε το πολύ όμορφο (σαν ηλιοβασίλεμα, που έλεγε και ο Γ. Κωνσταντίνου στο "Χτυποκάρδια στο Fant.. στο θρανίο", μπροστά στο σκορ του James) 20 σκορ.

Παρόμοιο σκορ (21) και για τον Milutinov που συνεχίζει την σταθερή και αξιόλογη πορεία του στο παιχνίδι και σε κάνει να αναρωτιέσαι τι ράνκινγκς θα χτυπούσε αν είχε πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ, χωρίς απλά να περιμένει τα "σκουπίδια" των αντιπάλων του...

Όσο για τον Mirotic, η επιστροφή του πράγματι συνέβη, κινήθηκε όμως σε ρηχά για τον ίδιο νερά (14,3) αγωνιζόμενος μόλις 17:19 μέσα στον Ερυθρό Αστέρα, με μόλις 1/4 σουτ. Υπήρξε και από εδώ ζημιά δηλαδή, αλλά αυτό ήταν το πλέον λογικό ρίσκο και σίγουρα φαίνεται πολύ λιγότερο επιζήμιο, σε σχέση με τις άλλες επιλογές της ομάδας. Κάπως έτσι, η High Voltage συγκέντρωσε 107,3 πόντους, που αποτέλεσαν μόλις τη 32.553η επίδοση της αγωνιστικής.

Τέλος, το σκορ του Higgins αναμενόμενα (λόγω Mirotic-Davies, αλλά και αγώνα) ήταν επίσης πιο χαμηλό από τα πρόσφατα κατορθώματά του, αν και δεν έχω εικόνα του ματς για να έχω ξεκάθαρη άποψη για την παρουσία του, ενώ παρά την καλή του γενικά παρουσία, ο Σλούκας έμεινε στο 15 Index Rating μέσα στο Κάουνας, σκορ πάντως που δεν αποτελεί και τη μεγαλύτερη έκπληξη της αγωνιστικής, από την στιγμή που η Ζαλγκίρις είχε -5,8 στους αντίπαλους PGs σε όρους Last 5.

Ενόψει της νέας αγωνιστικής, οι περισσότερες αλλαγές υπαγορεύονται από τις ίδιες της συνθήκες, κάτι που διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό το πλάνο της ομάδας, ειδικά μετά από τόσα κακώς κείμενα την εβδομάδα που προηγήθηκε. Ο Lucic είναι τραυματίας, ο James έχει τα δικά του θέματα με την ΤΣΣΚΑ κι έτσι πιθανότατα και οι δύο (σίγουρα ο πρώτος, τουλάχιστον), δεν θα αγωνιστούν αυτή την αγωνιστική. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν στη μικρότερή τους εδώ και πολύ και πολύ καιρό τιμή, κάτι που θα φανεί μακροπρόθεσμα και μπορεί να στοιχίσει στην ομάδα, ωστόσο έτσι κι αλλιώς, ο Σέρβος τουλάχιστον θα ήταν προς εξέταση για αποχώρηση μετά το -4 μέσα στη Μιλάνο. Ακόμα και με τέτοια υπερτίμηση πάντως, η πώλησή του μόνο σίγουρη δεν θα ήταν κι αυτό λόγω της Χίμκι που ακολουθεί ως αντίπαλος για την Μπάγερν. Ο τραυματισμός του πάντως αφαιρεί αυτομάτως το όποιο δίλημμα, αν και εδώ και πολλές αγωνιστικές έχει ...αποδειχθεί ότι το πιο συμφέρον είναι να έχει DNP, είτε βρίσκεται είτε όχι στην ομάδα.

Η αναζήτηση ενός forward λοιπόν είναι το πρώτο ζήτημα για την ομάδα, με τους Mirotic (PF) και Higgins (SF) να παραμένουν στο ρόστερ, ο πρώτος γιατί πολύ απλά ήρθε για να μείνει και ο δεύτερος λόγω της πολύ καλής αγωνιστικής του κατάστασης αλλά και της όποιας υποτίμησης μπορεί να διαθέτει ακόμα. Εντός έδρας εξάλλου έχει φέτος πιο σταθερή παρουσία στη διοργάνωση.

Πριν περάσουμε στο νέο forward της ομάδας όμως, ας συνεχίσουμε με τις υπόλοιπες θέσεις, εκεί όπου τα πράγματα φαίνονται πιο απλά. Το δίδυμο των σέντερ Tavares-Milutinov παραμένει για άλλη μια αγωνιστική στη θέση του, έχοντας να δώσει μάλιστα ευνοϊκά, θεωρητικά, παιχνίδια αυτό το διήμερο. Εντός με Παναθηναϊκό ο ένας, το αγαπημένο του match-up δηλαδή, εκτός με Άλμπα ο άλλος κι έτσι κρατούν γερά στον υψηλό ανταγωνισμό που έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές εβδομάδες στη θέση: Gudaitis, Vesely, Reynolds είναι παίκτες που θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται στην ομάδα, αν και οι δύο πρώτοι έχουν δυσκολότερες αποστολές αυτή την αγωνιστική. Ειδικά ο αγαπημένος Gudaitis παίζει μέσα στην Βαρκελώνη και παρά την τρελή υποτίμηση που διαθέτει, δεν μπορεί να μπει στο ρόστερ ούτε αυτή τη φορά. Όσο για το σέντερ της Μπάγερν; Mε μόλις ένα μονοψήφιο ράνκινγκ σε 21 παιχνίδια φέτος, το ταβάνι του είναι πραγματικά υψηλό απέναντι στην αποδεκατισμένη Χίμκι.

Στους γκαρντ, η τριάδα James-Σλούκας-Nedovic είναι δεδομένο ότι θα αλλάξει ενόψει της νέας αγωνιστικής. Με τις φήμες γύρω από το μέτωπο James-ΤΣΣΚΑ να κάνουν λόγο μέχρι και για διαζύγιο των δύο πλευρών, η απουσία του Αμερικανού στο ματς με την Άλμπα θεωρείται από πολλούς δεδομένη και αναγκαστικά έτσι θα κινηθεί και η High Voltage, εκτός αν υπάρξει κάτι πιο επίσημο μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής. Στο ενδεχόμενο που ο James παίξει, όσο απίθανο κι αν δείχνει αυτό αυτή την στιγμή, τότε θα παραμείνει στο ρόστερ. Αν δεν αλλάξει κάτι ωστόσο, τη θέση του θα πάρει ο Pierria Henry της Μπασκόνια, λόγω σταθερότητας και αντιπάλου. Ο Αμερικανός έχει 19/21 διψήφια σκορ φέτος και 10/10 διψήφια εκτός έδρας, οχτώ εκ των οποίων πάντως δεν ξεπέρασαν το 20 σε ράνκινγκ. Αυτό όμως είναι κάτι που μόνο αδιάφορο δεν μπορεί να περάσει, όταν η ομάδα έχει υποστεί ζημιά από τις θέσεις των γκαρντς τις τελευταίες αγωνιστικές, με τα φαινόμενα αστάθειας παικτών όπως ο Micic ή ο De Colo, προηγουμένως, για παράδειγμα. Ο γκαρντ της Μπασκόνια είναι ο μοναδικός που δεν έχει πέσει σε μονοψήφιο όλο αυτό το διάστημα (από την 4η αγωνιστική συγκεκριμένα) κι ελπίζω να μην πέσουμε πάλι σε ένα τζακ ποτ season low, με την επερχόμενη αντίπαλο εξάλλου, Βιλερμπάν, να παρουσιάζεται ιδιαίτερα γενναιόδωρη απέναντι στους PGs: +2,62 σε όρους σεζόν, +10,87 σε όρους Last 5 και κάπως έτσι ο πήχης ανεβαίνει περαιτέρω για τον Henry που είχε σημειώσει τη season second-high επίδοσή του κόντρα στους Γάλλους στον πρώτο γύρο με 31 Index Rating.

Μεταξύ Σλούκα και Nedovic τώρα, η μεγαλύτερη αξιοπιστία του πρώτου με οδηγούν στη δική του παραμονή, εξάλλου ο Σέρβος ήρθε ειδικά για το ματς με την Χίμκι. Μέσα στην Ρεάλ δεν ξέρω τι μπορώ να περιμένω από τον Nedovic, είναι σίγουρα ικανός για το καλύτερο, αλλά οι συνθήκες, ακόμα και με τις απουσίες στον άσσο για τους Ισπανούς δεν είναι και οι πιο ευνοϊκές για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό. Όχι ότι για τον Σλούκα είναι καλύτερες κόντρα στην Μιλάνο, οι Ιταλοί εξάλλου έδειξαν τα δόντια τους με την Μπάγερν την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο θεωρώ ότι όλο το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας γκαρντ πατάει αρκετά γερά στα πόδια του και με την εξαίρεση της Βιλερμπάν όπου, έστω και για διαφορετικούς λόγους, περίμενα το ενδεχόμενο να μείνει στα ρηχά, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ανταπεξήρθε περίφημα. Έτσι, αν και ο Nedovic ίσως έχει μεγαλύτερο ταβάνι αυτή την αγωνιστική, έχει πιθανώς και μικρότερο κατώφλι κι αυτό με οδηγεί στο να διατηρήσω στο ρόστερ τον παίκτη που υπολόγιζα για την ομάδα περισσότερο καιρό τώρα.

Η αγορά εξάλλου των γκαρντ ευνοεί και τη δεύτερη αλλαγή στις συγκεκριμένες θέσεις για την ομάδα κι αν είχε παραμείνει ο Polonara αντί του Lucic στο ρόστερ, ο Ιταλός θα έμενε στην οχτάδα και θα πραγματοποιούσα τρεις αλλαγές στους guards. Ωστόσο πλέον η πρώτη αλλαγή είναι αναγκαστική, επομένως θα πρέπει να διαλέξω μεταξύ De Colo και Shved τον αντικαταστάτη του Nedovic.

Ο δεύτερος φαίνεται ότι θα επιστρέψει με την Μπάγερν και εντός έδρας έχει μόνο 20άρες φέτος, πλην του αγώνα με την Εφές. Οι Γερμανοί βέβαια δεν έχουν την περιφερειακή άμυνα των περσινών πρωτοπόρων κι έτσι ο Shved έχει έδαφος για μεγάλο σκορ, ειδικά με τις τόσες απουσίες της ομάδας του. Με την κατάσταση στην Χίμκι ωστόσο να είναι τουλάχιστον προβληματική τελευταία, δεν θα ήθελα να πάρω το οποιοδήποτε ρίσκο, παρότι καθαρά αγωνιστικά με εμπνέει περισσότερο από τον De Colo αυτή την αγωνιστική. Ευτυχώς όμως, τα εκ διαμέτρου αντίθετα πρόσφατα σκορ τους (season low ο Shved, season high ο De Colo) και ο βαθμός υπερτίμησης/υποτίμησης που αυτά υποδεικνύουν με οδηγούν στην επιστροφή του Γάλλου στο ρόστερ της ομάδας, παρότι δεν έχει βρεθεί και το καλύτερο timing μαζί του... Ο De Colo εξάλλου έχει επί της ουσίας μόνο διψήφια φέτος εντός έδρας (δεν υπολογίζω ως γνωστόν τα 02:52 με την Χίμκι) κι έτσι, μαζί με το βαθμό υποτίμησης, προσφέρει μια μεγαλύτερη ασφάλεια αυτή την στιγμή.

Επιστρέφουμε, λοιπόν, στη θέση Forward που έχει μείνει κενή στο ρόστερ της ομάδας. Γενικά ο Polonara θα αποτελούσε την ιδανική επιλογή, τόσο λόγω φόρμας όσο και συνολικής ποιότητας και σταθερότητας, αλλά το παιχνίδι μέσα στην Βιλερμπάν ίσως κρύβει παγίδες παρόμοιες με αυτές της Μακάμπι δύο αγωνιστικές πριν, όπου ο Ιταλός έμεινε στο 3 ράνκινγκ. Οι Γάλλοι αποτελούν την δεύτερη χειρότερη άμυνα για τους αντίπαλους PFs σε όρους σεζόν (μετά την Μακάμπι δηλαδή), αν και σε Last5 γράφουν +2,34 (λόγω Singleton και Μήτογλου κυρίως) και αυτό φάνηκε και κόντρα στον Βεζένκοφ, που σημείωσε τα μικρότερά του σκορ εδώ και καιρό κόντρα σ' αυτούς. Γι' αυτό και η περίπτωση του Polonara δεν με ενθουσιάζει τόσο πολύ αυτή τη φορά, με τις εναλλακτικές των Sikma και Mickey να παίζουν επίσης δυνατά.

Ο πρώτος είναι εκ των πλέον ποιοτικών power forwards του παιχνιδιού και της διοργάνωσης και παρότι έχει επιστρέψει μουδιασμένα μετά το σύντομο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού, παραμένει σταθερά ...διψήφιος σε όλα τα παιχνίδια. Η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ δεν είναι απαγορευτική (+2,77 σε Last 5), αλλά όχι και η ιδανικότερη για να στοχεύσει κανείς και με τον Αμερικανό να έχει να βρεθεί πάνω από το 20 από τη 12η αγωνιστική (δύο φορές το έχει ξεπεράσει φέτος), μπορώ να μην τον θέσω σε προτεραιότητα έναντι του Polonara. Όσο δύσκολη κι αν είναι η Βιλερμπάν εξάλλου, με τη φόρα που έχει ο Ιταλός θεωρώ πως ένα μικρό έστω διψήφιο σκορ θα το κάνει, σε μια μέτρια βραδιά. Από την άλλη βέβαια αυτό δεν συνέβη στον πρώτο γύρο, όταν έφτασε μέχρι το 9 Index Rating σε 35:11 συμμετοχής και μάλιστα εντός έδρας. Άρα το ρίσκο του Mickey αρχίζει να με τραβάει όλο και περισσότερο.

Ρίσκο λόγω Χίμκι, λόγω Shved, λόγω της δικής του φετινής αστάθειας. Με την frontline ωστόσο αποδεκατισμένη (Monroe, Jerebko ήδη αποτελούν παρελθόν, ενώ θολό είναι το τοπίο και στην περίπτωση του Booker), o Mickey έχει τα φόντα να βρεθεί ξαφνικά στα ψηλά, όπως εξάλλου συνέβη και κόντρα στον Παναθηναϊκό (30 ράνκινγκ). Εκεί βέβαια δεν έπαιζε ο Shved, δεν έπαιζε ούτε ο Παπαγιάννης, αλλά και μόνο η παρουσία του Mickey στο 5, τη φυσική του θέση και όχι στο 4, ανεβάζει αυτομάτως τις μετοχές του. Η περίπτωσή του έχει ενδιαφέρον και λόγω Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να επιτρέπουν 10,5 επιπλέον μονάδες ράνκινγκ στους αντίπαλους σέντερ στα πέντε τελευταία παιχνίδια (+0,5 στη σεζόν) κι έτσι να δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για ένα νέο μεγάλο σκορ από τον Αμερικανό. Ρίσκο μεν, λογικό ρίσκο δε και από την στιγμή που άλλες περιπτώσεις τυχαίνει να έχουν δύσκολα ματς, τότε δεν αποκλείεται το ρίσκο αυτό να αποκτήσει και πραγματική υπόσταση στο ρόστερ της High Voltage. Στην τελική θα υπάρχει οικονομικό κέρδος, κάτι που μόνο αμελητέο δεν είναι, ξανά, για την ομάδα.

Στο κομμάτι της αρχηγίας, το δίδυμο των σέντερ είναι αυτό που κερδίζει όλη την προσοχή. Τον Mirotic θα ήθελα πρώτα να τον δω να σημειώνει ένα 20άρι μετά την απουσία του και μετά θα επιστρέψει στη διεκδίκηση του χρίσματος, ενώ θεωρώ πως οι γκαρντ έχουν ένα βαθμό ρίσκο για αυτό το πόστο, παρότι ο Henry πχ με ιντριγκάρει ως περίπτωση. Η πλέον προφανής επιλογή φυσικά δεν είναι άλλη από τον Tavares, για πάρα πολλούς λόγους (συνολική ποιότητα, αγωνιστική κατάσταση, έδρα, Παναθηναϊκός και ιστορικό απέναντί του, απουσία Παπαγιάννη). Δεν μπορεί να μην μπει αρχηγός ο σέντερ της Ρεάλ. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι τα συνεχόμενα 30+λεπτα που αγωνίζεται σε κάθε ματς και το γεγονός ότι διανύουμε διαβολοβδομάδα, άρα αν οι πράσινοι, που θα αγωνιστούν χωρίς Παπαγιάννη-Παπαπέτρου, δεν αντέξουν στο ματς, τότε θα υπάρξει ευκαιρία για ξεκούραση. Από την άλλη, ο Milutinov σίγουρα έχει μεγάλο ταβάνι με την Άλμπα και η διαφαινόμενη απουσία του James ίσως τον ωφελήσει περισσότερο, με πιο πολλές προσπάθειες στα χέρια του, αν και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, με τον τρόπο παιχνιδιού της ΤΣΣΚΑ (με τον Σέρβο εξάλλου να αξιοποιεί τη δημιουργία και την ...αστοχία του Αμερικανού). Έτσι λοιπόν, ο Tavares θα είναι αυτός που θα διπλασιάσει το σκορ του, ελπίζοντας πως θα παραμείνει για πολλή ώρα στο παρκέ, ή θα έχει προλάβει να κάνει τη δουλειά του από νωρίς. Δεν αποκλείεται ούτε αυτό, εξάλλου, στην κατάσταση που βρίσκεται.

Έτσι, το ρόστερ της High Voltage για την 22η αγωνιστική του παιχνιδιού θα έχει πιθανώς τη μορφή:




Devotion.



  '; ?>