We feel devotion
DataCenter
FIVE PLUS
The time is now
Η φαντασιακή στήλη Five Plus κάνει μία επιγραμματική αναφορά στους πέντε must have παίκτες για το Game 5 των playoffs και άλλους πέντε παίκτες που έχουν αποδείξει ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα σας, ανεξαρτήτως του κόστους αυτών.
Επιμέλεια: Ηλίας Κοσμάς | axastos@basketstories.net
Δημοσιεύτηκε: 07/05/2024 11:19
Πάμε για τον τελευταίο γύρο των playoffs με τρεις αναμετρήσεις που κατανέμονται σε δύο turn. Βρισκόμαστε δυστυχώς ή ευτυχώς σ' αυτή τη φάση του παιχνιδιού που οι επιλογές έχουν γίνει πολύ περιορισμένες, με τις ομάδες να είναι σχεδόν πανομοιότυπες και οι διαφορές να φαίνονται κυρίως μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται μπροστά στη βαθμολογία και των ομάδων που κυνηγούν τις παραπάνω, επιλέγοντας πιο τζογαδόρικες επιλογές.

Φτάνοντας λοιπόν στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας προτείνω να κάνετε τις επιλογές σας για τη στελέχωση των ομάδων σας στο Euroleague Fantasy και με το που ξεκινήσουν τα παιχνίδια να το βγάλετε από το μυαλό σας. Απολαύστε τα do or die παιχνίδια που έρχονται, πανηγυρίστε καλάθια και νίκη της ομάδας σας, στεναχωρηθείτε με την ήττα, πειράξτε ή κράξτε τους αντιπάλους σας. Κυρίως όμως, αφήστε από το χέρι το κινητό και τη στατιστική υπηρεσία της Euroleague και σταματήστε να μετράτε (ακόμα και από μέσα σας) το PIR των παικτών που έχετε επιλέξει ή/και των παικτών που έχουν επιλέξει οι αντίπαλοί σας. Όλοι το κάνουν, είτε το παραδέχονται είτε όχι. Αλλά σήμερα, αύριο και στο Final 4 της Euroleague, είτε προκριθεί η ομάδα σας είτε όχι είτε δεν στηρίζετε καμία απ' αυτές, αφήστε το κινητό και την σκέψη για το PIR των παικτών στην άκρη. Θα έχετε όλη την επόμενη χρονιά για να το κάνετε αυτό και με το δίκιο σας.


Must have

Kendrick Nunn (12.2 cr.)

Lorenzo Brown (12.8 cr.)

Matthias Lessort (19.0 cr.)

Mike James (17.1 cr.)

Nigel Hayes-Davis (14.8 cr.)


Υπεράνω πάσης φαντασίας



Κατωτέρω παρουσιάζονται μερικές επιλογές που αναδείχθηκαν στα πρώτα τέσσερα ματς των playoffs της Euroleague ανεξαρτήτως της τιμής τους.

1) Kostas Sloukas (16.0 cr.)

2) Josh Nebo (15.6 cr.)

3) Tamir Blatt (7.5 cr)

4) Jabari Parker (10.4 cr)

5) Bonzie Colson (13.3 cr)

Όσο παράδοξο και να είναι το γεγονός ότι στη λίστα συμπεριλαμβάνονται έξι παίκτες στους 10 από μία μόνο αναμέτρηση, στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχουν αναδειχθεί άλλοι παίκτες με σταθερά καλή απόδοση ή/και σταθερά υψηλό χρόνο συμμετοχής. Πάμε λοιπόν κατά τη γνώμη μου στις σίγουρες επιλογές. Παίκτες της μίας ημέρας υπάρχουν πολλοί στις άλλες αναμετρήσεις (Wilbekin, Dorsey, Guduric, Calathes, Laprovittola, Abrines, Mckissic, Fall, Milutinov), εάν θέλετε να κυνηγήσετε την τύχη σας.


Με τις επιλογές μας, μέχρι τέλους.







  '; ?>