We feel devotion
DataCenter
ELFantasist
Προπονητικός νόμος
H Ουτοπία κηρύχθηκε ξαφνικά τα μεσάνυχτα κάτω από προπονητικό νόμο και ο Φαντασιόπληκτος μαζεύει άρον άρον τους παίκτες του για να επιβάλλει την τάξη.
Επιμέλεια: Ο Φαντασιόπληκτος | ELFantasist@basketstories.net
Δημοσιεύτηκε: 24/11/2022 12:52
Ο Φαντασιόπληκτος ντύνεται δαιμόνιος επιθεωρητής και μεταβαίνει με αερόστατο στη μακρινή Ουτοπία, προκειμένου να εξιχνιάσει το μυστήριο της εξαφάνισης του ξακουστού μάνατζερ Τζόρντι. Στις νέες του περιπέτειες θα συναντήσει Λαιστρυγόνες, Κύκλωπες και τον Θυμωμένο Ποσειδώνα.

Διακόπτουμε για μία σπουδαία ανακοίνωση. Η αυτού εξοχότης, Πρόεδρος της Ουτοπίας, απευθύνει διάγγελμα προς τον Ουτοπικό λαό:

«Λαέ της Ουτοπίας! Με βαθιά συνείδηση των ευθυνών μου έναντι του έθνους και της ιστορίας, αποφάσισα μετά τις χθεσινές αναρχικές εμφανίσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας μπασκετμπολιστών, να κηρύξω τον προπονητικό νόμο σε ολόκληρη την επικράτεια προς αποκατάσταση της διασαλευθείσας τάξης. Κατέβαλα μέχρι τώρα κάθε προσπάθεια να οδηγήσω τις ομάδες μας προς μία ανοδική πορεία στο Υπερπρωτάθλημα των Χαμένων Πατρίδων. Απέτυχα. Ο κατήφορος αυτός πρέπει να σταματήσει. Οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα.

«Η Ουτοπία είναι πλέον κάτω από προπονητικό νόμο, τα κοινωνικά σας δικαιώματα συρρικνώνονται. Μείνετε στο γήπεδο, μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με γνωστούς και συγγενείς σας! Να κάνετε διπλή προπόνηση! Μην τολμήσετε να σκεφτείτε ότι σας καταπιέζουμε! Όποιος κυκλοφορεί βράδυ θα εκδίδεται στη Χώρα του Υπαρκτού Σοσιαλισμού. Μείνετε ήσυχοι! Μην πανικοβάλεστε! Ένας μάνατζερ θα είναι πάντα δίπλα σας στο προπονητικό κέντρο. Για εσάς. Η πορεία των ομάδων μας είναι πάντα πιο ψηλά από τις προσωπικές επιθυμίες. Ο νούμερο ένα εχθρός των ομάδων μας είναι η απώλεια κρέντιτς. Δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις στα αποδυτήρια πάνω από δύο άτομα. Χρησιμοποιείτε μόνο τους προπονητές που εγκρίνει το κράτος. Να 'στε ευτυχισμένοι. Υποταχθείτε! Χωρίς ερωτήσεις. Να θυμάστε ότι όλα έχουν φτιαχτεί για σας. Μόνο για σας.

Θορυβημένος ο Φαντασιόπληκτος από τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουτοπία συγκεντρώνει έναν έναν τους παίκτες του στο γήπεδο για να τους απευθύνει αυστηρότατες συστάσεις εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Απειλεί με έκδοση τους δύο αρχηγούς της ομάδας, Βέζε Βελζεβούλη και Βασίλιε Βασιβουζούκο, σε περίπτωση που ξαναπέσει η απόδοσή τους κάτω από το φράγμα των 20 ουτοπικών πόντων. Τιμωρεί με ποινή ισόβιου αποκλεισμού από τις ομάδες της Ουτοπίας τον ανεκδιήγητο προπονητή της ομάδας Άλμπα από την κίτρινη συνοικία. Επιβάλλει ποινή παραμονής στη φυσούνα για ολόκληρο το επόμενο παιχνίδι στους γλεντζέδες Λεσόρ Τρεζόρ, Καπνιστό Μπέικον και Τουβλατζή Λάζιτς. Διατάσσει διπλή προπόνηση στους Θείο Βάνια, Κόναν Έβανς, Φαλ το Γιουσουφάκι και Τριποντέρ Αντρέα, για να απαλλαγούν επιτέλους από τη χρυσή μετριότητα ή τουλάχιστον να σταθεροποιηθούν σε αυτήν. Στον πάγκο της ομάδας, ορίζει υπεύθυνο να μαζεύει τις πετσέτες τον Λουκουμά τον Σιούνα μαζί με έναν νέο βοηθό, τον Μπιλίγκα τον Τσέλιγκα.

Με την πλάτη στον τοίχο καθώς βρίσκεται, ο Φαντασιόπληκτος θα αναζητήσει ενισχύσεις από τις δύο ιστορικότερες ομάδες της Ουτοπίας, την Κόκκινη Θύελλα και τον Πανπρασινιακό. Θα ζητήσει γονυπετής συγγνώμη από τον Λάρι την Κόμπρα για την έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρότζεκτ του, με τον τελευταίο να δέχεται την επιστροφή του στην ομάδα υπό την προϋπόθεση - που έγινε φυσικά δεκτή - να μην απομακρυνθεί ποτέ ξανά, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Δεύτερος μεταγραφικός στόχος, ο Ουίλιαμς το Ντερέκι, ένας φοβερός τύπος που από τα πόδια του βγαίνουν ελατήρια κάθε φορά που αγωνίζεται μπροστά στους οπαδούς της ομάδας. Όσο για τον προπονητή της ομάδας, αυτός θα πρέπει να προέρχεται από μία ειδική λίστα προπονητών συμβεβλημένων με το Κράτος. Όχι άλλοι πειραματισμοί, όχι άλλα δράματα σε κανονική διάρκεια και παρατάσεις, όχι άλλη υφαρπαγή πόντων που με τόσο μόχθο και ιδρώτα μαζεύουν οι μπασκετμπολίστες - προπονητής της ομάδας σε αυτή την αγωνιστική είναι ο Ματέο Γουαναμπής Λάσο.

Ποια θα είναι η αντίδραση των μπασκετμπολιστών της Ουτοπίας στην κήρυξη προπονητικού νόμου; Πώς θα λειτουργήσει στην απόδοση των παικτών η καταπίεση, ο φόβος και η καταπόνηση από τις διπλές προπονήσεις; Θα ανταποκριθούν άραγε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στις υψηλές προσδοκίες του Φαντασιόπληκτου; Η διαβολοβδομάδα κρύβει ακόμα πολλές και αναπάντεχες εκπλήξεις!


  '; ?>