We feel devotion
DataCenter
ELFantasist
Φαντασιακό αντάρτικο!
Ο Φαντασιόπληκτος αντιτίθεται στα κακώς κείμενα του Fantasy και αξιοποιεί κάθε θεμιτό μέσο για να διαμορφώσει την καλύτερη δυνατή ομάδα της αγωνιστικής.
Επιμέλεια: Ο Φαντασιόπληκτος | ELFantasist@basketstories.net
Δημοσιεύτηκε: 13/10/2020 02:25
Ο Φαντασιόπληκτος είναι ένας φαντασιακός παίκτης που γνωρίζει τόσο καλά τις ομάδες, τα ρόστερ, τις αδυναμίες και τις δυνατότητες των παικτών, ώστε να είναι σε θέση να προβλέπει τι ακριβώς θα συμβεί στα παιχνίδια της Euroleague πριν ακόμα ξεκινήσουν. Λόγω αυτή της υπερδύναμης που διαθέτει, οι «προβλέψεις» του είναι ουσιαστικά ανασκοπήσεις της αγωνιστικής που θα ακολουθήσει.


ΦΑΝΤΑΣΙΑΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ

Δεν πείστηκε ο Φαντασιόπληκτος από τις διαβεβαιώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου για το φλέγον ζήτημα του πάγκου και ξεκινάει φαντασιακό αντάρτικο κατά της διοργανώτριας αρχής του παιχνιδιού. Έχει μαζέψει μάλιστα μερικούς νοματαίους και ως άλλος ...Profesor θα επιδιώξει με ένα ευφυές σχέδιο να καταλάβει το αρχηγείο της διοργάνωσης στη Βαρκελώνη και να αναλάβει τις τύχες του αγαπημένου μας παιχνιδιού.

Πρώτο μέλημά μας θα είναι η επαναφορά πάγκου δύο παικτών (ψηλού-κοντού) και ο ορισμός αλγορίθμου με τον οποίο θα υπολογίζεται η μεταβολή της τιμής των παικτών, που θα ανακοινώνεται εξαρχής στους παίκτες του παιχνιδιού. Και για όσους αναρωτιούνται πως υπολογίζεται η τιμή ενός παίκτη αυτή την στιγμή στο παιχνίδι, η απάντηση που μας έδωσε η Fan Hub είναι διαφωτιστική: «οι τιμές προσαρμόζονται ανάλογα με το πόσο καλά αποδίδουν οι παίκτες. Αν παίζουν δηλαδή καλά, σε σχέση με τη συνήθη απόδοσή τους, είναι πιθανό να αυξήσουν τη τιμή τους και το αντίστροφο».

Στο υγειονομικό τώρα μέτωπο, ας δούμε τι ανακοίνωσε νωρίτερα στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο έτερος Καθηγητής μας Σωτήρης Τσιόδρας: «Ανακοινώνουμε σήμερα 23 ενεργά κρούσματα του νέου ιού σε παίκτες της διοργάνωσης, 16 εκ των οποίων προέρχονται από εστίες υπερμετάδοσης στη Ρωσία, τα γήπεδα δηλαδή των ομάδων μπάσκετ της ΤΣΣΚΑ, Ζενίτ και Χίμκι. Σχεδόν το 10% των παικτών της διοργάνωσης νοσεί αυτή την στιγμή από τον ιό, ενώ υπολογίζουμε ότι με τον υφιστάμενο ρυθμό μετάδοσης (R=3), θα έχουμε πετύχει μέχρι την επέτειο του Πολυτεχνείου την πολυπόθητη ανοσία της αγέλης, η οποία θα μας καλύψει μέχρι και το τέλος του Final Four στη Κολωνία».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η συνδικαλιστική δράση του Φαντασιόπληκτου του απέφερε μια σημαντική παραχώρηση από τη διοργανώτρια αρχή, η οποία ως ένδειξη «καλής θέλησης» του προσέφερε όχι απλά τέσσερις αλλαγές για την αγωνιστική που ακολουθεί, όπως στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά unlimited trades μέχρι το τέλος της πανδημίας. Με μοναδικό λοιπόν περιορισμό το διαθέσιμο budget, ο Φαντασιόπληκτος έχει πλέον διαμορφώσει το καλύτερο squad του παιχνιδιού, το οποίο και σας προσφέρει έτοιμο στο πιάτο. Για του λόγου το αληθές, δείτε τι έκανε η ομάδα μας μετά το πέρας του πρώτου σκέλους της devil week:

- Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που λάβαμε από το πρακτορείο Αναντολού στη Τουρκία, ο Vasilije Micic είναι ηγετικό μέλος σπείρας που διοργανώνει βραδιές barbecue με χοιρινές σπαλομπριζόλες και παϊδάκια, προκαλώντας το λαϊκό αίσθημα των μουσουλμάνων κατοίκων της Πόλης. Προληπτικά λοιπόν και μέχρι να επιβεβαιώσουμε τις φήμες αυτές, απομακρύναμε τον Vasilije από την ομάδα μας, αντικαθιστώντας τον με τον σοβαρό και μετρημένο Κροάτη Krunoslav Simon, ο οποίος θριάμβευσε. Άλλωστε κάθε αναμέτρηση μεταξύ Άλμπα και Εφές, δύο φύσει επιθετικών ομάδων, προσφέρεται για θεαματικό μπάσκετ, υψηλό σκορ, άρα και πολλούς φαντασιακούς πόντους - με τη μερίδα του λέοντος να καταλήγει αυτή τη φορά στον Κρούνο!

- Συνέχεια με την ηρωική Χίμκι, η οποία ταξίδεψε αποδεκατισμένη στη Μαδρίτη για να τα βάλει με τα θηρία της Ρεάλ. Αναμέναμε σημαντική φθορά του Booker από τον Tavares κάτω από τις δύο ρακέτες και για τον λόγο αυτό καταφύγαμε στον συμπαίκτη του Jonas Jerebko, ο οποίος εκμεταλλευόμενος τους χώρους που άνοιγε ο Booker αλλά και το καλό του σουτ από μέση και μακρινή απόσταση έκανε αρκετή ζημιά στη βασίλισσα. Αυτό που δεν περιμέναμε βέβαια ήταν τα «όργια» του ξανθού μας αγγέλου Viatcheslav Zaitsev, ο οποίος με κομμουνιστικό κόστος €0.29m έχει μπει στα παπούτσια του καπιταλιστή τσάρου Alexey Shved των €2.30m και δείχνει να το απολαμβάνει.

- O Φαντασιόπληκτος πιστεύει στα revenge games, γι' αυτό έσπασε τον κουμπαρά του προκειμένου να αγοράσει τον Nando De Colo στη πρώτη αναμέτρηση εναντίον της πρώην ομάδας του (ΤΣΣΚΑ), καθώς απουσίαζε από το αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής σεζόν. Ο προπονητής του, Kokoskov, επηρεασμένος από τα ήθη και έθιμα που κουβαλάει από το ΝΒΑ, δείχνει να εμμένει σε πολύ περιορισμένο rotation με αποτέλεσμα τα δύο βασικά του guards, De Colo και Brown, να λιώνουν στο παρκέ με μέσο όρο άνω των 30 λεπτών ανά αγώνα. Και τί συμβαίνει όταν ο πιο αξιόπιστος διαχρονικά παίκτης του fantasy λιώνει στο παρκέ ενός αγώνα εναντίον της πρώην ομάδας του; Ακριβώς αυτό που παρακολουθήσαμε στους δέκτες μας.

- Στο ματς του Βελιγραδίου, ο Φαντασιόπληκτος φόρεσε το επενδυτικό του κοστούμι και έβγαλε εύκολο χρήμα με τις αγορές της καλαθομηχανής Jordan Loyd και του μαχητή γίγαντα Ognjen Kuzmic. O πρώτος έβαζε πόντους, ο δεύτερος μάζευε ριμπάουντ και ο Φαντασιόπληκτος, σε μία γωνία, έτριβε τα χέρια του με τους πόντους και το χρήμα που του απέφεραν οι επενδύσεις του.

- Στο άλλοτε αφιλόξενο για τις ελληνικές ομάδες Αστρομπάλ, ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας απέναντι στη λαβωμένη από τo κορονοϊό Βιλερμπάν, με τον Βόβορα να ψάχνει παντού στο γήπεδο μήπως έχει παρεισφρήσει ο υπερμεταδότης Norris Cole, ο οποίος αν και θετικός στον ιό, είχε καταφέρει να αγωνιστεί για μερικά δευτερόλεπτα σε ματς του γαλλικού πρωταθλήματος. Ο παίκτης μας, Ιωάννης Παπαπέτρου, ήταν για μία ακόμη φορά ο ηγέτης του εξάστερου, πρώτος δηλαδή σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ, χωρίς να εκβιάζει αυτή τη φορά προσπάθειες από το τρίποντο που του αφαιρούσαν στα προηγούμενα ματς αρκετούς πόντους από το index rating.

- Τελευταίος, ο utility Luke Sikma, το παιδί δηλαδή για όλες τις δουλειές, που αυτή τη φορά πρόσεξε τα φάουλ με αποτέλεσμα να μείνει για αρκετή ώρα στο παρκέ. Πέφτοντας μάλιστα πάνω στον βαριεστημένο Chris Singleton σκόραρε, πήρε επιθετικά ριμπάουντ και μοίρασε με αλτρουισμό όμορφες πάσες στους συμπαίκτες του.


Ραντεβού λοιπόν πάλι σε δύο μέρες με την ανασκόπηση του δεύτερου παιχνιδιού της διαβολοβδομάδας. Μέχρι τότε, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Φαντασιόπληκτο στο Twitter, δυναμώνουμε τη φωνή μας και διεκδικούμε το παιχνίδι μας πίσω. Venceremos!

  '; ?>