Καθαρές επιλογές με φαβορί που είναι με την πλάτη στον τοίχο και δεν έχουν περιθώρια ήττας.
Τελευταία αγωνιστική και το κίνητρο είναι ο μοναδικός παράγοντας που λαμβάνουμε υπόψιν. Είναι ακόμα αρκετές οι ομάδες που καίγονται για νίκες για να εξασφαλίσουν την είσοδο στην top 10άδα η πλεονέκτημα έδρας, που να παίζουν με αδιάφορες. Προσοχή χρειάζεται μόνο να μην επιλέξουμε προπονητή που μετά τα αποτελέσματα της Πέμπτης μπορεί να είναι αδιάφορος, οπότε Γκριμάου και Ζέλικο αποκλείονται.
Εδώ τα κουκιά είναι μετρημένα:
Έχει κανείς τα 11,1 credits που κοστίζει ο Αταμάν; Δεν μπορεί να υπάρξει ισχυρότερο φαβορί, ο Παναθηναϊκός αν χάσει χάνει το πλεονέκτημα έδρας, η Άλμπα δείχνει να τα έχει παρατήσει και έρχεται λειψή. Τί άλλο θέλετε για ένα 25αράκι (FDR 24,22!);
Για όποιους πιστεύουν ότι τα έξτρα 4,6 credits θα βοηθήσουν καλύτερα αλλού, ο επόμενος προφανής στόχος είναι ο Μιγιάτοβιτς με 6,5 credits. Η Εφές δείχνει ξανανιωμένη και ύστερα από τη νίκη στο τουρκικό ντέρμπι κρατάει την τύχη στα χέρια της. Υπάρχει περίπτωση να απειληθεί στην έδρα της από τον αξιόμαχο αλλά παντελώς αδιάφορο Αστέρα; Δεν νομίζουμε και μάλλον η πλειονότητα των προπονητών θα συμφωνήσει μαζί μας (FDR 11,01).
Υπενθυμίζουμε ότι χρησιμοποιούμε το FDR (Home/away) από το
Teams FDR (επιλέγοντας το Home/Away από τα φίλτρα και βλέποντας το στους επόμενους αντιπάλους).
Devotion!