Η Άλμπα και η Βιλερμπάν δίνουν για μία ακόμα φορά τις προφανείς λύσεις στην επιλογή του προπονητή.
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πάμε επιγραμματικά στις επιλογές για την επόμενη διπλή εβδομάδα:
Μας έχουν μείνει μόνο πέντε αγωνιστικές και πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο τέλος της κανονικής περιόδου όπου το κίνητρο γίνεται ο πιο σημαντικός παράγοντας. Κοιτάμε λοιπόν ομάδες που καίγονται για νίκες για να εξασφαλίσουν την είσοδο στην τοπ 10άδα η 6άδα, που να παίζουν με αδιάφορες.
Την 30η αγωνιστική μας ταιριάζει γάντι η Βιλερμπάν που παίζει εκτός έδρας, έτσι ο Κάτας (6,7 credits & FDR 14,88) πιθανόν θα επιλεγεί από το 80% των προπονητών. Αν επιμένετε να διαφοροποιηθείτε ο Ομπράντοβιτς δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα με τον Μεσίνα (9,5 credits & FDR 16,57).
Την 31η αγωνιστική μας ταιριάζει γάντι και η Άλμπα που παίζει εκτός με την Εφές, αλλά και η Βιλερμπάν που παίζει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Εδώ ο Μιγιάτοβιτς στα 5,4 credits & FDR 16,74 πιθανόν θα επιλεγεί από τους περισσότερους προπονητές σε σχέση με τον Μπαρτζώκα στα 9,2 credits & FDR 18,33.
Υπενθυμίζουμε ότι χρησιμοποιούμε το FDR (Home/away) από το
Teams FDR (επιλέγοντας το Home/Away από τα φίλτρα και βλέποντας το στους επόμενους αντιπάλους).
Devotion!