We feel devotion
DataCenter
PICKMASTER EUROLEAGUE PLAYERS
Παίξε τώρα στο PickMaster Euroleague Players edition!
Το παιχνίδι προβλέψεων του BasketStories για τους αστέρες της Euroleague υπόσχεται μια σεζόν γεμάτη ράνκινγκς, ανατροπές και πλούσια δώρα!
Επιμέλεια: BasketStories
Δημοσιεύτηκε: 28/09/2022 15:34
Το BasketStories παρουσιάζει το PickMaster Euroleague Players edition για τη σεζόν 2022-23, το παιχνίδι προβλέψεων που είναι σχεδιασμένο για τους αστέρες της Euroleague! Το PickMaster Euroleague Players edition είναι μια παραλλαγή του κλασικού PickMaster Euroleague, μόνο που πλέον οι προβλέψεις αφορούν παίκτες και όχι ομάδες και η μονάδα σύγκρισης δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά τα ράνκινγκ που θα σημειώσουν. Από κάθε αγώνα επιλέγονται οι δύο πιο φορμαρισμένοι παίκτες των ομάδων, για τους οποίους θα πρέπει να προβλέψεις ποιος θα έχει καλύτερη απόδοση στη μεταξύ τους αναμέτρηση!

Έτσι, στο PickMaster Euroleague Players edition, θα πρέπει να επιστρατεύσεις όχι μόνο τις μπασκετικές, φαντασιακές και στοιχηματικές σου γνώσεις, αλλά και το ένστικτό σου για να κάνεις όσο το δυνατόν καλύτερα τις προβλέψεις σου για κάθε ζευγάρι παικτών από όλα τα ματς της Euroleague. Ανάλογα με το πόσο κοντά θα πέσει η πρόβλεψή σου, θα πάρεις και τους αντίστοιχους πόντους.

Ο νικητής στο τέλος της χρονιάς θα κάνει δικό του ένα Nintendo Switch Lite, ενώ πολλά ακόμα δώρα περιμένουν τους παίκτες που θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν στο παιχνίδι! Ας δούμε όμως πως μπορείς να φτάσεις μέχρι εκεί, ρίχνοντας μια ματιά στα βασικά του στοιχεία, για τα οποία βέβαια μπορείς να βρεις ακόμα πιο αναλυτικές πληροφορίες στη σελίδα του παιχνιδιού.


Το παιχνίδι

Πιο συγκεκριμένα, για κάθε αγώνα της Euroleague, ορίζεται ένα ζευγάρι παικτών (ένας παίκτης από κάθε ομάδα που τίθενται αντιμέτωπες), για το οποίο θα πρέπει να προβλέψεις το νικητή, τον παίκτη δηλαδή που θα σημειώσει το μεγαλύτερο ράνκινγκ μεταξύ των δύο, αλλά και τη διαφορά ράνκινγκ με την οποία πιστεύεις ότι θα κερδίσει.

Κάθε αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο παίκτες αποτελεί έναν αγώνα/παιχνίδι στο PickMaster Euroleague Players edition και οι όροι αυτοί αναφέρονται ακριβώς στο ζευγάρι των δύο επιμέρους παικτών, στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Ένας αγώνας λοιπόν είναι μεταξύ δύο καθορισμένων παικτών και όχι μεταξύ δύο ομάδων και γίνεται σε όρους ράνκινγκ.

Για κάθε σωστή πρόβλεψη νικητή κερδίζεις 5 πόντους, ενώ όσο πιο μικρή είναι η απόκλισή σου από την τελική διαφορά, τόσο περισσότερους πόντους θα πάρεις. Για παράδειγμα, αν απέχεις 10 μονάδες ράνκινγκ από την πραγματική μεταξύ τους διαφορά, θα κερδίσεις 1 πόντο στο παιχνίδι, ενώ αν απέχεις μόλις 1 πόντο στην πραγματική διαφορά θα κερδίσεις 10 πόντους στο παιχνίδι! Αν μάλιστα πετύχεις την ακριβή διαφορά, μαζί με το σωστό νικητή, κερδίζεις ένα έξτρα μπόνους 4 πόντων κι έτσι παίρνεις 20 ολόκληρους πόντους από ένα μόνο ματς! Τα σκορ αυτά γίνονται μεγαλύτερα στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης (Playoffs, Final 4).Έξτρα μπόνους σε περιμένουν, αν βρεις σωστά τους 7, τους 8 ή και τους 9 αγώνες για καθεμιά από τις 34 αγωνιστικές της κανονικής περιόδου ως ανταμοιβή για τη συνολικά καλή παρουσία σου στην αγωνιστική. Όσο πιο πολλούς αγώνες προβλέψεις σωστά, τόσο μεγαλύτερο και το μπόνους που παίρνεις! Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τη βαθμολόγηση του παιχνιδιού μπορείς να δεις μέσα από τη σελίδα των οδηγιών.

Το PickMaster Euroleague Players edition ξεκινά την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 21:00, ώρα που διεξάγονται οι πρώτες αναμετρήσεις της χρονιάς, ανάμεσα σε Βιλερμπάν-Μιλάνο και Παναθηναϊκό-Ρεάλ, ή αλλιώς, ανάμεσα σε De Colo-Shields και Παπαγιάννη-Tavares και ολοκληρώνεται με το Final Four, στο τέλος της σεζόν. Επομένως, μπορείς να δώσεις τις προβλέψεις σου για όλα τα επιμέρους ζευγάρια των αγώνων που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ενώ, φυσικά, μπορείς να μπεις ανά πάσα στιγμή στο παιχνίδι, εξάλλου πρόκειται για ένα μαραθώνιο που θα μας κρατήσει συντροφιά ολόκληρη τη χρονιά!


Πώς θα παίξω;

Για να παίξεις στο PickMaster Euroleague Players edition θα πρέπει να κάνεις μια τυπική, δωρεάν εγγραφή στο BasketStories, ώστε να αποκτήσεις λογαριασμό μέλους στο site και να συνδέεσαι και να μπορείς να κάνεις ή να αλλάζεις τις προβλέψεις σου ανά πάσα στιγμή. Αν είσαι ήδη μέλος, τότε το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να μπεις στο παιχνίδι.Μπορείς να κάνεις τις προβλέψεις σου για τα παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής μέχρι και ακριβώς πριν την ώρα έναρξής της. Κι επειδή πολλές φορές τυχαίνει να αλλάζουμε γνώμη, έχεις δικαίωμα να αλλάξεις την πρόβλεψή σου όσες φορές θέλεις, μέχρι την προθεσμία της αγωνιστικής!

Εκτός από την τρέχουσα αγωνιστική που ακολουθεί στο πρόγραμμα, μπορείς επίσης να κάνεις τις προβλέψεις σου και για την μεθεπόμενη αγωνιστική, ώστε να ...εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου σ' αυτήν και να αποφύγεις τα απρόοπτα! Οι ρυθμοί εξάλλου μπορεί να ιδιαίτερα απαιτητικοί μέσα στην χρονιά, επομένως καλό θα είναι να ...φυλάς τα ρούχα σου! Φυσικά και για την μεθεπόμενη αγωνιστική μπορείς να αλλάξεις τις προβλέψεις σου και τις επιλογές σου όσες φορές θέλεις, μέχρι την έναρξή της, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα αναβληθέντα ματς που θα προκύψουν μέσα στην χρονιά και για τα οποία μπορείς να αλλάξεις την πρόβλεψή σου μέχρι την έναρξή τους!

Για περισσότερες πληροφορίες, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις αναλυτικότατες οδηγίες στη σελίδα του παιχνιδιού.


Τα νέα στοιχεία

Αν είσαι πεπειραμένος παίκτης των PickMasters, τότε αρκεί να ξέρεις ότι το βασικό gameplay του PickMaster Euroleague Players edition παραμένει παρόμοιο, με κάποιες μικρές, αλλά ουσιαστικές διαφορές. Τις αναφέρουμε συνοπτικά εδώ, ώστε να τις έχεις άμεσα υπόψη σου, ενώ φυσικά μπορείς να δεις τις οδηγίες του παιχνιδιού για περισσότερες πληροφορίες και παραδείγματα. Αν είσαι νέος παίκτης, τότε μαζί με τις οδηγίες, καλό θα ήταν να διαβάσεις με προσοχή όλο τον υπόλοιπο οδηγό που ακολουθεί.

Ποια είναι λοιπόν τα βασικά διαφορετικά στοιχεία στο PickMaster Euroleague Players edition;

Όπως ήδη έγινε αντιληπτό, πλέον μιλάμε για παίκτες και ράνκινγκ, επομένως οι προβλέψεις σας αποκτούν μια πιο φαντασιακή χροιά, καθώς θα πρέπει να επιλέξετε τον παίκτη που θεωρείτε ότι θα τα πάει καλύτερα με βάση τη συνολική του απόδοση στο παρκέ, όπως αυτή αποτυπώνεται στα στατιστικά και στο ράνκινγκ.

Για κάθε αγώνα, επιλέγεται ένας παίκτης από κάθε ομάδα, που μαζί αποτελούν το ζευγάρι του αγώνα, ή αλλιώς τον αγώνα, στο πλαίσιο του PickMaster Euroleague Players edition. Η επιλογή του παίκτη που θα "εκπροσωπήσει" την κάθε ομάδα γίνεται με βάση το μέσο όρο ράνκινγκ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ομάδας (ή όπως θα αποκαλείται, τον πρόσφατο μέσο όρο): ο παίκτης που έχει τον υψηλότερο πρόσφατο μέσο όρο παίρνει τη ...θέση του στον αγώνα, για τη μεθεπόμενη αγωνιστική! Έτσι, για παράδειγμα, για την 7η αγωνιστική, θα ληφθούν υπόψη τα ράνκινγκ των παικτών στις αγωνιστικές 1-5 για κάθε ομάδα. Ο καλύτερος για κάθε ομάδα, θα συμμετέχει στους αγώνες της 7ης αγωνιστικής (με την προϋπόθεση ότι έχει συμμετέχει σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια της ομάδας στο αντίστοιχο διάστημα).

Ο λόγος της απόκλισης μιας αγωνιστικής είναι η δυνατότητα πρόβλεψης για τη μεθεπόμενη αγωνιστική που παρέχεται στο παιχνίδι. Έτσι, τα ζευγάρια της μεθεπόμενης αγωνιστικής πρέπει να έχουν ήδη καθοριστεί, με βάση τα πιο πρόσφατα δεδομένα, δηλαδή αυτά τα 5ης αγωνιστικής, στο παράδειγμά μας.

Εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα αποτελούν οι πρώτες αγωνιστικές, όπου ο πρόσφατος μέσος όρος του κάθε παίκτη υπολογίζεται από το διαθέσιμο εύρος αγωνιστικών. Πιο συγκεκριμένα, τα ζευγάρια της 6ης αγωνιστικής ορίζονται με βάση τους κορυφαίους πρόσφατους μέσους όρους από τις αγωνιστικές 1-4, για την 5η αγωνιστική από τις αγωνιστικές 1-3, για την 4η αγωνιστική από τις αγωνιστικές 1-2, για την ιδιαίτερη 3η αγωνιστική μονάχα από την 1η. Όσον αφορά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της σεζόν, αυτές διαμορφώνονται με βάση τα περσινά στατιστικά των παικτών. Πιο αναλυτικά, για κάθε ομάδα έχει επιλεγεί ο παίκτης που είχε τον υψηλότερο μ.ο. ράνκινγκ στην περσινή Euroleague.

Βάσει αυτών, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Nando De Colo - Shavon Shields
Georgios Papagiannis - Walter Tavares
Lorenzo Brown - Edgaras Ulanovas
Chris Jones - Rokas Giedraitis
Vladimir Lucic - Scottie Wilbekin
Vasilije Micic - Nemanja Nedovic
Maodo Lo - James Nunnally
Jordan Mickey - Mike James
Jan Vesely - Sasha Vezenkov

Οι ίδιοι παίκτες από κάθε ομάδα συμμετέχουν και στους αγώνες της 2ης αγωνιστικής.

Όσον αφορά τη βαθμολόγηση, υπάρχουν μερικά επιπλέον στοιχεία που έπρεπε να ληφθούν υπόψη και να ενσωματωθούν στο παιχνίδι:

Σε περίπτωση που οι δύο παίκτες του αγώνα σημειώσουν το ίδιο ράνκινγκ, τότε ο παίκτης της νικήτριας ομάδας κερδίζει μια μονάδα ράνκινγκ παραπάνω και αναδεικνύεται νικητής.

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ένας παίκτης, τότε το σκορ του στον αγώνα υπολογίζεται ως ο πρόσφατος μέσος όρος του πολλαπλασιασμένος επί 0,75, στρογγυλοποιημένος στον κοντινότερο ακέραιο. Αποδίδει δηλαδή τα 3/4 του πρόσφατου μέσου όρου του και με βάση αυτή την τιμή προκύπτει το αποτέλεσμα του αγώνα (σε σύγκριση και με το ράνκινγκ του παίκτη που αγωνίστηκε). Για να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή ποιο είναι αυτό το σκορ, μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα των στατιστικών, όπου αναγράφεται η σχετική τιμή, ως DNP score, για όλους τους παίκτες της αγωνιστικής.

Αν κανείς από το ζευγάρι παικτών δεν αγωνιστεί, τότε το σκορ του αγώνα είναι 0 για όλους τους παίκτες-διαγωνιζόμενους και για όλες τις βαθμολογίες.

Τέλος, το αουτσάιντερ μπόνους ανεβαίνει στο 15%, μιας και η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ παικτών δεν ορίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως στις ομάδες.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στις οδηγίες του παιχνιδιού, ενώ αν έχετε κάποια απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Extra Scores

Πέραν της βασικής βαθμολόγησης που αναφέρθηκε παραπάνω (σωστό αποτέλεσμα, διαφορά πόντων, μπόνους ακριβής διαφοράς), το PickMaster Euroleague Players Edition σου προσφέρει επιπρόσθετους τρόπους για να πάρεις σκορ, αξιοποιώντας τις δικές σου προβλέψεις, αλλά και την πίστη σου σ' αυτές!

Αρχικά, για κάθε αγωνιστική της κανονικής περιόδου, έχεις διαθέσιμες τις επιλογές extra scores, δηλαδή επιπρόσθετες μονάδες που μπορείς να εναποθέσεις σε κάποιο ή κάποια από τα παιχνίδια για να πολλαπλασιάσεις το σκορ σου από τα παιχνίδια αυτά.Συγκεκριμένα, κάθε αγώνας έχει εξ' ορισμού συντελεστή τη μονάδα, για το σκορ που θα αποδώσει στον παίκτη, βάσει των κανόνων βαθμολόγησης του παιχνιδιού. Για κάθε αγωνιστική όμως έχεις διαθέσιμες δύο έξτρα μονάδες πολλαπλασιαστή και είναι στο χέρι σου ο τρόπος που θα τις εναποθέσεις στους αγώνες. Για παράδειγμα μπορείς να επιλέξεις να τριπλασιάσεις το σκορ ενός αγώνα που πιστεύεις πολύ την πρόβλεψή σου (κι έτσι ξοδεύεις και τις 2 έξτρα μονάδες που έχεις διαθέσιμες), ή μπορείς να μοιράσεις τις 2 αυτές μονάδες μέχρι και σε τέσσερα παιχνίδια, τα οποία θα έχουν συντελεστή 1,5. Συνοπτικά, οι πιθανοί συνδυασμοί που μπορείς να αξιοποιήσεις τις 2 μονάδες extra score είναι οι εξής:

- ένας αγώνας με συντελεστή 3
- δύο αγώνες με συντελεστή 2
- τέσσερις αγώνες με συντελεστή 1.5
- ένας αγώνας με συντελεστή 2 και δύο αγώνες με συντελεστή 1.5
- ένας αγώνας με συντελεστή 2.5 και ένας αγώνας με συντελεστή 1.5

Οι επιλογές extra scores ισχύουν μόνο για τους αγώνες της κανονικής περιόδου, ενώ στις επόμενες φάσεις (Playoffs, Final Four), ισχύουν αυτόματοι πολλαπλασιασμοί σκορ για κάθε αγώνα (Playoffs επί 2, Final Four επί 3).


Outsider μπόνους

Επιπρόσθετα, το μπόνους αουτσάιντερ ισχύει για όλους τους αγώνες που το συνολικό ποσοστό προβλέψεων υπέρ του παίκτη που είναι αουτσάιντερ δεν ξεπερνά το 15%. Αν λοιπόν έχεις ...στηρίξει έναν παίκτη που το ποσοστό προτίμησής του (από όλους τους συμμετέχοντες) δεν ξεπερνά το 15% και ο παίκτης αυτός απλώς κερδίσει (ανεξαρτήτως διαφοράς), τότε οι πόντοι που παίρνεις από αυτό το ματς διπλασιάζονται!

Παρατήρησε ότι το ποσοστό αουτσάιντερ είναι υψηλότερα από τα "κλασικά" παιχνίδια PickMasters για τις ομάδες, όπου βρίσκεται στο 10%.

Στη σελίδα που κάνεις τις προβλέψεις σου μπορείς να επιλέξεις τα εμφανίζονται τα τρέχοντα συνολικά ποσοστά προτιμήσεων των παικτών, τα οποία σου υποδεικνύουν τις ευκαιρίες για να διεκδικήσεις το αουτσάιντερ μπόνους!


Μπόνους Αγωνιστικής

Με το πλήθος των αγώνων να είναι αρκετά μεγάλο και κάθε αγωνιστική να περιλαμβάνει εννιά παιχνίδια, τα μπόνους αγωνιστικής σου χαρίζουν επιπλέον σκορ αν κάνεις πολλές (7 και πλέον) σωστές προβλέψεις. Προβλέποντας σωστά τα 7 από τα 9 παιχνίδια κερδίζεις 5 έξτρα πόντους, με 8/9 κερδίζεις 15 έξτρα πόντους, ενώ αν πετύχεις το απόλυτο 9/9, τότε 30 επιπλέον πόντοι γίνονται δικοί σου! Τα μπόνους αυτά ισχύουν μόνο στην κανονική περίοδο και όχι στις αγωνιστικές των πλέι οφ ή των τελικών.


Πολύτιμα Στατιστικά

Φυσικά, πάντα υπάρχουν και οι σελίδες με τα αναλυτικά στατιστικά που θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους παίκτες, μετά και τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Οι σελίδες αυτές δημιουργήθηκαν για να παρέχουν στους παίκτες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο δρόμο τους για την κορυφή του PickMaster Euroleague Players edition!

Να σημειώσουμε τέλος για μία ακόμη φορά πως θα μπορείς να κάνεις τις προβλέψεις σου όχι μόνο για την αγωνιστική που ακολουθεί, αλλά και για την επόμενη, επενδύοντας έτσι στην επιτυχία σου στο παιχνίδι, σε πιο μακρινό ορίζοντα!


ΠΑΣΟ

Ασφαλώς, παραμένει το δικαίωμα ενός παίκτη-διαγωνιζόμενου να ...ξεκουραστεί για μια αγωνιστική και να χρησιμοποιήσει έως και 3 πάσο που έχει διαθέσιμα, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο ξεχάσει να δώσει τις προβλέψεις του. Σ' αυτό το ...ζόρικο σενάριο, ο παίκτης δεν χάνει πολύ μεγάλο έδαφος στο κυνήγι της κορυφής, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι ανταμείβεται εξίσου με τους παίκτες που έλαβαν μέρος στην αγωνιστική. Έτσι λοιπόν, αν χρειαστεί να αξιοποιήσει το πάσο μια φορά, τότε το πλήγμα γι' αυτόν θα είναι σχετικά μικρό, ενώ θα είναι σαφώς μεγαλύτερο, όσο δεν λαμβάνει μέρος στις αγωνιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, στο 1ο πάσο, ο παίκτης παίρνει το 75% του σκορ που αντιστοιχεί στη διάμεσο της βαθμολογίας της αγωνιστικής (του μεσαίου ή των δύο μεσαίων της βαθμολογίας). Αν πάρει και 2ο πάσο, τότε θα πάρει τα 2/3 (66,6%) του σκορ της διαμέσου, ενώ στο 3ο πάσο παίρνει μόλις το μισό (50%) του σχετικού σκορ. Αυτό γίνεται για να μην καταστρέφεται η χρονιά ενός παίκτη που μπορεί να πήγαινε καλά, αλλά για κάποιο λόγο ξέχασε ή δεν μπόρεσε να δώσει τις προβλέψεις του. Προσοχή όμως, έχετε μόνο τρεις ευκαιρίες, που ανταμείβουν όλο και λιγότερο. Από εκεί και πέρα, ο παίκτης δεν μπορεί να πάρει άλλο σκορ, εφόσον δεν λάβει μέρος στην αγωνιστική.

Δικαίωμα πάσο έχουν όλοι οι παίκτες από τη 2η μέχρι και την 33η αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Τα πάσο δεν έχουν ισχύ την 1η και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, όπως επίσης και στις φάσεις των Playoffs και των Final 4. Προφανώς, ο όρος παίκτης εδώ αναφέρεται στους συμμετέχοντες του παιχνιδιού και όχι στους παίκτες της Euroleague.


Private Leagues

Επιπρόσθετα, μπορείς να φτιάξεις τη δική σου Private League και να αναμετρηθείς απευθείας με τους φίλους σου, από την αρχή, μέχρι το τέλος της χρονιάς για να ανακηρύξετε τον καλύτερο PickMaster της παρέας! Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις και σε όλες τις άλλες Private Leagues του παιχνιδιού, είτε απευθείας εφόσον είναι ανοιχτές, είτε με κωδικό εφόσον είναι κλειστές και έτσι να λάβεις μέρος ταυτόχρονα σε πολλά διαφορετικά πρωταθλήματα! Τσέκαρε σίγουρα τις Private Leagues που προσφέρουν κάποιο έξτρα δώρο στους νικητές τους, μέσα από πρωτοβουλίες των παικτών που τις έφτιαξαν!


Βαθμολογίες Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού

Δύο ειδικές βαθμολογίες, αποκλειστικά για τις ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα τρέχουν όλη τη σεζόν, παράλληλα με τη γενική βαθμολογία του παιχνιδιού. Στις βαθμολογίες αυτές λαμβάνονται υπόψη μόνο οι αγώνες που συμμετέχουν οι παίκτες των συγκεκριμένων ομάδων (όποιοι κι αν είναι αυτοί κάθε φορά) και στο τέλος της χρονιάς αναδεικνύεται ο νικητής σε καθεμιά από αυτές, που κερδίζει το αντίστοιχο δώρο! Έτσι, ακόμα κι αν στη γενική βαθμολογία έχεις μείνει λίγο πίσω, υπάρχουν οι ειδικές βαθμολογίες όπου μπορείς να εστιάσεις περισσότερο στα παιχνίδια της αντίστοιχης ομάδας.
Τα δώρα

Φτάσαμε και στο ζουμί! Εντάξει, προφανώς παίζετε και για τη χαρά του παιχνιδιού και γιατί πολύ απλά ...devotion, αλλά τα δώρα του PickMaster Euroleague Players edition ανεβάζουν κι άλλο το επίπεδο του παιχνιδιού! Συγκεκριμένα, αν τα καταφέρεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, τότε στο τέλος της διοργάνωσης μία κονσόλα Nintendo Switch Lite θα γίνει δική σου, ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας θα κερδίσει μία φανέλα Euroleague της αγαπημένης του ομάδας! Ακόμα, οι παίκτες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3 έως 5 της συνολικής βαθμολογίας θα κερδίσουν από μια μπάλα Spalding Euroleague Official!Παράλληλα, οι νικητές των ειδικών βαθμολογιών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κερδίζουν από μία μπάλα Spalding Euroleague της αντίστοιχης ομάδας στο τέλος της χρονιάς.


Μην περιμένεις άλλο, λοιπόν! Μπες στο PickMaster Euroleague Players edition, εξέτασε προσεκτικά τα ζευγάρια που προκύπτουν, τα στατιστικά και τη φόρμα των παικτών, κάνε τις προβλέψεις σου, κυνήγησε τα μπόνους του παιχνιδιού, αναμετρήσου με τους καλύτερους, γίνε ο γκουρού της Euroleague και κέρδισε σπουδαία δώρα!

  '; ?>