We feel devotion
DataCenter
AFICIONADOS
Όμηροι του προγράμματος!
Oι Aficionados καλούνται να αποφασίσουν αν θα πάνε με βάση τις δύο αγωνιστικά μέρες ή αν θα λειτουργήσουν εξώ από το κουτί.
Επιμέλεια: Μάριος-Γιώργος Προύσκας | mgprou@basketstories.net
Δημοσιεύτηκε: 16/03/2023 16:59
Απολογισμός 28ης αγωνιστικής:

Σκορ: 163,45
Συνολικό σκορ: 4.451,03
Θέση: 130 (+10)
Μπάτζετ: 125,6 (+0,1 credits)
Ελεύθερο μπάτζετ: 0,4

Mετά την απογοήτευση της πρώτης μέρας, με τα μονοψήφια των Ulanovas και Musa, ήμουν σίγουρος για την αποτυχία της αγωνιστικής αλλά η δυάδα της Εφές σε συνδυασμό με τις τρομερές εμφανίσεις των Hall και Thompson, μας επανέφεραν σε τροχιά ανόδου στη γενική κατάταξη.


Πλάνο νέας αγωνιστικής:

Είμαι αρνητικά προκατειλημμένος για την αγωνιστική που έρχεται μόνο και μόνο από τη γελοιότητα του προγράμματος που περιλαμβάνει 7 αναμετρήσεις την Πέμπτη και 2 την Παρασκευή. Μιλάμε για πραγματικό κατόρθωμα από την Euroleague, η οποία δεν δείχνει καν να σέβεται το ίδιο της το προϊόν, κατανέμοντας με τόσο αντιτηλεοπτικό τρόπο τους αγώνες. Η μπάλα προφανώς παίρνει και το fantasy καθώς είσαι είτε αναγκασμένος να αποκτήσεις παίκτες για τη δεύτερη μέρα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έρχονταν ποτέ, είτε να πάρεις αυτούς που θές ανεξαρτήτως προγράμματος και να χάσεις αναγκαστικά στο σκορ.

Οι Aficionados πρέπει αρχικά να αποφασίσουν ποιοι θα φύγουν, καθώς αυτό είναι πιο σημαντικό από το ποιος θα έρθει. Σίγουρα θα φύγει ο Μadar, o οποίος εκτός έδρας δεν αποπνέει καμία εμπιστοσύνη και αποτελεί οικονομική πληγή στα credits που βρίσκεται. Από εκεί και έπειτα θα φύγουν δύο forwards για να επέλθει ισορροπία στα guards. O ένας θα είναι σίγουρα ο Ulanovas, που δεν φαίνεται να διανύει καλό φεγγάρι αγωνιστικά, ενώ έχει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και μετά εκτός τη Φενερμπαχτσέ. Από εκεί και έπειτα ο τρίτος θα είναι είτε ο Musa είτε ο Clyburn. Παρότι λόγω χρόνου συμμετοχής ο Αμερικανός σίγουρα εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από το Βόσνιο, χρειάζομαι τα credits του για να αναβαθμιστώ όπως θέλω, οπότε θα κρατήσω αναγκαστικά τον Musa.

Έχοντας την τριάδα που αποχωρεί, περνάμε στις αλλαγές, για των δύο εκ των τριών, είμαι σίγουρος και έχω αποφασίσει. Θα έρθει σίγουρα ο Mirotic, που θα είναι η επιλογή αρχηγού για τη δεύτερη μέρα σε περίπτωση που στραβώσει το πράγμα με τον Vezenkov. Ο έτερος στους forward θα είναι μία φτηνή λύση, όπως το πουλέν μου φέτος ο Lazarevic, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για ακριβό guard.

Eδώ έρχεται και η ανωμαλία της αγωνιστικής καθώς με ισόποση κατανομή των αγώνων, θα ερχόταν δίχως δεύτερη σκέψη ο Lorenzo Brown που παίζει υπερμάτς οχτάδας με την Μπασκόνια εντός και θα είχε τελειώσει η υπόθεση. Τώρα έχοντας ήδη έξι παίκτες να αγωνίζονται την πρώτη μέρα και κανέναν αδιάφορο ώστε να τον αφήσω στον πάγκο, οδηγούμαι σε μία επιλογή που δεν θα έκανα ποτέ, δηλαδή να φέρω τον Campazzo, που έχει ματς μέσα στη Βαρκελώνη. Και η έδρα είναι δύσκολη, με την Μπαρτσελόνα να κόβει δύο μονάδες στους αντίπαλους άσσους και δεύτερη μέρα αγωνίζεται που σημαίνει ότι αν χρειαστεί να μπει ότι δώσει μένει στο σκορ μας, όπως συνέβη στο ΟΑΚΑ και overpriced τον θεωρώ στα 13,4 credits και τον αλλοπρόσαλλο Ivanovic δεν εμπιστεύομαι στη διαχείριση του ρόστερ, που τον έβαζε δίλεπτα με τον Παναθηναϊκό και τον πέταγε έξω κατευθείαν. Μέχρι τελευταία στιγμή πραγματικά θα το σκέφτομαι, γιατί είναι όλα τα κακά μαζεμένα. Απλά θεωρώ ότι ο Bryant, έχει σημαντικό πλέον ρόλο στο rotation του Αταμάν και λυπάμαι να τον αφήσω στον πάγκο, αλλιώς θα είχα καταλήξει.

Όσον αφορά τη θέση του προπονητή, εφόσον ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός έδρας και δεν υπάρχει κάποια άλλη εξαιρετική επιλογή, θα έρθει ο Πάρκερ της Βιλερμπάν.

Έτσι και μέχρι νεοτέρας (αν επιλεγεί τελικά ο Brown αντί του Campazzo θα ενημερωθείτε με update) το ρόστερ των Aficionados διαμορφώνεται ως εξής:  '; ?>